Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
Δυκ λες να βαλει μονο κυριο προσον το ιεκ Ασφαλειας και Α' επικουρια το Φυλακας Μουσειων; Χωρις Β επικουρια Λυκειο; Δυσκολο μου φαινεται!
Καρμπόν σαν την 6Κ/18 θα είναι. Θα υπάρχει κανονικά η Β' επικουρία. Οι θέσεις όμως είναι τόσο λίγες που δεν νομίζω ότι έχουν και πολλές ελπίδες τα λύκεια.
-
- Ανθυπασπιστής
Καλα μη νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι με πιστοποιηση ιεκ μεχρι 32 χρονων! Εκτος αν ξανακανουν χαρτια οι επιτυχοντες της 6κ και σε αυτη επειδη θα γινουν πιο γρηγορα οι διαδικασιες και θα προσληφθουν πιο γρηγορα!
Μην ξεχνάς ότι δεν θα είναι και οι 200 θέσεις για φύλακες. Θα πάρει γιατρούς, ψυχολόγους, οδηγούς, νοσηλευτές, κλπ, άρα μπαμ μπαμ πέφτουμε στις 100+ θέσεις (λογικά). Δεν θα υπάρχουν 70 υποψήφιοι με κύριο προσόν; Και άλλοι τόσοι με Α' επικουρία; Εγώ σου λέω ότι θα υπάρχουν. Άρα δε μένει σχεδόν τίποτα για τους υπόλοιπους. Γνώμη μου πάντα.
Ο άλλος λέει έχω 1400... Κ εμείς έχουμε 1500 αλλά άχρηστο είναι... Θα δώσουν εντοπιότητα σε όλο το νόμο Δράμας όπως τα έχω προβλέψει. Ουτε απ εξω
Θα ειναι με εντοπιοτητα και θα προηγουνται οσοι την εχουν και μετα οι υπολοιποι πως ηταν και στην 6Κ σε μερικες πολεις.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Loxias89 έγραψε:Ο άλλος λέει έχω 1400... Κ εμείς έχουμε 1500 αλλά άχρηστο είναι... Θα δώσουν εντοπιότητα σε όλο το νόμο Δράμας όπως τα έχω προβλέψει. Ουτε απ εξω
Και εντοπιότητα να μην είχε φίλε πάλι δύσκολο θα ήταν είναι πολύ λίγες οι θέσεις! Δεν ξέρω άμα βάλουν εντοπιότητα. Τώρα αυτές τις μέρες θα βγει προκήρυξη θα δούμε.
Έχει κανονικά η Δράμα εντοπιότητα ανήκει στους νομούς που είναι παραμεθόριος και αν δεις άλλες προκηρύξεις δίνει σε όλο το νόμο. Κ εγώ μόνο στο παρανεστι νόμιζα θα δώσει αλλά δύσκολα...Bitcoins8 έγραψε:Loxias89 έγραψε:Ο άλλος λέει έχω 1400... Κ εμείς έχουμε 1500 αλλά άχρηστο είναι... Θα δώσουν εντοπιότητα σε όλο το νόμο Δράμας όπως τα έχω προβλέψει. Ουτε απ εξω
Και εντοπιότητα να μην είχε φίλε πάλι δύσκολο θα ήταν είναι πολύ λίγες οι θέσεις! Δεν ξέρω άμα βάλουν εντοπιότητα. Τώρα αυτές τις μέρες θα βγει προκήρυξη θα δούμε.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Loxias89 έγραψε:Έχει κανονικά η Δράμα εντοπιότητα ανήκει στους νομούς που είναι παραμεθόριος και αν δεις άλλες προκηρύξεις δίνει σε όλο το νόμο. Κ εγώ μόνο στο παρανεστι νόμιζα θα δώσει αλλά δύσκολα...Bitcoins8 έγραψε:Loxias89 έγραψε:Ο άλλος λέει έχω 1400... Κ εμείς έχουμε 1500 αλλά άχρηστο είναι... Θα δώσουν εντοπιότητα σε όλο το νόμο Δράμας όπως τα έχω προβλέψει. Ουτε απ εξω
Άδικος κόπος τότε τσάμπα το παράβολο των τριών ευρώ
Μην μπείτε καν στον κόπο. Πάρτε τη γυναίκα σας, καφεδάκι στο χέρι και τραβάτε μια βολτιτσα παραλία με το τριευρο.
Αν θέλετε κάντε τα χαρτιά σας όταν με το καλό βγει η άλλη με τους 200. Λογικά μέχρι το 2025 θα έχουν διοριστεί όλοι (μαζί με της 6Κ/18).
Αν θέλετε κάντε τα χαρτιά σας όταν με το καλό βγει η άλλη με τους 200. Λογικά μέχρι το 2025 θα έχουν διοριστεί όλοι (μαζί με της 6Κ/18).
-
- Ανθυπασπιστής
Δυκ η προξηρυξη που θα βγει απο το Προ. Πο δε νομιζω να αργησει τοσο, γι αυτο και γινονται απο το Υπουργειο οι ΠΚΕ!
Οι ΠΚΕ θα γίνουν σχετικά γρήγορα. Η προκήρυξη για τους 200 όμως ενδέχεται να καθυστερήσει να δημοσιευθεί.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
D.Y.K έγραψε:Μην μπείτε καν στον κόπο.Πάρτε τη γυναίκα σας, καφεδάκι στο χέρι και τραβάτε μια βολτιτσα παραλία με το τριευρο.
Ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε ποια αχαχχαχα
Γεια σας μάγκες με κύριο τίτλο αξίζει να κάνω ; Η θα μπουν μόνο με εντοπιότητα είμαι 30 και φοβάμαι να περιμένω ΤΗΝ άλλη προκύρηξη μήν αργισει καί χάσω το όριο. Έκανα βλακεία πού δεν έκανα στήν 6κ γτ ήμουν φυλακας στο υπουργείο Παιδείας με σύμβαση καί δεν ήξερα ότι μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλον φορέα. Καί για ΤΗΝ ακρίβεια με πήρε στο λαιμό τού γραφείο πού κάνεις αιτήσεις άντε τώρα μήν πω τπτ!
Εγω προσωπικα θα σας προτεινα να κανετε τα χαρτια σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης