Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Violent »

Ακου αδερφε αμα το λεει η ψυχη σου και το αγαπας σου ευχομαι να πας!
τωρα οσο για τα αθληματα ειναι γελεια. Π. Χ 1 χιλιομετρο τρεκσιμο 30 καμψεις και 30 κιλιακους 100 μετρα τρεξιμο και 8κιλη σφερα να την ριξεις 4 μετρα αυτα ειναι γελεια και το αδερφακι μου να βαλω που ειναι 12 χρωνον θα τα κανει. Εγω φευγω νοεμβριο ελπιζω να τα πουμε στον βολο!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Μαγκες παίζουν πολλα ρόλο που δεν εχετε αναφέρει καν και θα τα δείτε μονο αν υπηρετήσετε.
Ναι δεν διαφωνώ, ψυχή, αγάπη πειθαρχία και οτι αλλο είπατε.
Αλλα να ξέρετε τα λόγια απο την πράξη εχουν τεράστια διαφορά...
Μακάρι να τα καταφέρετε οσοι θελετε να πάτε και να ξέρετε οτι δεν ειναι οτι βλέπετε στο youtube οι ΕΔ.
Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Tεο24
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tεο24 »

Φιλε μου επειδη οπως ειπες και χωρις να μπορω να διαφωνησω "τα λογια απο την πραξη εχουν τεραστια διαφορα" επειδη και εγω το πιστευω πως λογικα ετσι θα ναι θα ηθελες να μας πεις εστω και αναφορικα τι δεν εχει ειπωθει οπως λες γιατι εχω διαβασει ολο το φορουμ αλλα και παλι θα ηθελα να μαθω κ αλλα για οτι με περιμενει απο νοεμβρη.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Όλα αυτα θα τα κανω οταν μπω στο πευκο; Δηλαδή θα τα κανω για να με δεχθουν; Η αν με καλεσουν αλλου και δηλωσω οτι θελω ειδικες δυναμεις; Το 1 χιλιομετρο με ζοριζει (τωρα) σε ποσο χρονο;
Anonymous

1 Μίλι σε κάτω από 5 λεπτά. Πάντως αν ζορίζεσε να βγάλεις ένα χιλιόμετρο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επιζήσεις στο Πεύκο
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Και γω νοεμβριο μπαινω για λοκ ενδιαφερομαι. Εχω να πω σε αυτους που ρωτανε για τα αθληματα το εξης: Παιδες αν στρωσετε κωλο και γυμναζεστε συστηματικα οχι 30-40 καμψεις θα μπορειτε να κανετε αλλα πανω απο 70, οχι 50 κοιλιακους αλλα πανω απο 80, οχι 2-3 ελξεις αλλα καμμια 15αρια.
Γυμναστειτε με πεισμα ομως, οχι οταν αρχιζετε να πιεζεστε και να "καινε" οι μυς να σταματατε.
Οταν αρχιζουν να "καινε" οι μυς και συνεχιζετε, οσο μπορειτε, τοτε ανεβαινετε επιπεδο.
Και γω οταν ημουν σε αυτα τα επιπεδα και ακουγα καποιους να παιρνουν 70 καμψεις Το θεωρουσα αδιανοητο. Τωρα πλεον που εχω φτασει αισιως τις 75 (ειμαι 1.64,63kg) δν θεωρω αδιανοητο να φτασω τις 100 γτ ειδα οτι αν το προσπαθησει με πεισμα καποιος γινεται
Αλλα νταξει απο οτι εχω καταλαβει και με συζητησεις που εχω κανει με διαφορα ατομα που γνωριζουν επι του θεματος οι επιδοσεις δν μετρανε και πολυ, μετραει η ψυχη, το αισθημα συνεργασιας, η θεληση και το καταδρομικο πνευμα

Και για την αντοχη επισης θα ηθελα να πω οτι δν παιζει ρολο μονο η σκληρη ασκηση αλλα και η ψυχολογικη κατασταση καθε ατομου. Εγω ειχα ενα διαστημα που ειχα πολυ αγχος (για διαφορα θεματα, κοντευε να σκασει το κεφαλι μου) και ημουν ρακος απο αντοχη στη προπονηση (ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες). Με ελεγε ο δασκαλος να χαλαρωσω λιγο ψυχολογικα γτ το καταλαβαινε οτι ενω προσπαθουσα δν ειχα αποτελεσμα (στην αντοχη)
Οταν καπως ηρεμησα απο την επομενη μερα ανεβασα αντοχη!
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Το θεμα ειναι φιλε μου πως ολλοι τον τελευταιο μηνα το σκευτοντε και κανουν γημναστικη. Οχι πως ειναι αργα μεσα σε εναν μηνα μπορουν να φτασουν ενα ηκανοπηιτικο επιπεδο.
Anonymous

Καλησπερα ειμαι 17 χρονων και θελω να παω ως εθελοντης στις ειδικες δυναμεις αλλα δεν ξερω αν με περνουν λογο του οτι ειμαι 1.82 και 104 κιλα η δεν παιζει ρολο σας παρακαλω πειτε μου
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Φιλε μου θα σε παρουν αλλα πηστευεις πως μπορεις να πας;
γιατι δεν ειναι οπως τα φανταζεσε. Αμα δεν εισαι 200% σηγουρος μην πας γιατι κοβεις καποιον αλλο αλλα αμα εισαι τοτε πανε και με την ευχη μου.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Violent έγραψε:Το θεμα ειναι φιλε μου πως ολλοι τον τελευταιο μηνα το σκευτοντε και κανουν γημναστικη. Οχι πως ειναι αργα μεσα σε εναν μηνα μπορουν να φτασουν ενα ηκανοπηιτικο επιπεδο.

ναι οντως αλλα δν μπορουν να γινουν πολλα πραγματα και αν γινουν θα ειναι μονο επιφανειακα (κατ'εμε παντα)
Ειναι οπως γινεται και με τους ανθρωπους που οταν φτανει ο μαιος σκεφτονται οτι πρεπει να φτιαξουν σωμα για να ποζαρουν στις παραλιες και πανε και σε ενα μηνα τους κανουν ενα σωμα κατσε καλα και μετα απο τον σεπτεμβριο παλι τα ιδια...

Το θεμα ειναι να μπει καποιος στη λογικη της γυμναστικης, να του αρεσει να ειναι η ζωη του και να ειναι βασικο στοιχειο στο τροπο ζωης. Γτ αν ολο το προηγουμενο καιρο δν ειχε ασκηθει πησματικα και συστηματικα τοτε τι σχεση εχει με τις ειδικες δυναμεις; Κακο θα κανει καποιος στο εαυτο του παρα καλο.
και αν τυχον βαλει και κανα βυσμα για να μπει και κοψει αλλους που το αξιζουν πραγματικα τοτε κανει κακο και στο σωμα των ειδικων δυναμεων κιολας
Αν δν εχει μπει σε ενα προγραμμα γυμνασικης και σωστης υγειηνης διατροφης (γιατι γυμνασικη χωρις σωστη διατροφη ειναι ανουσιο) τοτε ειναι λαθος το να παει καποιος ειδικες δυναμεις.

Αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να κανω και λαθος ομως δν ειμαι απολυτος, εγω ετσι το σκεφτομαι
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Εχεις δυκοιο αδερφε. Αλλα εγω πηστευω πως παιζουν κιαλα ρολο. Δλδ εγω απο μικρο πηγενα μπαλα, μπασκετ, κολιμβιση, στιβο και αλλα πολλα αλλα ποτε κατι σταθερο. Πριν εναν χρονο σταματισα λογο δουλειας δεν προλαβαινα δουλευα απο τις 3 μεχρι τις 2 και ετσι δεν προλαβαινα. Φευγω οκτωβριο και θα διαλεξω πεζοναυτες τους τελευταιους 2 και κατι μηνες κανω καθε προι 12 χιλιομετρα ποδιλατο (οχι σε μιχανημα αλλα κανονικα),8 χιλιομετρα τρεξιμο και το απογευμα στον στιβο κανω καμψις κιλιακους σφερα και αλλα. Εγω πηστευω πως αμα τα κανει καποιος αυτα θα ειναι οχι οκ για τις Ε. Δ αλλα θα ειναι καπως καλα και εκιμεσα θα ζοριστει μεν αλλα αμα εχει ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα τα καταφερει. Εγω ενω ειμαι 1.90 και 70 κιλα που ειναι λιγα οπως λενε και τα φιλαρακια μου θα τα καταφερω και αυτο οχι γιατι γημναζωμαι γιατι την δυναμη την αποκτας εκιμεσα αλλα γιατι ειμαι φανατησμενος ΑΓΑΠΑΩ, ΛΑΤΡΕΥΩ και εχω ΨΥΧΗ για την ΕΛΛΑΔΑ μας και ας με λενε κοροιδευτηκα εθνηκιστη. Αλλα ποτε βισμα γιατι ετσι ντροποιαζουμε και την πατριδα και τους πατεραδες μας.
ευχαρηστω
xristos_g
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xristos_g »

Καλησπέρα
Περνώντας περιοδεύον δηλωσα ΛΟΚ το οποιο πραγματικά με ενδιαφέρει
Αυτο που θα ήθελα να μαθω είναι αν ενας τραυματισμος στον μινισκο και η μυοποια μου θα με εμποδίσουν να μπω τελειώνοντας τις σπουδές μου
Γενικώς περα απο ενοχλητικός ο μινισκος μου δεν με εμποδίζει σε κατι
Κάνω ερασιτεχνικά ποδηλασια βουνου και αθλουμαι συστηματικά
Δεν ξέρω αν λεγοντας σας ακριβως τι κάνω απο αποψη προγράμματος ασκησεων κιλων και επαναληψεων ακόμη και την διατροφη μου
θα εχω μια καλυτερη απαντηση αλλα προθυμοποιουμαι να το κανω κυριως διοτι ο απότερος σκοπός ολων αυτών στο μυαλο μου ειναι να ασχοληθω επαγγελματικα με το sharpshooting ειτε ως εκπαιδευτής στον ελληνικο στρατο ειτε ως μέλος δυνάμεων όπως η S.W.A.T.
Επίσης θα ήθελα να μάθω το κλίμα και την ψυχολογία που επικρατεί στον ολο τομέα διότι δεν θέλω να ασχοληθώ επειδή ειμαι φανατισμενος ή εθνικηστής αλλα επειδή μ αρέσει
Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμώ να συνομιλήσω μεσω προγραμματος αποστολής άμεσων μηνυμάτων (msn,yahoo messenger κλπ) με κάποιον που το κανει αυτο ή κατι παρεμφερές
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Αδερφε αμα εχεις μιοπια πανω απο 1,5 ξεχνατο οσο για το μινισκο δεν ξερω αλλα μην σου διμιουργισι μεσα προβλημα.
:(
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Jrhellas »

Φιλε xristo-g, αν θες γινε λιγο πιο σαφης! Τι εννοεις να γινεις εκπαιδευτης στον Ελληνικο Στρατο; Λες καπου πως θες πρωτα να τελειωσεις τις σπουδες σου. Εχεις υποψη σου οτι για να γινεις εκπαιδευτης στον Ελληνικο Στρατο ΠΡΕΠΕΙ να εισαι μονιμος;

Εχεις υποψη σου λοιπον πως για να γινεις μονιμος αυτες οι σπουδες πρεπει να ειναι σχετικες με καποια στρατιωτικη σχολη; Εχουν; Αν ναι οκ... Αν οχι μαλλον πρεπει να το ξεχασεις!

Τι εννοεις να γινεις εκπαιδευτης στην SWAT; Εχεις Αμερικανικη υπηκοοτητα ωστε να μπορεις να υπηρετησεις σε ενα τετοιο σωμα;

Αν οχι τοτε παλι θα πρεπει να το ξεχασεις!

Εκτος αν θες να πεις κατι αλλο, οποτε διατυπωσε αλλιως την ερωτηση σου.

Να εισαι καλα!

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
xristos_g
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xristos_g »

Σκεφτομαι συντομα να κανω laser
Η ακομα κι ετσι Δεν μετραει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες