Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
Παιδιά χαίρεται. Ειδικότητα ηλεκτρολόγος άνευ ειδικέυσεως (κάπως έτσι) στο Π. Ν τι ακριβώς κάνει; Είναι καθαρά στο καράβι; Δύσκολη δουλειά; Δύσκολο διάβασμα; Επίσης κάτι σημαντικό. Άμα κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει εφόσον τον έχουν διαλέξει ισχύει οτι για 7 χρόνια δεν μπορεί να παραιτηθεί γιατί θα έχει τεράστιο πρόστιμο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.
ΠΑΤΡΙΣ 🇬🇷 ΘΡΗΣΚΕΊΑ ✝️ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ 👨👩👧👦
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Καλημέρα στη ομάδα, μπορώ κανονικά με το απολυτήριο του επαλ να κάνω αίτηση για τις ειδικότητες που ζητάει απολυτήριο γελ και επαλ, αναφορικά με το χθεσινό.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Ναι ειναι καθαρα στο καραβι. Φροντιζει για την καλη λειτουργια και την συντηρηση οποιαςδηπωτε συσκευης παραγει και καταναλωνει ρευμα. Δεν υπαρχει προστιμο παραιτησης κατι τυπικα πληρωνεις πριν την 3ετια αν παραιτηθεις και συμψηφιζονται με την υποτιθεται αποζημιωση που θα επαιρνες αν εφευγες στα 7. Επισης πιο πολλοι που φευγουν περνανε ιατρικη επιτροπη που τους αλλαζει το γιωτα και δε πληρωνουν τιποτα.Pudakos έγραψε:Παιδιά χαίρεται. Ειδικότητα ηλεκτρολόγος άνευ ειδικέυσεως (κάπως έτσι) στο Π. Ν τι ακριβώς κάνει; Είναι καθαρά στο καράβι; Δύσκολη δουλειά; Δύσκολο διάβασμα; Επίσης κάτι σημαντικό. Άμα κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει εφόσον τον έχουν διαλέξει ισχύει οτι για 7 χρόνια δεν μπορεί να παραιτηθεί γιατί θα έχει τεράστιο πρόστιμο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.
-
- Συνταγματάρχης
Τωρα ειναι ερωτηση αυτη; Στις ειδικοτητες δηλαδη που ζηταει απολυτηριο ΓΕΛ ρωτας αν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου; Απολυτηριο ΕΠΑΛ ετσι ξεκαρφωτα δε μπορεις να βαλεις γιατι παντα ζηταει την ειδικοτητα του ΕΠΑΛ. Δε μπορεις σε μια θεση οικονομικη που ζηταει ΓΕΛ να πας με ΕΠΑΛ υδραυλικου τι να κανουμε.Andri έγραψε:Καλημέρα στη ομάδα, μπορώ κανονικά με το απολυτήριο του επαλ να κάνω αίτηση για τις ειδικότητες που ζητάει απολυτήριο γελ και επαλ, αναφορικά με το χθεσινό.
Ωωωω ρε πηξιμο... Εχετε να φατε πολυ καλο πηξιμο.
Μετα απο δεκα χρονια βαλανε σειρα οι εποπ της 6ης σειρας απο κατω τους.
Ετοιμαστείτε!
Ετοιμαστείτε!
-
- Συνταγματάρχης
Σταματα να γραφεις κουταμαρες. Κανεις δε προκειται να φαει κανενα πηξιμο.Paris23 έγραψε:Ωωωω ρε πηξιμο... Εχετε να φατε πολυ καλο πηξιμο.
Ετοιμαστείτε!
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς ή ο hlektrologos που είναι στο ΠΝ αν κάποια από τις παρακάτω ειδικότητες είναι καθαρά εκτός καραβιού, δηλαδή μονο στεριά;
επιχειρησεων / επικοινωνιων (εε) - πληροφορικων &επικοινωνιακων συστηματων (πες)
επιχειρησεων / επικοινωνιων (εε) - πληροφορικησ/λογισμικου και κυβερνοαμυνας (π/λ/κυαμ)
ηλεκτρονικος υπολογιστων και δικτυων (ην/υδ)
ευχαριστώ!
επιχειρησεων / επικοινωνιων (εε) - πληροφορικων &επικοινωνιακων συστηματων (πες)
επιχειρησεων / επικοινωνιων (εε) - πληροφορικησ/λογισμικου και κυβερνοαμυνας (π/λ/κυαμ)
ευχαριστώ!
-
- Συνταγματάρχης
καμια απο αυτες. Ισως εχει λιγοτερα χρονια καραβη η τελευταια π γραφεις κ αυτο με επιφυλαξηsold13r έγραψε:Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς ή ο hlektrologos που είναι στο ΠΝ αν κάποια από τις παρακάτω ειδικότητες είναι καθαρά εκτός καραβιού, δηλαδή μονο στεριά;
επιχειρησεων / επικοινωνιων (εε) - πληροφορικων &Επικοινωνιακων συστηματων (πες)
ευχαριστώ!
HLEKTROLOGOS έγραψε:καμια απο αυτες. Ισως εχει λιγοτερα χρονια καραβι η τελευταια που γραφεις και αυτο με επιφυλαξη
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση ηλεκτρολόγε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 6:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση, Ειμαι ΟΒΑ, εκεί που ζητάει στοιχεία εφεδρου, συμπληρώνω τα στοιχεία που είχα ως στρατευσιμος, την τότε υπηρεσία κλπ ή τα τωρινά, απλά με μπερδεύει ότι ζητάει ημερομηνία κατάταξης και απόλυσης
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
ρωτα μεσα στη μονάδα σου καλύτερα στην γραμματεία. Οφείλουν να σε βοηθήσουν και να σε κατατοπισουν πλήρωςtroupakhs έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση, Ειμαι ΟΒΑ, εκεί που ζητάει στοιχεία εφεδρου, συμπληρώνω τα στοιχεία που είχα ως στρατευσιμος, την τότε υπηρεσία κλπ ή τα τωρινά, απλά με μπερδεύει ότι ζητάει ημερομηνία κατάταξης και απόλυσης
-
- Συνταγματάρχης
Τα στοιχεια εφεδρου ειναι για το φανταριλικι σουtroupakhs έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση, Ειμαι ΟΒΑ, εκεί που ζητάει στοιχεία εφεδρου, συμπληρώνω τα στοιχεία που είχα ως στρατευσιμος, την τότε υπηρεσία κλπ ή τα τωρινά, απλά με μπερδεύει ότι ζητάει ημερομηνία κατάταξης και απόλυσης
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα στο φόρουμ. Διάβαζα από εδώ πολλούς μήνες και είπα να φτιάξω προφίλ και εγώ να μπω στην ομάδα μιας και έχω δηλώσει για ναυτικό. Μπορεί να μου πει ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ή οποίος άλλος υπηρετεί στο ΠΝ πως είναι μια συνηθισμένη μέρα στο πλοίο; Επίσης, υπάρχει γυμναστήριο μέσα και τι όργανα έχει;(Μονόζυγο κλπ;) όπως και υπάρχουν ώραρια που χρησιμοποιείτε;
1) T ο πρωι όταν ξυπνάμε μας φέρνει ο υποπλοίαρχος το πρωινο στην κουκετα μ ότι έχουμε παραγγειλει στο μενου.Andreas2000 έγραψε:Καλησπέρα στο φόρουμ. Διάβαζα από εδώ πολλούς μήνες και είπα να φτιάξω προφίλ και εγώ να μπω στην ομάδα μιας και έχω δηλώσει για ναυτικό. Μπορεί να μου πει ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ή οποίος άλλος υπηρετεί στο ΠΝ πως είναι μια συνηθισμένη μέρα στο πλοίο; Επίσης, υπάρχει γυμναστήριο μέσα και τι όργανα έχει;(Μονόζυγο κλπ;) όπως και υπάρχουν ώραρια που χρησιμοποιείτε;
2) Ακολουθεί γυμναστήριο με personal trainer
3) Χάρωση στο τμήμα spa. Υποσημείωση.
Επειδή οι θέσεις είναι λίγες καλό είναι την πρωτη μερα που θα πάμε στο πλοιο να το δώσουμε στον πλοιαρχο ώστε να μη δημιουργήσουν λάθος παραγγελιες και συνωστισμός
Φιλικά.
. Να δώσουμε στον πλοιαρχο τη λίστα με τις επιλογές μας ώστε να μη δημιουργηθει συνωστισμός και λάθος παραγγελιες.Navy έγραψε:1) T ο πρωι όταν ξυπνάμε μας φέρνει ο υποπλοίαρχος το πρωινο στην κουκετα μ ότι έχουμε παραγγειλει στο μενου.Andreas2000 έγραψε:Καλησπέρα στο φόρουμ. Διάβαζα από εδώ πολλούς μήνες και είπα να φτιάξω προφίλ και εγώ να μπω στην ομάδα μιας και έχω δηλώσει για ναυτικό. Μπορεί να μου πει ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ή οποίος άλλος υπηρετεί στο ΠΝ πως είναι μια συνηθισμένη μέρα στο πλοίο; Επίσης, υπάρχει γυμναστήριο μέσα και τι όργανα έχει;(Μονόζυγο κλπ;) όπως και υπάρχουν ώραρια που χρησιμοποιείτε;
2) Ακολουθεί γυμναστήριο με personal trainer
3) Χάρωση στο τμήμα spa. Υποσημείωση.
Επειδή οι θέσεις είναι λίγες καλό είναι την πρωτη μερα που θα πάμε στο πλοιο να το δώσουμε στον πλοιαρχο ώστε να μη δημιουργήσουν λάθος παραγγελιες και συνωστισμός
Φιλικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες