Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε σου εύχομαι πραγματικά από καρδιάς να εισαι καλα στην υγεία σου🙏πανω απ ολα
Ευχαριστω ρε φιλε δοξα τον θεο καλα ειμαι τωρα. Εκανα 2 επεμβασεις στη σπονδυλικη στηλη. Τωρα ειμαι ηλεκτρολογος ξηρας. Παντως φιλικα στο λεω μην τα πιστεψεις τα βιντεο. Την ειχα παθει και γω με το βιντεο απο την φρεγατα σαλαμις στην εκπομπη πρωταγωνιστες, και μπηκα στη φρεγατα και λεω ποσο γαμάτα θα ειναι... Ε κρατησε δε κρατησε 1 ωρα η εντυπωση που ειχα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από XristosMP »

Ηλεκτρολογε μου εκανες την καρδια περιβολι ρε φιλε χαχαχα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ποοο ρε παιδια εχει ταλαιπωρηθεί ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ και κάποιοι παλιότερα δεν τον σεβονταν. Και μας βοηθαει όλους για πν με τις γνωσεις του
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Σωστα αν και καποιοι στα βίντεο γ φαίνονταν έντονα. Θλιμμένοι
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Στα 2 μιλάνε οι πλοιαρχοι σε ενα αλλο ο δοιηκητης μοίρας φρεγατών αλλα και υπαξιωματικοι και αξιωματικοι που μας ξεναγουν στα ενδοτερα εως και το μαγειριο ακόμα
ολοι οι στρατιωτικοι και ιδιατερα οι υπαξιωματικοι, πιστευεις οταν μιλανε στην καμερα για ενα καναλι μπορουνε να πουνε οτι εχουν μεσα στη καρδια τους εκεινη την ωρα; Επιτρεπεται;

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ μου, ν ακουμε τους παλαιοτερους για να μαθαίνουμε εμείς οι νεότεροι. Έτσι οπως τα περιγραφεις ειναι, επετρεψε μου να συμπληρωσω, με την απειροελάχιστη εμπειρία που έχω,

ΣΕΒΕΣΑΙ για να σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Ηλεκτρολογε μου εκανες την καρδια περιβολι ρε φιλε χαχαχα
οχι να μην κανεις ετσι. Εχω την γνωση που αν την ειχα τοτε μπορει να περναγα και καλυτερα. Οποτε μπορω να σου πω τι θα κανεις εσυ και τα αλλα παιδια για να ειστε οκ

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Ποοο ρε παιδια εχει ταλαιπωρηθεί ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ και κάποιοι παλιότερα δεν τον σεβονταν. Και μας βοηθαει όλους για πν με τις γνωσεις του
Παρεξηγησεις της κακιας ωρας ηταν και τιποτα παραπανω.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Σωστα αν και καποιοι στα βίντεο γ φαίνονταν έντονα. Θλιμμένοι
Πως να μην ηταν που τους περνανε συνεντευξη σε μια εποχη που λειπανε 250 μερες απο τις 365. Ευτυχως δεν υπαρχουν αυτα τωρα τελειωσανε με τα μνημονια κτλ

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ηλεκτρολόγε οι λεγομενες 4ωρις η 6ωριες ειναι σκοπιές με ρην γνώστη έννοια που ξερουμε;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Navy έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Στα 2 μιλάνε οι πλοιαρχοι σε ενα αλλο ο δοιηκητης μοίρας φρεγατών αλλα και υπαξιωματικοι και αξιωματικοι που μας ξεναγουν στα ενδοτερα εως και το μαγειριο ακόμα
ολοι οι στρατιωτικοι και ιδιατερα οι υπαξιωματικοι, πιστευεις οταν μιλανε στην καμερα για ενα καναλι μπορουνε να πουνε οτι εχουν μεσα στη καρδια τους εκεινη την ωρα; Επιτρεπεται;

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ μου, ν ακουμε τους παλαιοτερους για να μαθαίνουμε εμείς οι νεότεροι. Έτσι οπως τα περιγραφεις ειναι, επετρεψε μου να συμπληρωσω, με την απειροελάχιστη εμπειρία που έχω,

Οχι φιλε δεν ειναι ετσι. Μερικοι οσο και να τους σεβεσαι δεν σε σεβονται. Εσυ απ την αλλη μερια επιβαλεται σαν νομος να τους σεβεσαι ολους οταν εισαι εποπ. Δεν εχεις λογο. Γι αυτο δεν μιλας πολυ, αν γινεται και τις καλημερες μετρημενες (θα καταλαβεις εσυ με ποιον θα μπορεις να μιλας) και κινεισαι πιο υπογεια. Να μην φαινεσαι.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikos521 »

Πολύ ενδιαφέρον όσα λέτε παιδιά, εγώ δεν έχω υπηρετήσει στο ΠΝ ήμουν πεζοναύτης και μόνο σε αρματαγωγο είδα πως είναι και αυτό για πολύ λίγο μόνο για 15 μέρες.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε οι λεγομενες 4ωρις η 6ωριες ειναι σκοπιές με ρην γνώστη έννοια που ξερουμε;
4ωριες και 6ωριες εχουν να κανουν με τις βαρδιες και τα ατομα.

Αν υπαρχουν αρκετα ατομα για να χωριστει η βαρδια στα 3 τοτε εχουμε 4ωριες.

Αν οχι 6ωριες.

προγραμμα 4ωριας

08-12,12:00-16:00,16:00-20:00,20:00-00:00,00:00-04:00,04:00-08:00.

κανεις 2 φορες. Το πρωινο κ το βραδυνο. Τα καλυτερα νουμερα τα κανουν οι παλιοι. Οι νεοι τα πιο δυσκολα.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikos521 έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον όσα λέτε παιδιά, εγώ δεν έχω υπηρετήσει στο ΠΝ ήμουν πεζοναύτης και μόνο σε αρματαγωγο είδα πως είναι και αυτό για πολύ λίγο μόνο για 15 μέρες.

ασχημη εμπειρία η ενδιαφέρον;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε οι λεγομενες 4ωρις η 6ωριες ειναι σκοπιές με ρην γνώστη έννοια που ξερουμε;
4ωριες και 6ωριες εχουν να κανουν με τις βαρδιες και τα ατομα.

Αν υπαρχουν αρκετα ατομα για να χωριστει η βαρδια στα 3 τοτε εχουμε 4ωριες.

Αν οχι 6ωριες.

προγραμμα 4ωριας

08-12,12:00-16:00,16:00-20:00,20:00-00:00,00:00-04:00,04:00-08:00.

κανεις 2 φορες. Το πρωινο κ τηο βραδυνο. Τα καλυτερα νουμερα τα κανουν οι παλιοι. Οι νεοι τα πιο δυσκολα.

Κατάλαβα λογικο... Δηλαδη εχεις κανονικα το οπλο; Και η θεση σου ειναι το καταστρωμα; Η εισαι και ψηλα σε καταρτι;
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Navy έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:

Οχι φιλε δεν ειναι ετσι. Μερικοι οσο και να τους σεβεσαι δεν σε σεβονται. Εσυ απ την αλλη μερια επιβαλεται σαν νομος να τους σεβεσαι ολους οταν εισαι εποπ. Δεν εχεις λογο. Γι αυτο δεν μιλας πολυ, αν γινεται και τις καλημερες μετρημενες (θα καταλαβεις εσυ με ποιον θα μπορεις να μιλας) και κινεισαι πιο υπογεια. Να μην φαινεσαι.

Ισχύει. Δυστυχώς, ρουφιανιλίκι υπάρχει παντου, με το καιρό μαθαίνεις ν αποφευγεις τις κακοτοπιές και κινείσαι πιο "έξυπνα" ειδικά αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου και μόνο! Να'σαι καλά ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες