Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Politis1994Κατάλαβα λογικο... Δηλαδη εχεις κανονικα το οπλο; Και η θεση σου ειναι το καταστρωμα; Η εισαι και ψηλα σε καταρτι;[/QUOTE έγραψε:[quote=Politis1994Κατάλαβα λογικο... Δηλαδη εχεις κανονικα το οπλο; Και η θεση σου ειναι το καταστρωμα; Η εισαι και ψηλα σε καταρτι;
εξαρταται την ειδικοτητα. Εγω ημουν κεντρο ελεγχου μηχανης. Εσυ τι ειδικοτητα θα βαλεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 03, 2021 1:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αρμενιστης άνευ εξειδίκευσεως, θαλαμηπολος δοιηκητηκης υποστήριξης.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikos521 »

Πολίτης πολύ ωραία εμπειρία και αξέχαστη, καμιά σχέση τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού Ναυτικού με τους δικούς μας ακομπλεξαριστοι και με πολύ χαβαλέ. Όλο κάτι γυμνάσια γινότανε συνεχώς, κάτι για πυρκαγιά αν θυμάμαι καλά και κάτι αλλά και εμείς δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν και αυτοί έτρεχαν Εικόνα Ένα που θα μου μείνει αξέχαστο όμως, μια μέρα κούναγε το καράβι απίστευτα και επειδή εμείς δεν είμασταν συνηθισμένοι σε καράβι κάναμε όλοι μας εμετό πιασμένοι από τα κάγκελα του ελικοδρομιου του καραβιού και αυτοί ξεσκιζοτανε απο τα γέλια Εικόνα

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Αρμενιστης άνευ εξειδίκευσεως, θαλαμηπολος δοιηκητηκης υποστήριξης.
κλιμακα θα κανεις. Δηλαδη σαν πυλη ενα πραγμα αντιστοιχο στον ΣΞ. Κλιμακα ειναι η σκαλα που ανεβαινεις στο καραβι.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikos521 έγραψε:Πολίτης πολύ ωραία εμπειρία και αξέχαστη, καμιά σχέση τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού Ναυτικού με τους δικούς μας ακομπλεξαριστοι και με πολύ χαβαλέ. Όλο κάτι γυμνάσια γινότανε συνεχώς, κάτι για πυρκαγιά αν θυμάμαι καλά και κάτι αλλά και εμείς δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν και αυτοί έτρεχαν Εικόνα Ένα που θα μου μείνει αξέχαστο όμως, μια μέρα κούναγε το καράβι απίστευτα και επειδή εμείς δεν είμασταν συνηθισμένοι σε καράβι κάναμε όλοι μας εμετό πιασμένοι από τα κάγκελα του ελικοδρομιου του καραβιού και αυτοί ξεσκιζοτανε απο τα γέλια Εικόνα

Τα γυμνασια ειναι παραδοση. Εξομειωνουν πραγματικη κατασταση πυρκαγιας. Το αγημα που συμμετεχει φορα αναπνευστικη συσκευη. Σε ελεγχους μαχητικης ικανοτητας στα γυμνασια πετανε καπνογονα. Θα συνηθισεις και δε θα σε πειραζει τις πρωτες φορες γινεται παντα.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikos521 »

Για πολύ λίγο το έζησα όλο αυτό βέβαια, δεν γνωρίζω πως είναι σε φρεγάτες κλπ.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καλημέρα σε όλα τα υποψηφια εποπια.
Andreas2000
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Andreas2000 »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη διαφώτιση. Θα φροντίσω να κλείσω ραντεβού από τώρα για ανταύγειες στη φρεγάτα που θα κατατάχθω (με χρώματα παραλλαγής βέβαια θα τα πάρω για να είμαι προβλεπε) Ο Θεός να σε έχει καλά.

HLEKTROLOGOS εσείς που έχετε εμπειρία από αυτά, θα δήλωσω στην ΔΥΚ, όποτε θέλω να κρατιέμαι σε φόρμα όσο βρίσκομαι στο καράβι. Υπάρχει κανένας χώρος για να κάνω τα πουσαπς/μονόζυγο ; Ή θα τα κάνω στο θάλαμο μου ενώ ξεκουράζονται οι συνάδελφοι και εγώ θα ενοχλώ με την μποχα και τον ιδρώτα ; Οι υποψήφιοι της ΔΥΚ πως έκαναν προπόνηση στο καράβι γενικα τέλος πάντων; Ρωτάω γιατί εσείς είχατε γραψει στο παρελθόν ότι θα φάνε ακόμα και αυτοί καράβι, τουλαχιστον σε πρώτο χρόνο...

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Andreas2000 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη διαφώτιση. Θα φροντίσω να κλείσω ραντεβού από τώρα για ανταύγειες στη φρεγάτα που θα κατατάχθω (με χρώματα παραλλαγής βέβαια θα τα πάρω για να είμαι προβλεπε) Ο Θεός να σε έχει καλά.

HLEKTROLOGOS εσείς που έχετε εμπειρία από αυτά, θα δήλωσω στην ΔΥΚ, όποτε θέλω να κρατιέμαι σε φόρμα όσο βρίσκομαι στο καράβι. Υπάρχει κανένας χώρος για να κάνω τα πουσαπς/μονόζυγο ; Ή θα τα κάνω στο θάλαμο μου ενώ ξεκουράζονται οι συνάδελφοι και εγώ θα ενοχλώ με την μποχα και τον ιδρώτα ; Οι υποψήφιοι της ΔΥΚ πως έκαναν προπόνηση στο καράβι γενικα τέλος πάντων; Ρωτάω γιατί εσείς είχατε γραψει στο παρελθόν ότι θα φάνε ακόμα και αυτοί καράβι, τουλαχιστον σε πρώτο χρόνο...

Φίλε Αντρέα, λίγο χιουμορ κάναμε για ν ααποφορτιστουμε απ το άγχος που μας διακατέχει εν όψει προκήρυξης. Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες στο πλοιο είναι δυσκολες. Γυμναστήριο παντως δεν υπάρχει στο καράβι παρα μόνο όπως έγραψε ο φίλος παραπανω στο US Navy η στις υπερδυναμεις. Δεν ξέρω αν έχουν τα καινουργια στην αναβάθμιση που θα γίνει. Καλη 🏆💪

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Andreas2000 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη διαφώτιση. Θα φροντίσω να κλείσω ραντεβού από τώρα για ανταύγειες στη φρεγάτα που θα κατατάχθω (με χρώματα παραλλαγής βέβαια θα τα πάρω για να είμαι προβλεπε) Ο Θεός να σε έχει καλά.

Καποια παλια βαρακια ειχε στο καραβι και εναν διαδρομο και ενα ελειπτικο. Αλλα ηταν σε τετοιο σημειο που δεν μπορουσες να μπεις ευκολα. Για φρεγατα μιλω παντα. Τωρα για να κανεις καμια καμψη στο ελικοδρομιο εχει απλα. Καπου θα βρεις και καμια σωληνα να κρεμαστεις να κανεις καμια ελξη. Το δυσκολο δεν ειναι αυτο το δυσκολο ειναι οτι θα εισαι νεος και ολη την ωρα θα σε γυρευει καποιος να κανεις κατι, εκτος κι οταν εισαι εν πλω που εχει 6ωρες βαρδια 6 υπνο οποτε δε σε κοβω... Στο κεντρο θα σας πουνε να δηλωσετε για ουκ παντα το κανουν. Αν πετυχεις δεν θα πας καραβι. Αλλα μιλαμε για ποσοστο αποφοιτησης 2-3%.

Andreas2000
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Andreas2000 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Καποια παλια βαρακια ειχε στο καραβι και εναν διαδρομο και ενα ελειπτικο. Αλλα ηταν σε τετοιο σημειο που δεν μπορουσες να μπεις ευκολα. Για φρεγατα μιλω παντα. Τωρα για να κανεις καμια καμψη στο ελικοδρομιο εχει απλα. Καπου θα βρεις και καμια σωληνα να κρεμαστεις να κανεις καμια ελξη. Το δυσκολο δεν ειναι αυτο το δυσκολο ειναι οτι θα εισαι νεος και ολη την ωρα θα σε γυρευει καποιος να κανεις κατι, εκτος κι οταν εισαι εν πλω που εχει 6ωρες βαρδια 6 υπνο οποτε δε σε κοβω... Στο κεντρο θα σας πουνε να δηλωσετε για ουκ παντα το κανουν. Αν πετυχεις δεν θα πας καραβι. Αλλα μιλαμε για ποσοστο αποφοιτησης 2-3%.

Καταλαβα, δηλαδή θα πρέπει να «κλέβω» λίγο χρόνο όσο μπορώ. Καλως, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά 🙏

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 9:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Andreas2000 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Καποια παλια βαρακια ειχε στο καραβι και εναν διαδρομο και ενα ελειπτικο. Αλλα ηταν σε τετοιο σημειο που δεν μπορουσες να μπεις ευκολα. Για φρεγατα μιλω παντα. Τωρα για να κανεις καμια καμψη στο ελικοδρομιο εχει απλα. Καπου θα βρεις και καμια σωληνα να κρεμαστεις να κανεις καμια ελξη. Το δυσκολο δεν ειναι αυτο το δυσκολο ειναι οτι θα εισαι νεος και ολη την ωρα θα σε γυρευει καποιος να κανεις κατι, εκτος κι οταν εισαι εν πλω που εχει 6ωρες βαρδια 6 υπνο οποτε δε σε κοβω... Στο κεντρο θα σας πουνε να δηλωσετε για ουκ παντα το κανουν. Αν πετυχεις δεν θα πας καραβι. Αλλα μιλαμε για ποσοστο αποφοιτησης 2-3%.

Καταλαβα, δηλαδή θα πρέπει να «κλέβω» λίγο χρόνο όσο μπορώ. Καλως, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά 🙏

Μια χαρα θα πανε ολα και μια χαρα θα καταφερεις να κανεις την προετοιμασια σου. Μια τετοια προετοιμασια δεν κρινεται κυριως απο την προπονηση στο καραβι αλλα απο την γενικη εικονα του σωματος και την γυμναστικη εκτος δουλειας, την διατροφη και 1002. Επισης επιδη κανουν εξετασεις μην παρεις βοηθηματα χημικα τυπου κρεατινες σκονες κτλ γιατι κανουν εξετασεις αιματος και σε στελνουν.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από XristosMP »

Καλημερα, με συμπληρωματα διατροφης οπως : Κρεατινη-whey πρωτεινη β αλανινη σιγουρα δεν θα εχει θεμα, ειναι νομιμα ετσι κι αλλιως.Το προβλημα ειναι στα στεροειδη αναβολικα και φυσικα στα ναρκωτικα που φανταζομαι οτι δεν θα χρησιμοποιει ο φιλος.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Καλημερα, με συμπληρωματα διατροφης οπως : Κρεατινη-whey πρωτεινη β αλανινη σιγουρα δεν θα εχει θεμα, ειναι νομιμα ετσι κι αλλιως.Το προβλημα ειναι στα στεροειδη αναβολικα και φυσικα στα ναρκωτικα που φανταζομαι οτι δεν θα χρησιμοποιει ο φιλος.

Εκανες την τελεια ερωτηση φιλε. Καπως ετσι την πατησανε και οι προηγουμενοι. Επειδει πωλειται ενα σκευασμα σαν νομιμο καποιες φορες τυχαινει να περιεχει και μη νομιμα συστατικα. Δεν ξερω απο ιατρικα αλλα αναβολικα δεν ειναι μονο οι ενεσεις. Ουτε τους ειπανε οτι κοβεσαι απο αναβολικα. Αμα θελει τοσο πολυ να σε κοψει ο αλλος σε κοβει, θα βρει τροπο. Ασχετως απο αυτα και τα προιοντα καναβης πωλουνται νομιμα πλεον αλλα αν σε βρουν με αυτα στο ναυτικο δε ξερω τι θα σου κανουν.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δε μιλαω για μια πρωτεινη φυσικη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης