Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

geomp έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, είμαι πιστοποιημένος αρχαιοφυλακας, ανήκω στην Α επικουρία, έχω και προϋπηρεσία 1χρονο, όσον αφορά τις θέσεις έχω κάποιες πιθανότητες, η θα καλυφθούν όλες από στελέχη καθώς δε ξέρω πόσοι είναι περίπου στο σύνολο, ευχαριστώ πολύ

Κύριο προσόν και Α' επικουρία είστε μέσα στο ρελαντί. Οι περισσότερες θέσεις θεωρώ ότι θα καλυφθούν από τη Β' επικουρία. Ειδικά οι πιστοποιημένοι από το δικό σου ΙΕΚ εκτός του ότι είναι λίγοι, πλέον δεν είναι μέσα στα ηλικιακά όρια.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ρώτησα ένα παιδί που είχε κάνει τα χαρτιά ως στέλεχος το 2018 για τους σωφρονιστικούς, μου είπε ότι τότε είχαν βρεθεί 182 στελέχη και 43 αρχαιοφυλακες, πήραν πολλούς από β επικουρία (απολυτήριο λυκείου) απλά κόπηκαν αρκετοί στο χιλιόμετρο.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Το 2018 είχαν βρεθεί 43 αρχαιοφυλακες, και σαν ειδικότητα γενικά αποτελείται από άτομα άνω τον 40, μειοψηφία οι μικρότεροι σε ηλικία, τεσπά για να δούμε μέχρι τότε διότι πέρασαν 3 χρόνια και βγήκαν κι άλλοι πιστοποιημένοι
Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

geomp έγραψε:Το 2018 είχαν βρεθεί 43 αρχαιοφυλακες, και σαν ειδικότητα γενικά αποτελείται από άτομα άνω τον 40, μειοψηφία οι μικρότεροι σε ηλικία, τεσπά για να δούμε μέχρι τότε διότι πέρασαν 3 χρόνια και βγήκαν κι άλλοι πιστοποιημένοι
Ρε παιδιά να σας ρωτήσω. Εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,2 lower και ειδικές δυνάμεις... (δεν ξέρω αν μετράει) τι μόρια βγάζω;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Kwnstantinos k έγραψε:

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω. Εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,2 lower και ειδικές δυνάμεις... (δεν ξέρω αν μετράει) τι μόρια βγάζω;

921 μόρια βγάζεις. Είναι λίγα. Προϋπηρεσία στον τομέα της ασφάλειας έχεις;

16,2 επί 55 + 30 μόρια το lower και βγάζεις το άθροισμα.

Kwnstantinos k
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

D.Y.K έγραψε:
Kwnstantinos k έγραψε:

921 μόρια βγάζεις. Είναι λίγα. Προϋπηρεσία στον τομέα της ασφάλειας έχεις;

16,2 επί 55 + 30 μόρια το lower και βγάζεις το άθροισμα.

Μάλιστα. Όχι ΔΥΚ δεν έχω προϋπηρεσία... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Kwnstantinos k έγραψε:

Μάλιστα. Όχι ΔΥΚ δεν έχω προϋπηρεσία... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Με συγχωρείς, ίσως ήμουν και εγώ λίγο απόλυτος. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Εσύ κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά και βλέπεις. Στην 6Κ/18 άλλωστε υπήρξαν πολλές εκπλήξεις. Και σε μια χρονιά που δεν έβγαιναν προκηρύξεις, ενώ φέτος υπάρχει πολύ πράγμα. Υπάρχουν πιθανότητες.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Τα μόρια στα έβγαλε ο προηγούμενος, έχω να σου πω κάνε την αίτηση, διότι βγαίνουν αρκετές προκηρύξεις συν ότι τρέχει κ αυτή τον ΕΠΟΠ, οπότε Ρίξτα, βέβαια δυστυχώς δε ξέρω πόσοι είναι κύριο προσόν και αρχαιοφυλακες διότι έδωσαν πιστοποιήσεις πάλι, προετοιμασου για αθλήματα ειδικά βστο χιλιόμετρο εκεί κόβονται, καλή επιτυχία σου εύχομαι
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Καλησπέρα, παιδιά, με υγεία. Τέσσερις ερωτήσεις για τον κ.DYK θέλω να κάνω, ο οποίος έχει εμπειρία σε προκηρύξεις Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων...

Ερωτήσεις για ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για προκηρύξεις σε Καταστήματα Κράτησης και σε Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής:

1) Για β' επικουρία στις παραπάνω προκηρύξεις ζητάνε ότι και στην 6Κ/2018, δηλαδή «Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας»;

2) Στις ανωτέρω προκηρύξεις η ηλικία θα έχει όριο έως 32 ετών όπως και στην 6Κ/2018;

3) Για τις παραπάνω προκηρύξεις θα διατεθούν θέσεις με εμπειρία και χωρίς εμπειρία;

4) Στις θέσεις ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για τις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, οι υποψήφιοι δεν δίνουν αθλήματα, ενώ δεν υπάρχει και όριο ηλικίας;

κ.DYK συγγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας σε περίπτωση που μπορέσετε να απαντήσετε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Stavros EPOP έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά, με υγεία. Τέσσερις ερωτήσεις για τον κ.DYK θέλω να κάνω, ο οποίος έχει εμπειρία σε προκηρύξεις Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων...

Ερωτήσεις για ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για προκηρύξεις σε Καταστήματα Κράτησης και σε Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής:

1) Για β' επικουρία στις παραπάνω προκηρύξεις ζητάνε ότι και στην 6Κ/2018, δηλαδή «Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας»;

2) Στις ανωτέρω προκηρύξεις η ηλικία θα έχει όριο έως 32 ετών όπως και στην 6Κ/2018;

3) Για τις παραπάνω προκηρύξεις θα διατεθούν θέσεις με εμπειρία και χωρίς εμπειρία;

4) Στις θέσεις ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για τις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, οι υποψήφιοι δεν δίνουν αθλήματα, ενώ δεν υπάρχει και όριο ηλικίας;

κ.DYK συγγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας σε περίπτωση που μπορέσετε να απαντήσετε.

Η απάντηση είναι ναι και στα 4 ερωτήματά σου, με μία μικρή επιφύλαξη για το νούμερο 2 περί ορίου ηλικίας, αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι.

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Κ.DYK ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να σε έχει καλά ο Θεός και εσένα και τον Ηλεκτρολόγο. Ενώ έχετε τη δουλειά σας και την προσωπική ζωή σας, εσείς προτιμάτε να αφιερώνεται χρόνο από την καθημερινότητά σας, βοηθώντας σε μόνιμη βάση εκατοντάδες παιδιά, τα οποία ενδιαφέρονται για τις προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Εύχομαι να σας έχει πάντοτε γερούς, ο Θεός και να σας ανταποδώσει το καλό που κάνετε για το σύνολο των νέων γενιών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ.<3 :)
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Λοιπόν απ ότι πάει ο βαθμός πιστοποίησης επί 55,7 μόρια ο μήνας, και ανάλογα το επίπεδο αγγλικών 30,50,70, προσωπικά έχω 920 μόρια για Α επικουρία θεωρείτε καλά η μέτρια;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

geomp έγραψε:Λοιπόν απ ότι πάει ο βαθμός πιστοποίησης επί 55,7 μόρια ο μήνας, και ανάλογα το επίπεδο αγγλικών 30,50,70, προσωπικά έχω 920 μόρια για Α επικουρία θεωρείτε καλά η μέτρια;

Τι κάθεσαι και υπολογίζεις εσύ ρε τρελέ; Εικόνα

Είπαμε, εσύ με Α' επικουρία είσαι μέσα.

Για έξω ή για μέσα ενδιαφέρεσαι;

Suzuki11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Suzuki11 »

ARN έγραψε:
Suzuki11 έγραψε:Καλησπέρα βαθμός απολυτήριο λυκείου 18,5 Προϋπηρεσία 78 μηνες proficiency Και Γαλλικά πολύ καλή γνώση Επίσης έχω χαρτί από ΙΕΚ άδεια security αυτό δεν νομίζω να πιάνει! Έχω κάνει σεμινάριο 105 ώρες και μετά έδωσα ΕΟΠΠΕΠ. Δίπλωμα μηχανής απεριόριστο και για νταλίκα και για λεωφορείο. Το παράξενο σε όλη την κατάσταση είναι ότι έχω τελειώσει μηχανολόγος στο πανεπιστήμιο Βόλου δεν έβρισκα δουλειά και πήγα να δουλέψω security Πιστεύω όλους αυτούς τους μήνες που δούλεψα και μάζεψα τα ένσημα να μπω σε κάποια υπηρεσία δημοσίου.

Πόσο ετών είσαι φίλε μου;

30 ετών

Suzuki11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Suzuki11 »

Επίσης Για πόσες θέσεις μιλάμε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες