Αστυνομία: Δείκτης μάζας και Μυωπία

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SpyrosKall
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SpyrosKall »

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και είναι ο στόχος μου για τις πανελλήνιες του 2021 επειδή εγώ έχω δείκτη μάζας που ανήκει στην κατηγορία 27,1 έως 35 kg/m2 αλλά έχω περίμετρο μέσης κάτω του 102, θεωρούμε ικανός ή θα πρέπει οπωσδήποτε να κατέβω στην κατηγορία που ο δείκτης μάζας ανήκει απο 19 και 27 kg/m2 ; Επίσης έχω μυωπία 4 βαθμούς και στα δυο μάτια αυτό είναι κάποιο περιοριστικό στοιχείο ;(Γνωρίζεται μήπως και για την σχολή Σημαιοφόρων του Λιμενικού και για την Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής) Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση
Stavros99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stavros99 »

Καλησπέρα φίλε, για τη μυωπία δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά για τον δείκτη μάζας σώματος είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Για άνδρες από 18 μέχρι 27 είναι επιτρεπτό και για τις γυναίκες από 18 μέχρι 25. Πόσο ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι περίπου;
Stavros99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

19 με 27 για άνδρες*
SpyrosKall
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SpyrosKall »

Είμαι 1,80 και 95 κιλά αλλά ήδη έχω μπει σε εφαρμογή δίαιτας και κάνω τα αθλήματα από τις αρχές Σεπτέμβρη
Stavros99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διάβασα τη προκήρυξη και η αλήθεια είναι πως όταν διαβάζεις για την περίμετρο 102 εκατοστών μπερδεύεσαι λίγο. Μακάρι να υπάρχει κάποιος στο forum που να είναι σίγουρος και να σου απαντήσει. Πάντως στο δείκτη μάζας σώματος λέει ότι πρέπει να είσαι μεταξύ 19 και 27, οπότε εσύ χάσε κιλά να είσαι ήσυχος γιατί είναι κρίμα να μην περάσεις για αυτόν τον λόγο. Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης