Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Είσαι άσχετος, επίσης εγώ είμαι σίγουρα μέσα στη προκήρυξη οπότε και να βγει εσύ αγχωσου γτ θα μείνεις έξω και από πανεπιστημιακη και στους Σωφρονιστικόυς. Ποιοι ξέρουν; Εσύ δε ξέρεις τπτ πάντως, ρώταγες πως είναι η μοριοδοτηση στους Σωφρονιστικόυς και αν έχεις ελπίδες. Στη Πανεπιστημιακη δεν είχες ιδέα για τη μοριοδοτηση έπεσες από τα σύννεφα με το 1000αρι.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Είσαι άσχετος, επίσης εγώ είμαι σίγουρα μέσα στη προκήρυξη οπότε και να βγει εσύ αγχωσου γτ θα μείνεις έξω και από πανεπιστημιακη και στους Σωφρονιστικόυς.Ποιοι ξέρουν; Εσύ δε ξέρεις τπτ πάντως, ρώταγες πως είναι η μοριοδοτηση στους Σωφρονιστικόυς και αν έχεις ελπίδες. Στη Πανεπιστημιακη δεν είχες ιδέα για τη μοριοδοτηση έπεσες από τα σύννεφα με το 1000αρι.

Γενικά όσοι έχουν ΙΕΚ είναι μέσα στα σίγουρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Μάιος 16, 2021 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Player7 έγραψε:Είσαι άσχετος, επίσης εγώ είμαι σίγουρα μέσα στη προκήρυξη οπότε και να βγει εσύ αγχωσου γτ θα μείνεις έξω και από πανεπιστημιακη και στους Σωφρονιστικόυς.Ποιοι ξέρουν; Εσύ δε ξέρεις τπτ πάντως, ρώταγες πως είναι η μοριοδοτηση στους Σωφρονιστικόυς και αν έχεις ελπίδες. Στη Πανεπιστημιακη δεν είχες ιδέα για τη μοριοδοτηση έπεσες από τα σύννεφα με το 1000αρι.

Πτυχιούχε της κακιάς ώρας κάτσε εκεί που είσαι σου λέω και άσε εμένα τι λέω θα δεις ότι θα συμπέσουν μαζί και οι 2. Και τότε θα μου στέλνεις προσωπικά πάλι όπως και πιο παλιά!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Οποτε και να βγουν δε μπαινεις σε καμια απο τις 2! Οποτε μην αγχωνεσαι!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Παιδιά δε χρειάζονται αντιπαλότητες, έχουμε ένα κοινό στόχο-σκοπο όλοι μας εδω, μακάρι να μπαίναμε όλοι από από δω, κ γω που ρώτησα για Ιούνιο μου παν
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Player7 έγραψε:Οποτε και να βγουν δε μπαινεις σε καμια απο τις 2! Οποτε μην αγχωνεσαι!

Ρτμς αν θα μπω ξέρει αυτή!

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Εντοπιότητα και τέκνα αναπήρων δίνουν καλά μόρια; Και αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Πάντως παιδιά επειδή δουλεύω με μία φύλακα που πέρασε στην 6κ μου είπε ότι στη καινούργια προκήρυξη, πάλι θα αρχίσουν τις αναβολές για τα αθλήματα και ότι πιστεύει ότι και αυτή θα έχει την ίδια τύχη σαν την 6κ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

geomp έγραψε:Πάντως παιδιά επειδή δουλεύω με μία φύλακα που πέρασε στην 6κ μου είπε ότι στη καινούργια προκήρυξη, πάλι θα αρχίσουν τις αναβολές για τα αθλήματα και ότι πιστεύει ότι και αυτή θα έχει την ίδια τύχη σαν την 6κ.

Μέχρι 15 μέρες αναβολή δικαιούνται στις πκε του υπουργείου, βγήκε φεκ. Μετά κόψιμο

Ο ΑΣΕΠ έδινε μέχρι 1 χρόνο

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Διασωστης31 έγραψε:
geomp έγραψε:Πάντως παιδιά επειδή δουλεύω με μία φύλακα που πέρασε στην 6κ μου είπε ότι στη καινούργια προκήρυξη, πάλι θα αρχίσουν τις αναβολές για τα αθλήματα και ότι πιστεύει ότι και αυτή θα έχει την ίδια τύχη σαν την 6κ.

Μέχρι 15 μέρες αναβολή δικαιούνται στις πκε του υπουργείου, βγήκε φεκ. Μετά κόψιμο

Ο ΑΣΕΠ έδινε μέχρι 1 χρόνο

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ! Πλέον μένει μόνο να βγει η προκήρυξη

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Γεια σας παιδιά, έχει κανείς κάποιο νέο, καμία πληροφορία τι θα γίνει με τη προκήρυξη, προσωπικά κοιτάζω αλλά δε βρίσκω κάτι,
Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Efkk »

Έχουν πει για τέλη του μήνα ή αρχές του άλλου μήνα ότι θα βγει. Κραταω τις επιφυλάξεις μου εγώ γιατί απ'οσα έχω διαβάσει νέος ήμουν κ γέρασα.

Αντε να δουμε ποτε θα βγει.

Πάντως έχω ρωτήσει συνδικαλιστή κ μου είπε κ καλα ότι η προκυρηξη έχει σταλθει ήδη στον ΑΣΕΠ κ το όριο είναι 32.

Εγώ προσωπικα αν δεν δω να βγαίνει δεν πιστευω κανέναν.

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Καλησπέρα στην ομάδα! Η προκ από ότι ξέρω από άτομα που είναι ψηλά! Θα βγει γύρω στα μέσα του Ιούνη!
Efkk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Efkk »

Και εγώ για μέσα Ιουνίου άκουσα αλλά αντε να δουμε με αυτή την προκυρηξη που μας ταλαιπωρεί όλους τόσους μήνες.Εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,4, άριστη γνώση αγγλικών κ προυπηρεσια σεκιουριτη από το 2014 έως κ σημερα, εχω ελπίδες να μπω λέτε;

Ειμαι καλα στα μόρια ;

Υπόψιν ότι είμαι του 89 δλδ 32 ετών, αν κατέβει το όριο τότε την γ...

Τώρα μετά από ποση ωρα αναμονής μίλησα με τον ΑΣΕΠ για την προκυρηξη κ μου είπαν τα εξής : Όταν θα δημοσιευθεί το ΦΕΚ για την προκυρηξη μετά από 15 μέρες πάει τυπογραφίο κ μετα απο 15 μερες ειναι οι αιτήσεις.Άρα δεν την βλέπω για μέσα Ιουνίου εγώ αλλά τεσπα.

Θα πιασει Ιουλιο η φάση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Terminator την Τρί Μάιος 25, 2021 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

ΕΦ21 έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα! Η προκ από ότι ξέρω από άτομα που είναι ψηλά! Θα βγει γύρω στα μέσα του Ιούνη!
Πως θα βγει Ιούνιο ρε παιδιά χωρίς να ανεβεί στον ΑΣΕΠ ;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες