Μήκος μαλλιών στην Αεροπορία
Χαιρεται φετος σκοπευω να δωσω παννεληνιες και θελω να περασω στην σχολη των ικαρων, μολις προσφατα αρχισα να αφηνω τα μαλλια μου να μεγαλωνουν (ειχα ενα ερεθισμα απο τον bon jovi ως αγαπημενος μου καλλητεχνης) και συνειδητοποιησα οτι μου αρεσουν ετσι οπως ειναι τωρα, οποτε αναρωτιομουν εφοσον τελειωσω την σχολη και ενταχθω στους ιπταμενους αν γινεται να εχω μακρια μαλλια.
Ο Στρατιωτικός Κανονισμός ορίζει ότι το μήκος των μαλλιών στους άντρες είναι μέχρι 4 πόντοι.
Και εννοείται θα πρέπει να έχεις κοντό μαλλί γιατί θα φοράς κράνος-κάσκα με αντιπυρική κουκούλα (balaklava).
Και εννοείται θα πρέπει να έχεις κοντό μαλλί γιατί θα φοράς κράνος-κάσκα με αντιπυρική κουκούλα (balaklava).
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο. Τα grooming standards είναι μέρος της πειθαρχίας και ισχύουν για όλους από στρατηγούς μέχρι φαντάρους. Πιθανον ανεβαίνοντας ιεραρχικά να έχεις ένα πιο φυσιολογικό μαλλί, σε καμία περίπτωση όμως μακρύ. Επίσης αν σκας με μαλούρα και γιατί όχι και μούσι, μετά πώς θα περιμένεις από τους υφισταμενους σου να ακολουθούν τους κανονες.
Re: Μήκος μαλλιών στην Αεροπορία
Φέτος, θέλω να μπω στην Πολεμική αεροπορία γιατί είναι κάτι που το θέλω από μικρός. Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να είναι τα μαλλιά μέχρι 4 πόντους. Δεν μπορώ να έχω ένα φυσιολογικό ανδρικό κούρεμα εκτός από μπόμπα ; Και δεν μιλαω για κοτσίδες και τα σχετικά. Εκτός από την δουλειά, υπάρχει και η κοινωνία έξω πως θα βγαίνω έξω μετά σαν γίδι κουρεμένο.
Re: Μήκος μαλλιών στην Αεροπορία
Οι τέσσερις πόντοι μήκος δεν είναι μπόμπα.
θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ φυσιολογικό ανδρικό κούρεμα και δεν πρόκειται να βγάλουν την μεζούρα.
θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ φυσιολογικό ανδρικό κούρεμα και δεν πρόκειται να βγάλουν την μεζούρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες