Πιστεύω ότι θα τακτοποιηθεί πρώτα η 6κ και μετά θα βγεί η επόμενη προκήρυξη, τώρα από φίλο μου που συμμετείχε στην 6κ τότε βρέθηκαν 183 στελέχη και.43 αρχαιοφυλακες, βέβαια κόπηκαν από αυτούς αρκετοί στα αθλήματα, οπότε όπως είπα από β επικουρία η περισσότεροι.EcoMike έγραψε:Αν δε συμμετάσχουν και αυτοί της 6κ, τότε στη νέα προκήρυξη θα μπουν οι περισσότεροι από Β επικουρια. Οπότε έχουν ελπίδες και αυτοί χωρίς πολλή προϋπηρεσία.
Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Από ότι ξέρω από φίλο μου που έχει περάσει στην 6κ αυτοί που έχουν περάσει δεν έχουν δικαίωμα χαρτιών! Μια ερώτηση β' επικουρια εννοείται β'κατηγορια; Αν και πολλοί θα τα κάνουν στο τόπο τους εκεί που υπάρχουν θέσεις δν νομίζω να δηλώσουν σε άλλο μέρος λίγοι θα είναι αυτοί!
Β επικουρια είναι αυτοί που συμμετέχουν με απολυτήριο λυκειου και επαλ. Α επικουρια είναι αυτοί που έχουν ιεκ αρχαίο φυλακών και κύριο προσόν είναι το ιεκ στέλεχος ασφαλείας που ο πασοκος στην Αστυνομία το απαξιώνει!
Για την 6κ αυτό που λες νομίζω δεν ισχύει... Κάνουν κανονικά χαρτιά μέχρι στιγμής από ότι φαίνεται...ΕΦ21 έγραψε:Από ότι ξέρω από φίλο μου που έχει περάσει στην 6κ αυτοί που έχουν περάσει δεν έχουν δικαίωμα χαρτιών! Μια ερώτηση β' επικουρια εννοείται β'κατηγορια; Αν και πολλοί θα τα κάνουν στο τόπο τους εκεί που υπάρχουν θέσεις δν νομίζω να δηλώσουν σε άλλο μέρος λίγοι θα είναι αυτοί!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Όριο ηλικίας και ύψους υπάρχει;
Όριο ηλικίας 32, και όριο ύψους 1.70 σύμφωνα με την 6Κ18 μέσω ΑΣΕΠ. Η προηγούμενη προκήρυξη για τα καταστήματα κράτησης.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ευχαριστώ Νίκο.
Να είσαι καλά !
EcoMike έγραψε:Β επικουρια είναι αυτοί που συμμετέχουν με απολυτήριο λυκειου και επαλ.Α επικουρια είναι αυτοί που έχουν ιεκ αρχαίο φυλακών και κύριο προσόν είναι το ιεκ στέλεχος ασφαλείας που ο πασοκος στην Αστυνομία το απαξιώνει!
Και με πτυχίο επαλ από όσο ξέρω σωστά;
Η Β' επικουρία αφορά όλων των τύπων τα λύκεια, άρα και τα ΕΠΑΛ.
D.Y.K έγραψε:Η Β' επικουρία αφορά όλων των τύπων τα λύκεια, άρα και τα ΕΠΑΛ.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Λόγω το ότι έχεις εμπειρία και είσαι σε συνεχή ενημέρωση, πιστεύεις ότι η εν λόγω προκήρυξη των 381 ατόμων θα βγει μέχρι καλοκαίρι η το βλέπεις για το 2022D.Y.K έγραψε:Η Β' επικουρία αφορά όλων των τύπων τα λύκεια, άρα και τα ΕΠΑΛ.
Έχω την πεποίθηση ότι θα βγει αρχές καλοκαιριού όπως η 6Κ/18. Πάντως σίγουρα μέσα στο 2021.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σε ευχαριστώ πολύ!D.Y.K έγραψε:Έχω την πεποίθηση ότι θα βγει αρχές καλοκαιριού όπως η 6Κ/18. Πάντως σίγουρα μέσα στο 2021.
Στους σωφρονιστικούς υπάρχει εντοπιότητα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης