Μορια - κριτήρια ΕΠΟΠ (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
577 πληρωμα αρματος (ΤΘ)
Καλο το νημα να ξερουμε τι μας γινεται στο περιπου.
Καλο το νημα να ξερουμε τι μας γινεται στο περιπου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
872 μόρια για Διαβιβαστης. Δεν ξέρω ακόμα σε ποιο όπλο θα κάνω χαρτιά.
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Sefis νομίζω ότι όπου ζητάει τ πτυχία μας μπορούμε να τ δώσουμε, εκεί π λέει λύκειο (αμαδ) δεν μας τα πιάνουν δυστυχώς.
Jimmy haf έγραψε:Sefis νομίζω ότι όπου ζητάει τ πτυχία μας μπορούμε να τ δώσουμε, εκεί π λέει λύκειο (αμαδ) δεν μας τα πιάνουν δυστυχώς.
Ναι κάτι είχα καταλάβει, απλά ρε μπρο αμυνης έχει πολλούς ΟΒΑ... Αυτό είναι το μόνο μείον! Σου εύχομαι καλή επιτυχία πάντως! Εγώ του 93 είμαι, απλά περιμένω το όριο ηλικίας να αλλάξει μήπως κ καταφέρω να κάνω τα χαρτιά
Εχθες ειχες κοντα 1200 σημερα τα 400 σχεδον αρρωστησανε;Oba 1h seira E.D έγραψε:872 μόρια για Διαβιβαστης. Δεν ξέρω ακόμα σε ποιο όπλο θα κάνω χαρτιά.
Ας μη γινόμαστε κακοί😂XristosMP έγραψε:Εχθες ειχες κοντα 1200 σημερα τα 400 σχεδον αρρωστησανε;Oba 1h seira E.D έγραψε:872 μόρια για Διαβιβαστης. Δεν ξέρω ακόμα σε ποιο όπλο θα κάνω χαρτιά.
Δεν το λέω συγκεκριμένα για το παιδί, αλλά γενικά θα υπάρξουνε πολλά τρολλ
- Jimmy haf
Sefis έγραψε:Jimmy haf έγραψε:Sefis νομίζω ότι όπου ζητάει τ πτυχία μας μπορούμε να τ δώσουμε, εκεί π λέει λύκειο (αμαδ) δεν μας τα πιάνουν δυστυχώς.
Ναι κάτι είχα καταλάβει, απλά ρε μπρο αμυνης έχει πολλούς ΟΒΑ... Αυτό είναι το μόνο μείον! Σου εύχομαι καλή επιτυχία πάντως! Εγώ του 93 είμαι, απλά περιμένω το όριο ηλικίας να αλλάξει μήπως κ καταφέρω να κάνω τα χαρτιά
Είναι μείον σιγουρα, αλλά σκέψου ότι πολλοί λόγω ηλικίας μένουν απ' έξω, άλλοι δεν είναι τόσο καιρό μέσα, άλλοι δεν έχουν τόσα πολλά μόρια, άρα βγαίνεις έτσι και έτσι και ούτως η άλλως χωρίς αυτούς πάλι θα υπηρχε μεγάλος ανταγωνισμός.
- Jimmy haf
Πάντως σ εύχομαι να μπορέσεις να πάρεις μέρος αν μπορέσεις.
Θα φανεί σε 1 εβδομάδα που λογικά θα ξέρουμε τα όρια ηλικίας... Και μετά ας καθυστερήσει και μέχρι Μάρτιο να πάρω +50 μόρια προϋπηρεσίας γιατί τυχαίνει να δουλεύω τώρα 😂
- Jimmy haf
Θα βγει και θα ξέρουμε. Πάντως άτυχος είσαι πολύ.
Παιδια αν ειναι ευκολο ας μη γινει chat κι αυτο το νημα. Ας προσπαθησουμε να γραφουμε μονο μορια και ειδικοτητα που μας ενδιαφερει ωστε να μπορει εκεινος που θα μπει να διαβασει με ευκολια.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
δεν παιζει να μην ξεφευγει το θεμα. Καλυτερα να απενεργοποιησετε τα σχολια, αποψη μου. Ποσταρετε τα μορια σας σε αλλα νηματα και ελατε δω ψηφιστε κ τελος.XristosMP έγραψε:Παιδια αν ειναι ευκολο ας μη γινει chat κι αυτο το νημα. Ας προσπαθησουμε να γραφουμε μονο μορια και ειδικοτητα που μας ενδιαφερει ωστε να μπορει εκεινος που θα μπει να διαβασει με ευκολια.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αδερφέ λάθος εκ παραδρομής, υπολόγισα μόρια ΙΕΚ το οποία δεν θα μετράνε στην ειδικότητα διαβιβαστη καθώς είναι άλλη ειδικότητα το ΙΕΚ (μάγειρας). Πάντως 872 έχω.
712 ειδικότητα πληροφορικής Πυροβολικο/Πεζικό 350 από ότι είμαι τελειόφοιτος σε τμήμα Πληροφορικής
162 από πτυχίο λυκείου 12*13.5
200 από proficiency
162 από πτυχίο λυκείου 12*13.5
200 από proficiency
-
- Posts in topic: 8
Λύκειο και ΑΕΙ δεν τα υπολογίζεις μαζι. Επισης το Γ2 ειναι 150.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες