Μορια - κριτήρια ΕΠΟΠ (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 27
Η προσωπική μου τοποθέτηση είναι ας δώσει μόρια στους 3τεκνους. Ετσι κι αλλιώς οι πολύτεκνο έχουν 100 όπως εγώ. Άρα θα έχουν λιγότερο από 100. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΙΑΦΩΝΏ με την χαμηλή μοριοδοτηση των ουκ κλπ ειδικών δυνάμεων καθώς έιχα φίλο στους επίλεκτους. Πιστέψτε το αξίζουν τα παιδιά με το αίμα τους να είναι μέσα. Ούτε οβα ούτε τπτ. Πρώτα οι ειδικοδυναμιτες μας.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Οποτε εχουμε 1600 θεσεις για οβα, πολυτεκνους, τριτεκνους, πτυχιουχους και κανα βυσμα... Αντε ποιος την χαρη μας μπορει να διεκδικισουμε οι υπολοιποι ισα με 100 θεσεις στην καλυτερη.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Τα παιδιά αυτά δεν χρειάζονται τα 20 μόρια τα πιο πολλά είναι ήδη στο Λιμενικό ή, ΟΒΑ που καταφέραν να τελειώσουν το σχολείο της ΔΥΚ, γιατί μην ξεχνάμε εδώ και πολλά χρόνια δεν δίνεται η δυνατότητα στους εφέδρους να πάρουν μέρος λόγο της 9μηνής θητείας Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτούς που ηλικιακά θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 33
Γερόλυκος έγραψε:Τα παιδιά αυτά δεν χρειάζονται τα 20 μόρια τα πιο πολλά είναι ήδη στο Λιμενικό ή, ΟΒΑ που καταφέραν να τελειώσουν το σχολείο της ΔΥΚ, γιατί μην ξεχνάμε εδώ και πολλά χρόνια δεν δίνεται η δυνατότητα στους εφέδρους να πάρουν μέρος λόγο της 9μηνής θητείας Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτούς που ηλικιακά θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη.
Γερολυκε... Προσωπικα σε παω πολυ, παντα γραφεις πραγματα που γνωριζεις και απαντας με γνωσεις και με εναν ωραιο γραπτο λογο μιας και παντα παρακολουθω τα μηνυματα σου οπως και κανα 2-3 ακομα εδω μεσα (Χρηστο / Ανωνυμο κτλπ) .
Στην μοριοδοτηση ομως τα εχουν κανει σκατα... Ναι συμφωνω πως οι περισσοτεροι μπηκαν ΟΒΑ ή Λ. Σ αλλα δεν γινεται να δινεις μορια ετσι αβερτα οπου να ναι και στα αλεξιπτωτα πχ 20 μορια.
Και προς θεου δεν το λεω επειδη πηγα εγω Αλεξιπτωτα ουτε οπως προ ειπα τα βαζω με τους τριτεκνους ή πολυτεκνους, τα παιδια δεν φταινε σε κατι.
Με την μοριοδοτηση τα βαζω που πλεον εμας τους απλους πολιτες μας πεταει σχεδον εξω.
Καλησπερα ΓερολυκεΤο οτι μπηκαν τα παιδια αυτα στο λιμενικο η δεν ξερω που δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Μονο που υπαρχει αυτη η μοριοδοτηση ειναι για να γελας. Δυστηχως οπως ειπε ο συνονοματος πιο πανω, η προκηρυξη πλεον αφορα 3-4 κατηγοριες ανθρωπων οπως εγινε, δυστηχως.
Δυστυχως παιδια ετσι παει να γινει και με την δικη μας προκηρυξη των ΕΦ.
-
- Υποστράτηγος
Παιδιά γενικώς δε χρειάζεται να μαλωνεται για τα μόρια και για τις κατηγορίες ανθρώπων διότι όπως είπε και ένα παιδί πολύ πιο πίσω στα μνμ. Αυτό που θα μετρήσει Ειδικά στην πολεμική αεροπορία και την στρατολογια 20 θέσεις ήδη γελάω τώρα που γράφω το μνμ είναι το. Βισμα που. Δυστυχώς και δε μπορώ να εκφράστω πλήρως διότι θα αποτελέσω αιτία διαγραφής μπαν. Γι αυτό εγώ θα δηλώσω σε απλές ειδικοτητες και σε όλα τα σώματα διότι οι άλλες καλύπτονται χρόνια τώρα πρώτα από τα βισματα και μετά από τους ανθρώπους που πρέπει ξανά δυστυχώς.
Εδώ πρέπει να είμαστε για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Χωρίς να κριτικάρουμε τις κατηγορίες ανθρώπων ένας πολύτεκνος πρωτότοκος τρώει σκατο σε μια οικογένεια για να σηκώσει τα βάρη και κάνει αγγαρείες από μικρό παιδί χωρης να χερεται τη δική του ζωή που την θυσιάζει για τα αδέρφια του για τον προϋπολογισμό στο σπίτι ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΟΥΚ. Έχει τα στοιχεία της φύσης απέναντι του. Και την ιερή αποστολή να είναι επιλεκτος💪🇬🇷 Όμως ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΤΟ ΕΛΛΆΔΑ υπάρχει το βισμα ας τα βάλουμε μόνο με αυτό
Εδώ πρέπει να είμαστε για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Χωρίς να κριτικάρουμε τις κατηγορίες ανθρώπων ένας πολύτεκνος πρωτότοκος τρώει σκατο σε μια οικογένεια για να σηκώσει τα βάρη και κάνει αγγαρείες από μικρό παιδί χωρης να χερεται τη δική του ζωή που την θυσιάζει για τα αδέρφια του για τον προϋπολογισμό στο σπίτι ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΟΥΚ. Έχει τα στοιχεία της φύσης απέναντι του. Και την ιερή αποστολή να είναι επιλεκτος💪🇬🇷 Όμως ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΤΟ ΕΛΛΆΔΑ υπάρχει το βισμα ας τα βάλουμε μόνο με αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 14, 2021 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένσταση μπορείς να κάνεις αν αντί για το απολυτήριο έβαλες μόνο το πτυχίο του ΑΕΙ; (η ειδικότητα ζηταγε μόνο λύκειο αλλά έβαλα το ΑΕΙ για τα μόρια)
Μάγκες έχω μπει σε όλα τα τοπικ που υποτίθεται θα λέγαμε ο καθένας τα μόρια τ και μόνο αυτό δεν βλέπω. Παρόλα αυτά θα παραθεσω τα δικά μουΑπ' λυκείου 16x12=192
Αγγλικά γ2 150
Δίπλωμα β 50
Κατοικος Θράκης 100
Θητεία 14x10 100
Προϋπηρεσία.250
Θα δηλώσω για πλήρωμα τθ Λεο2
Δ. Υ. Κ το έχω μπαίνω τι λες ;
Αγγλικά γ2 150
Δίπλωμα β 50
Κατοικος Θράκης 100
Θητεία 14x10 100
Προϋπηρεσία.250
Είσαι πολύ καλά μόνο οβα αν σε περνάει ή πολύτεκνος που μένει παραμεθόριοStavran έγραψε:Μάγκες έχω μπει σε όλα τα τοπικ που υποτίθεται θα λέγαμε ο καθένας τα μόρια τ και μόνο αυτό δεν βλέπω. Παρόλα αυτά θα παραθεσω τα δικά μουΑπ' λυκείου 16x12=192
Αγγλικά γ2 150
Δίπλωμα β 50
Κατοικος Θράκης 100
Θητεία 14x10 100
Προϋπηρεσία.250
-
- Υποστράτηγος
εχει πολλα μορια ναι μπαίνεις.Stavran έγραψε:Μάγκες έχω μπει σε όλα τα τοπικ που υποτίθεται θα λέγαμε ο καθένας τα μόρια τ και μόνο αυτό δεν βλέπω. Παρόλα αυτά θα παραθεσω τα δικά μουΑπ' λυκείου 16x12=192
Αγγλικά γ2 150
Δίπλωμα β 50
Κατοικος Θράκης 100
Θητεία 14x10 100
Προϋπηρεσία.250
Παιδιά καλημέρα,
Έχω απολυτήριο λυκείου 18,9
Αγγλικα C2
Διπλωμα οδηγησης
Πληροφορική
Πτυχίο οικονομικων
Τι με συφερει να κανω; Να δηλωσω για τις θέσεις που χρειάζεται
το πτυχιο ή αυτές με το απολυτήριο;
Αγγλικα C2
Διπλωμα οδηγησης
Πληροφορική
Πτυχίο οικονομικων
-
- Υποστράτηγος
Καλησπέρα οικονομικος ταμειακος στην αεροπορία! Τεχνικος γραφεας υλικού πολέμου στον σξ. Φιλε εγω αυτα τα δηλωνα στη θέση σου μαγκα μου. Ελίτ πράγματαzoe261994 έγραψε:Παιδιά καλημέρα,
Αγγλικα C2
Διπλωμα οδηγησης
Πληροφορική
Πτυχίο οικονομικων
Καλησπέρα να σε ρωτήσω πως βγάζεις τα μόρια όσο αφορά το απολυτηριο λυκείου;
Το απολυτήριο Λυκείου σ Χ12Nana9 έγραψε:Καλησπέρα να σε ρωτήσω πως βγάζεις τα μόρια όσο αφορά το απολυτηριο λυκείου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες