Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostasz
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Kostasz »

Μάγκες κάτι τελευταίο ποιο ecdl να τους πω πιο ακριβώς
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ποια ειδικότητα θες. Αυτές τις ενότητες που λέει η ειδικότητα που θες!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δε ξέρω πόσο κοστίζει τρ νομίζω από 25 η 30 ευρώ η κάθε ενότητα
Kostasz
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kostasz »

Να πω αυτό με τις εξη ενότητες ή με τις τρεις ;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Σίγουρα με τις πολλές ενότητες.
eleftheria30
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: -
Επάγγελμα: -

Δημοσίευση από eleftheria30 »

Παιδια συγγνωμη αν εχοχλω βγηκαν σημερα οι ειδκοτητες για την αεροπορια τον βοηθο φυσικοθεραπειας δεν θα μπει; Οτι ειδαμε σημερα αυτο θα ισχυει;
τιποτα
ALEXUSER
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ALEXUSER »

Καλησπέρα σας παιδιά γνωρίζετε εάν στις Οικονομικός Ταμιακός (ΟΟΙΤ) και Υλικονόμος - Αποθηκάριος (ΟΥΛΚΑ) θέλει ECDL; Γιατί δεν γράφει κάτι μέσα και μου φαίνεται πολύ περίεργο !
GK7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GK7 »

Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφερομαι για την ειδικότητα του Οδηγου - Χειριστή Οχημάτων - Μηχανημάτων (ΟΟΧΟΜ). Μπορω να μπω με απολυτηριο Γενικού Λυκείου σ αυτήν την ειδικότητα;
Άβαταρ μέλους
manos959
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από manos959 »

Καλησπερα σε ολους. Διαβαζοντας το φεκ μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες. Εγω ενδιαφερομαι για τεχνικες ειδικοτητες, συγκεκριμενα για Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ) ,Χειριστής Συντηρητής Μηχανογραφικών - Φωτοτυπικών Τηλεπικοινωνιακών Συσκευών (ΟΧΣΜΣ) και
Τεχνίτης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΟΤΗΥ).Ως αποφοιτος ιδιωτικου ιεκ εχω ακριβως την ειδικοτητα που ζητανε (τεχνικος δικτυων και τηλεποικοινωνιων) αλλα και proficiency στα αγγλικα. Σχετικα με τις αποριες μου. Βλεπω πολυ συζητηση περι ecdl, εγω στις ειδικοτητες που ενδιαφερομαι δεν γραφει κατι για χειρισμο η/υ οπως πχ σε αυτην του χειριστη ρανταρ. Αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζεται η απλα εννοειται οτι χρειαζεται απλα σε καποιες αλλες ειναι αναγκαστικο να το εχεις και αναγραφεται; Επισης δεν λεει κατι για πιστοποιηση εοππεπ σε αυτες που θελω εγω. Αυτο πως ερμηνευεται απο εσας; Για παραδειγμα στην ειδικοτητα Στρατολόγος (ΟΣΤΡ) λεει συγκεκριμενα οτι θελει και πιστοποιηση εοππεπ.
Nif
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nif »

Το πτυχίο της φιλολογίας δίνει πρόσβαση στην ειδικότητα του στρατολογου;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

manos959 έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Διαβαζοντας το φεκ μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες. Εγω ενδιαφερομαι για τεχνικες ειδικοτητες, συγκεκριμενα για Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ) ,Χειριστής Συντηρητής Μηχανογραφικών - Φωτοτυπικών Τηλεπικοινωνιακών Συσκευών (ΟΧΣΜΣ) και
Τεχνίτης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΟΤΗΥ).Ως αποφοιτος ιδιωτικου ιεκ εχω ακριβως την ειδικοτητα που ζητανε (τεχνικος δικτυων και τηλεποικοινωνιων) αλλα και proficiency στα αγγλικα. Σχετικα με τις αποριες μου. Βλεπω πολυ συζητηση περι ecdl, εγω στις ειδικοτητες που ενδιαφερομαι δεν γραφει κατι για χειρισμο η/υ οπως πχ σε αυτην του χειριστη ρανταρ. Αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζεται η απλα εννοειται οτι χρειαζεται απλα σε καποιες αλλες ειναι αναγκαστικο να το εχεις και αναγραφεται; Επισης δεν λεει κατι για πιστοποιηση εοππεπ σε αυτες που θελω εγω. Αυτο πως ερμηνευεται απο εσας; Για παραδειγμα στην ειδικοτητα Στρατολόγος (ΟΣΤΡ) λεει συγκεκριμενα οτι θελει και πιστοποιηση εοππεπ.
Μάνο όπου δε λέει κάτι για αγγλικά ή ηυ τότε απλά δεν είναι προαπαιτουμενο άρα δηλώνεις κανόνικα και χωρίς να τα έχεις.
spyrosl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από spyrosl »

Παιδια συμφωνα με το λινκ που θα βαλω στο τελος ο ΟΑΣΤΥ χρειαζεται οπως δηποτε και το πτυχιο
-Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικότητας Στελέχους Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών του τομέα Ασφάλειας .
Kαι αν ναι αν κανω τα χαρτια μ με απολυτηριο λυκειου σχετικα καλου βαθμου, αγγλικα επιπεδου proff και ecdl και τις 7 ενοτητες και δεν το εχω λογικα αυτο δεν σε παιρνουν ετσι ή απλα χανεις μορια
http://www.armyvoice.gr/2021/01/prokiryxi-epop-2021-polemiki-aeroporia-prosonta-ana-eidikotita/amp/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook&utm_campaign=eidiseisvasiko&fbclid=IwAR1EfmGYiTN80566rzt7gOCifevOfZLp0ND5-JC3IMUCrbDE9uGq89E028M
Άβαταρ μέλους
manos959
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από manos959 »

Politis1994 έγραψε:
manos959 έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Διαβαζοντας το φεκ μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες. Εγω ενδιαφερομαι για τεχνικες ειδικοτητες, συγκεκριμενα για Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ) ,Χειριστής Συντηρητής Μηχανογραφικών - Φωτοτυπικών Τηλεπικοινωνιακών Συσκευών (ΟΧΣΜΣ) και
Μάνο όπου δε λέει κάτι για αγγλικά ή ηυ τότε απλά δεν είναι προαπαιτουμενο άρα δηλώνεις κανόνικα και χωρίς να τα έχεις.

Αρα το ιδιο θα ισχυει και για την πιστοποιηση εοππεπ;

Kostasz
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kostasz »

Παίδες εκεί που λέει απολυτήριο σ τίτλος ή πτυχίο ΕΠΑΛ σημαίνει απολυτηρίου τίτλος ΓΕΛ ή πτυχίο ΕΠΑΛ; Το απολυτήριο τίτλος που έχει σε πολλές τεχνικές ειδικότητες και μετά λέει ένα ή πτυχίο ΕΠΑΛ τη σημαίνει;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ωποσδηποτε, όταν λέει εοππεπ θα εννοεί θέλει επιπέδου 5 και πάνω δηλαδή την άδεια ασκήσεως πλέον. Το ανώτερο χαρτί πριν τα τει/αει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες