Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Για το ανηλίκων ήταν από άλλη προκήρυξη η θέση. Την είχαν "κολλήσει" μέσα σε προκήρυξη όπως πχ έγινε τώρα με την 4Κ/21 και την προκήρυξη της Δράμας.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Οκ κατάλαβα, ευχαριστώ !
Καλημέρα παιδιά. Ξέρουμε σε τι μισθό φτάνουν οι εξωτερικοί μαζί με νύχτες και αργιες; Το επίδομα ισχύει ακόμα που παίρνουν;
Δες πρώτα τα μόρια σου και μετά τα υπόλοιπα. Είναι συγκεκριμένη η μοριοδότηση εδώ. Το επίδομα ισχύει ναι.Player7 έγραψε:Καλημέρα παιδιά.Ξέρουμε σε τι μισθό φτάνουν οι εξωτερικοί μαζί με νύχτες και αργιες; Το επίδομα ισχύει ακόμα που παίρνουν;
Μόλις τελειώσουν οι κρατήσεις δηλαδή, μπορεί να βαράει 1000ρικο με νύχτες και αργίες;
Τα μόρια σας με ποιον τρόπο τα υπολογίζεται με βάση παλαιότερη την 6κ ας πούμε?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Παιδιά δεν θέλω να σας χαλάσω τα όνειρα αλλά η μισή, μην πω και ολη 6κ/18 επειδή δεν έχει διοριστεί μπορεί να κάνει χαρτια Κανονικά. Και οι περισσότεροι Έχουν Ιεκ. Οποτε όλοι έχουν δικαίωμα για χαρτια. Επίσης μάλλον θα έχουν και bonus Μορίων λόγω προϋπηρεσίας, γ αυτούς που δουλεύουν ήδη κομμένοι Η μή. Επισης να επισημάνω ότι οι εξωτερικοί Δεν παίρνουν κάποιο επιδομα. Το λέω γιατί ο ξαδερφός μου είναι Σωφρονιστικος Και τα ξέρω από μέσα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Το επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών το παίρνουν και οι σωφρονιστικοί και οι εξωτερικοί.
Κακό αυτο χωρίς παρεξήγηση για τα παιδια τις 6κ ! Αλλα μειώνονται οι πιθανότητες.
-
- Επιλοχίας
Σωστά Μόνο αυτό παίρνουν... Και οι Μέσα και οι εξω.130 ευρώ για την ακρίβεια.
Εγω πάντα πάω αναγκαστικά πλέον με χαμηλές ελπίδες για να μην απογοητευτώ στο τέλος γιατί έκανα το λάθος και το θεώρησα μονόδρομο εδώ και 1 χρόνο ! Θα φανεί
Τα ΙΕΚ έχουν πιάσει θέσεις υεφκκ στην 6κ18 που σημαίνει δε θα κάνουν ξανά χαρτί εφόσον σε λίγο καιρό θα βγουνε προσωρινά για συμβάσεις. τα κομμένα ΙΕΚ έχουν περάσει σε ΣΦ εφ λιμενικό κ όσοι έμειναν πίσω σαφώς και θα κάνουν χαρτιά που είναι λίγοι κ κάποιοι κ πάνω από το όριο ηλικίας ... Το θέμα περι ειδικής εμπειρίας που αναφέρεσαι είναι υποθετικό προς το παρον... Αν έχεις μόρια δε φοβάσαι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Λογικά θα φροντίσουν να ξεμπερδεψουν πρώτα με την 6κ και μετά θα βγεί η προκήρυξη, τώρα επειδή ανήκω στην Α επικουρία ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν περάσει το όριο ηλικίαςAlexhsupra έγραψε:Παιδιά δεν θέλω να σας χαλάσω τα όνειρα αλλά η μισή, μην πω και ολη 6κ/18 επειδή δεν έχει διοριστεί μπορεί να κάνει χαρτια Κανονικά. Και οι περισσότεροι Έχουν Ιεκ. Οποτε όλοι έχουν δικαίωμα για χαρτια. Επίσης μάλλον θα έχουν και bonus Μορίων λόγω προϋπηρεσίας, γ αυτούς που δουλεύουν ήδη κομμένοι Η μή. Επισης να επισημάνω ότι οι εξωτερικοί Δεν παίρνουν κάποιο επιδομα. Το λέω γιατί ο ξαδερφός μου είναι Σωφρονιστικος Και τα ξέρω από μέσα.
-
- Επιλοχίας
Κανεις λαθος ... Όσοι είχαν Ιεκ έπιασαν θέσεις και σαν Εσωτερικοί και Σαν Εξωτερικοί. Όπου ήθελε πηγαινε ο καθενας. Και οι εξωτερικοί στην 6κ δεν έπιασαν Ποτέ δουλειά. Και όσοι δουλεύουν Ήδη σαν Σωφρονιστικοι Με Σύμβαση πάλι μπορούν να κάνουν χαρτια Για να πετύχουν πχ μια καλύτερη Θέση η πόλη σαν φυλακή. Αυτο με τα μόρια δεν είναι υποθετικό γιατί αν πάρουμε σαν πρότυπο την 6κ, η 6κ έδινε Μορια Για προϋπηρεσία. Άρα αυτοί που δουλεύουν Σαν Σωφρονιστικοι κομμένοι η όχι έχουν και από εκεί extra Μορια που δεν Είχαν Πριν. Και καινούργια σύμβαση Να κάνουν δεν τους σταματάει να κάνουν Και στην καινούργια χαρτια. Γιατι πολύ απλά δεν κατέχουν θέση Δημοσίου Υπαλλήλου. Αν περιμένετε να διοριστουν αυτοί στην 6κ για να βγει η καινούργια Μαλλον θα βγει το 2024 και βαλεε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες