Μορια - κριτήρια ΕΠΟΠ (2021)
10 μορια ο καθε μηνας
12 μηνες υπηρετησε
So simple.
12 μηνες υπηρετησε
So simple.
12*10 για ποιο λόγο; Φαντάρος ησουν.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Καθε μηνας που υπηρετησες δινει 10 μορια
Ερώτηση... Ειμαι αποφοιτη ΙΕΚ, δεν εχω δωσει εξετάσεις του ΕΟΠΕΠ, παραλληλα πηγαινω και σε δευτερο ιεκ... Τι μορια παίρνω; Εχω μπερδευτεί κατα πολυ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Βρε άνθρωπε διάβασε το φεκ που έχουν ανεβάσει τα παιδιά εδώ στ φόρουμ, υπάρχουν όλα μέσα να δεις και να υπολογίσεις τ μόρια σου όσο πιο ακριβέστερα γίνεται.
-
- Posts in topic: 8
Ι. Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνά- μεις: Σύνολο μηνών στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέ- ωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότε- ρες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10.
Σορρυ δεν το ήξερα, και εγώ αμαδ ήμουν αλλά θα πάω για άλλη ειδικότητα!anonymous19970 έγραψε:Καθε μηνας που υπηρετησες δινει 10 μορια
Δεν το είχα προσέξει, δικό μου λάθοςΕλεανα7 έγραψε:Ι. Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνά- μεις: Σύνολο μηνών στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέ- ωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότε- ρες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10.
Για οικονομικό, κάποιος να έχει 850-900 μόρια είναι καλά;
Τα μόρια σας πως τα βγάζετε;Ας πούμε ο μάγειρας θα πάρει τα 50 μόρια του διπλώματος για την ειδικότητα του μάγειρα;
Διαβασα το φεκ διαβασα και κατι αρθρα και εχω μπερδευτεί υπερβολικα... Πρωτη φορα θα κανω τα χαρτια μου...
- Jimmy haf
- Posts in topic: 24
Sefis πολλά μόρια είναι αλλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην είναι πολλοί με τόσα μόρια και παιχτεί ποιος θα μπει και ποιος όχι για ελάχιστες διαφορές.
Gr.girl έγραψε:Διαβασα το φεκ διαβασα και κατι αρθρα και εχω μπερδευτεί υπερβολικα... Πρωτη φορα θα κανω τα χαρτια μου...
Θα βγει σύντομα αλγόριθμος για υπολογισμό μορίων... Υπομονή
Sefis σας ευχαριστω πολυ! Ευχομαι καλη επιτυχία σε ολους!
Και εγώ αμαδ ήμουν, αν μπορώ να βάλω το πτυχίο ΑΕΙ αντί για το απολυτήριο (14.7) ίσως δηλώσω και εγώ αμυνηςJimmy haf έγραψε:Sefis πολλά μόρια είναι αλλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην είναι πολλοί με τόσα μόρια και παιχτεί ποιος θα μπει και ποιος όχι για ελάχιστες διαφορές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 7 επισκέπτες