Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Διασωστης31 έγραψε:Μαα η Νικολάου είπε εντός Απριλίοχαχα.Διέγραψε και το ποστ η γλάστρα μην ρεζιλευτει.

Μόνο για απευθείας αναθέσεις είναι αυτοι που έχει βάλει ο Κουλης υπεύθυνους για τις φυλακές.

Επικίνδυνοι.

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι για τις φυλακές τόσο καιρό το λένε αλλά από πράξεις τίποτα και για την πανεπιστημιακή αστυνομία κατευθείαν έσπευσαν να τη βγάλουν τη προκήρυξη ενδέχεται από Δευτέρα να βγει.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αμα διαβάσετε το φεκ με τις θέσεις των 3τεκνων κλπ έχει ημερομηνία που εγκρίθηκαν οι θέσεις Ιανουάριο 2019. Με την προηγούμενη κυβέρνηση δηλαδή. 2 χρόνια την έχουν στο συρτάρι και από τότε έχουν πάρει 1500 εφ+400 μόνιμους ΣΦ και τους 1030 που θα παρουν τώρα.

Και αφήνουν τους σωφρονιστικους να δουλεύουν με 3 ρεπό τον μήνα και χωρίς άδειες.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Την πανεπιστημιακή σπεύδουν να τη βγάλουν γιατι η μοριοδοτηση είναι κομμένη και ραμμένη για τους ΔΑΠιτες. Ενώ η προκηρυξη των φυλακών είναι μέσω ΑΣΕΠ και έχει ιεκ κύριο προσόν, εκεί δε περνάνε οι μαγκιές του στρουμφοχωριου!

Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

Καλησπέρα στα παιδιά και καλη επιτυχία σε όλους μας. Αντε να δουμε τι θα γίνει!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Υπομονή ρε μάγκες μέσα στον Ιούνιο είναι και αυτή η προκηρυξη μαζί θα συμπέσουν κανένα 10 ήμερο με 15 μέρες διάφορα θα έχουν
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

ΕΦ21 έγραψε:Υπομονή ρε μάγκες μέσα στον Ιούνιο είναι και αυτή η προκηρυξη μαζί θα συμπέσουν κανένα 10 ήμερο με 15 μέρες διάφορα θα έχουν

Ρε φίλε έχεις ενημέρωση ότι θα βγει η προκήρυξη ενώ δεν πηγε στον ΑΣΕΠ ; Εκτός άμα γίνει σε ένα βράδυ μέσα και σε ενημέρωσαν όποτε πάμε πάσο. Βάση λογικής μιλάμε εμείς

Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Efkk »

Εγώ μίλησα με τον ΑΣΕΠ κ μου είπαν ότι αυτοί έχουν την προκυρηξη κ ότι βρίσκεται στον ΑΣΕΠ. Όσο για το ΦΕΚ δεν μου απάντησαν κ μου είπαν να παρακολουθώ την σελίδα τους θα την βγάλουν εκεί.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε επικοινωνία μου με τον ΑΣΕΠ την Παρασκευή, με ενημέρωσαν ότι δεν έχει συσταθεί ομάδα εργασίας, ούτε υπάρχει και κάποιο αίτημα ή νεότερο για την καινούρια προκήρυξη στον φορέα. Μάλιστα μια ευγενικότατη κυρία μου είπε ότι αμφιβάλλει για το αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός του καλοκαιριού.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Dyk θα δίνει μεγάλο μπαμ εδω γτ θελει να ανοίξει την δράμα και μερικά κενά σε άλλες φυλακές... Πιστεύω θα βγει γρήγορα όλη η φάση
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Εγώ πάντως παιδιά μίλησα με τον φίλο του πατέρα μου που είναι εξωτερικός στη Κέρκυρα και μου είπε κατά λέξη ότι παρά τις απεργίες δε κατάφεραν τίποτα και ότι για τη προκήρυξη των 381 δεν υπήρξε κάτι επίσημο ότι θα βγεί φέτος και ότι στάχτη στα μάτια ήταν.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Τουλάχιστον και ο τσυριζα να βγει, τη προκήρυξη αυτή θα τη βγάλει, όλες τις άλλες θα τις ακυρώσει.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Τοτε αν ειπαν ετσι δύσκολα τα πράγματα... Αλλα πως θα ξεκινήσει η Δράμα ρ αγορίνα αφού πήραν όλα τα υπόλοιπα εκτός τους σωφρονιστικους μπερδεύτηκα με αυτήν την προκήρυξη. Αλλά από το να δω να μας φάνε την θεση οι ίδιοι εργαζόμενοι τωρα από την 6 κ 2018 καλύτερα να τους κάνουν μόνιμους και μετα να βγει η προκήρυξη
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Kwstas26 έγραψε:Τοτε αν ειπαν ετσι δύσκολα τα πράγματα... Αλλα πως θα ξεκινήσει η Δράμα ρ αγορίνα αφού πήραν όλα τα υπόλοιπα εκτός τους σωφρονιστικους μπερδεύτηκα με αυτήν την προκήρυξη. Αλλά από το να δω να μας φάνε την θεση οι ίδιοι εργαζόμενοι τωρα από την 6 κ 2018 καλύτερα να τους κάνουν μόνιμους και μετα να βγει η προκήρυξη
Ήδη ο ΑΣΕΠ επεξεργάζεται την 6κ, έχουν περάσει μερικοί το όριο ηλικίας, οι περισσότεροι ήταν με απολυτήριο, το θέμα είναι αν βγεί του χρόνου, θα χουν δώσει μέχρι τότε κ άλλοι πιστοποιημένοι για τις ειδικότητες ΙΕΚ στέλεχος/αρχαιοφυλακων.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Θα χουν πάρει πιστοποίηση αλλά δε θα χουν προλάβει να μαζέψουν ένσημα για τις θέσεις με εμπειρία. Εκεί τους τρώμε!
Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Efkk »

Παίδες τζαμπα το συζητάμε, δεν προκειται να βγάλουν τίποτα. Όσο για την προκυρηξη της δράμας μέχρι να βγάλουν τα αποτελέσματα θα περασει Ενας χρόνος. Εγώ το κόβω για του χρόνου παντως. Φέτος δεν πιστευω να βγει τίποτα κ θα το δείτε.

Μας δουλεύουν κανονικά τα site.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες