Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Κάποιος που να είναι/ήταν χειριστής ραντάρ να μας πει 2-3 πράγματα απο την εμπειρία του (μεταθέσεις, εκπαιδευση κτλ)
Επίσης εάν κάποιος ενταχθεί χωρίς να έχει κάνει θητεία τι γίνεται με το θέμα θητείας;(πχ αν φυγει σε 2-3 χρονια η θητεια θα εχει γινει;)Adamakis έγραψε: Κάποιος που να είναι/ήταν χειριστής ραντάρ να μας πει 2-3 πράγματα απο την εμπειρία του (μεταθέσεις, εκπαιδευση κτλ)
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Λογικά η θητεία θα έχει μετρήσει, διότι όπως και στις σχολές τις στρατιωτικές, η εκπαίδευση και μετέπειτα η ένταξη σαν στέλεχος των Ε. Δ. Συνεπάγεται ότι έχεις εκπληρώσει τη θητεία σου.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Ανέτρεξε στο ΦΕΚ με τα μόρια
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 51
Georgina έγραψε:Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για αμύνης μετά σκύλου, όπου ζητείται μόνο το απολυτήριο Λυκείου και έχω:
Απολυτήριο 19,8
Πτυχίο ΑΕΙ
Πτυχίο ΙΕΚ
Αγγλικά Γ2
Γαλλικά Β2
Keycert Δίπλωμα
Δίπλωμα οδήγησης Β κατ.
Θα προσμετρηθούν όλα τα παραπάνω για μορια, ή μόνο το Απολυτήριο το οποίο ζητείται;
Σας ευχαριστώ.
Αποτι βλεπω, δεν εχεις το βασικοτερο ... Τις 5 ενοτητες του ECDL οπου ζηταει μαζι με το απολ. Λυκειου.
Αν δεν εχεις τις συγκεκριμενες 5 που ζηταει, τοτε δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου... Δηλαδη μπορεις, απλα η αιτηση σου θα βγει ακυρη.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
φίλε αν περάσεις εποπ χωρίς να έχεις κάνει θητεία τα πρώτα 2 χρόνια θα είσαι σμηνίτης. Εάν έχεις κάνει θητεία γίνεσαι υποσμηνιας στον 1 χρόνο.Adamakis έγραψε:Επίσης εάν κάποιος ενταχθεί χωρίς να έχει κάνει θητεία τι γίνεται με το θέμα θητείας;(πχ αν φυγει σε 2-3 χρονια η θητεια θα εχει γινει;)Adamakis έγραψε: Κάποιος που να είναι/ήταν χειριστής ραντάρ να μας πει 2-3 πράγματα απο την εμπειρία του (μεταθέσεις, εκπαιδευση κτλ)
-
- Υποστράτηγος
Georgina έγραψε:Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για αμύνης μετά σκύλου, όπου ζητείται μόνο το απολυτήριο Λυκείου και έχω:
Απολυτήριο 19,8
Πτυχίο ΑΕΙ
Πτυχίο ΙΕΚ
Αγγλικά Γ2
Γαλλικά Β2
Keycert Δίπλωμα
Δίπλωμα οδήγησης Β κατ.
Θα προσμετρηθούν όλα τα παραπάνω για μορια, ή μόνο το Απολυτήριο το οποίο ζητείται;
Σας ευχαριστώ. Γεωργίνα έχεις του κόσμου τα μόρια κρίμα να κοπείς. Τρέχα άμεσα για ecdl, σίγουρα θα το πάρεις με την 1η αν εισαι αριστούχους όπως γράφεις. Πήγαινε σε κεκ η ψαξου στο ίντερνετ για εξ αποστάσεως άμεσα
-
- Υποστράτηγος
Προς όλα τα παιδιά ας μην σταθεί το ecdl εμπόδιο κρίμα να είναι αυτό ο λακκος της αποτυχίας ας κοπουμε για άλλο λόγο, βγαίνει εύκολα και σπρωχτα έχω ακούσει αν δίνεις 2η η 3η φορά. Οι περισσότεροι το παίρνουν αμέσως. Νά το βγαλεται άμεσα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 51
Δεν μπορει να δωσει κανενας τωρα για ECDL, λογω καραντινας.
Μπορει να γραφτει να διαβασει και οταν ανοιξουν να δωσει τοτε ομως.
Μπορει να γραφτει να διαβασει και οταν ανοιξουν να δωσει τοτε ομως.
Το keycert είναι αντί ecdl. Επειδή η μητέρα μου είναι στο στρατό, αντί για ecdl μου είχε δοθεί η δυνατότητα να πάρω αυτό με τις ενότητες και είναι επίσης αναγνωρισμένο.
Η απορία μου είναι αν θα μετρήσουν μόνο αυτά που ζητάει η προκήρυξη (απολυτήριο) Ή αν θα μετρήσουν και τα πτυχία. Είχα μιλήσει τον προηγούμενο μήνα με ΓΕΕΘΑ και δεν είχε εξακριβωθεί ακόμα. Υπάρχει κάτι νεότερο;
Σας ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας.
Η απορία μου είναι αν θα μετρήσουν μόνο αυτά που ζητάει η προκήρυξη (απολυτήριο) Ή αν θα μετρήσουν και τα πτυχία. Είχα μιλήσει τον προηγούμενο μήνα με ΓΕΕΘΑ και δεν είχε εξακριβωθεί ακόμα. Υπάρχει κάτι νεότερο;
-
- Υποστράτηγος
θα πρέπει να βγει η προκήρυξη για να μάθουμε. Πάντως και αυτό που έχεις ακούγεται πολύ έγκυρο και είναι ωστόσο δε ξέρω αν χρειάζεται ακριβώς τις ενότητες που δίνει ξεχωριστά μόνο το ecdl θα δείξει στην προκυρηξη, αν το είχες βέβαια το ecdl έως τότε ακόμα καλύτεραGeorgina έγραψε:Το keycert είναι αντί ecdl. Επειδή η μητέρα μου είναι στο στρατό, αντί για ecdl μου είχε δοθεί η δυνατότητα να πάρω αυτό με τις ενότητες και είναι επίσης αναγνωρισμένο.
Σας ευχαριστώ πολύ. Επίσης θα ήθελα παρακαλώ μια ερώτηση σχετικά με το ύψος. Ή αλήθεια είναι πως στις επικοινωνίες που είχα με τα σώματα άλλοι μου έλεγαν για γυναίκα το όριο 1,55 και άλλοι 1,60. Τελικά σήμερα βρήκα αυτό
https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/n-2936-2001.html
Και βάσει του ΦΕΚ τέλη 2020 ισχύει το 1,55 (1,58 εγώ για αυτό και το άγχος). Μπορεί να αλλάξει πάλι κάτι σχετικά; Έχετε ακούσει εσείς κάτι πιο συγκεκριμένο;
https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/n-2936-2001.html
Και βάσει του ΦΕΚ τέλη 2020 ισχύει το 1,55 (1,58 εγώ για αυτό και το άγχος). Μπορεί να αλλάξει πάλι κάτι σχετικά; Έχετε ακούσει εσείς κάτι πιο συγκεκριμένο;
Εμαθα οτι κάθεσαι υποχρεωτικά ένα διαστημα έαν φύγεις μετά απο το χρονικό διάστημα αυτό ή θητεία έχει γίνει;(σε περίπτωση που θέλει κάποιος να φύγει)
- Patriot4328
- Λοχίας
- Posts in topic: 90
Μαγκες εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα βγουν οι προκηρυξεις?
-
- Υποστράτηγος
δίνουν μάχη για εντός Φεβρουαρίου... Ότι κατάλαβες κατάλαβα.Patriot4328 έγραψε:Μαγκες εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα βγουν οι προκηρυξεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 9 επισκέπτες