Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μονο σε περιπτωση που κάποιος είναι υπερβαρος και αυτο μπορει να του δημιουργησει προβληματα υγειας κόβεται! Υπο αλλες συνθηκες και εγω ειχα κανα 2 παλικαρια στην μοιρα που με πεισμα, θεληση και ψυχη τα καταφεραν και εγιναν και στυλακια!
vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vaggos__86 »

Έχεις δίκιο ΔΥΚ... Η αλήθεια είναι οτι ήδη ξεκίνησα τρέξιμο σε μεγαλύτερη διάρκεια να φτιάξουμε λίγο το αερόβιο και να χάσουμε και κανά κιλό.Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ε ναι και πολυ καλα κανεις! Αλλωστε μεχρι αυγουστο εχεις εναμισι μηνα περιπου καιρο για προπονησουλες!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δηλωσα ειδικες δυναμεις και 19 Αυγουστου μπαινω εθελοντης στο Μεγαλο Πευκο... Δεν ειναι 2 μηνες που εκλεισα τα 18 και περασα σε καλη σχολη (μαλλον) αλλα θα παω υστερα (το λεω για να σας δειξω ποσο καβ... Νος ειμαι για να παω ΛΟΚ) Βασικα μ'αρεσει πολυ η γυμναστικη αλλα εδω στην περιοχη μου δεν εχουμε γυμναστηριο και με τα φροντιστηρια δεν προλαβαινα να κατεβαινω ρεθυμνο γι αυτο το λογο και οπως ειναι φυσικο δεν εχω αντοχες. Παρ'ολα αυτα 8εωρω τον εαυτο μου γυμνασμενο καθως πηγαινα παλια γυμναστηριο και βλεπω απο συνομηλικους μου οτι δεν κανουν οσες καμψεις και ελξεις κανω. Ειμαι 1,82 και 100+ κιλα και μαλλον πως θα βγω Ι2. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με βγαλουν Ι2 αλλα Ι1;
Επισης ξερω οτι ειναι Ζορε ΛΟΚ και γι αυτο γουσταρω να παω. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω σωματικα; Ψυχικα ξερω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω ειμαι ξεροκεφαλος!
Anonymous

Δηλωσα ειδικες δυναμεις και 19 Αυγουστου μπαινω εθελοντης στο Μεγαλο Πευκο... Δεν ειναι 2 μηνες που εκλεισα τα 18 και περασα σε καλη σχολη (μαλλον) αλλα θα παω υστερα (το λεω για να σας δειξω ποσο καβ... Νος ειμαι για να παω ΛΟΚ) Βασικα μ'αρεσει πολυ η γυμναστικη αλλα εδω στην περιοχη μου δεν εχουμε γυμναστηριο και με τα φροντιστηρια δεν προλαβαινα να κατεβαινω ρεθυμνο γι αυτο το λογο και οπως ειναι φυσικο δεν εχω αντοχες. Παρ'ολα αυτα 8εωρω τον εαυτο μου γυμνασμενο καθως πηγαινα παλια γυμναστηριο και βλεπω απο συνομηλικους μου οτι δεν κανουν οσες καμψεις και ελξεις κανω. Ειμαι 1,82 και 100+ κιλα και μαλλον πως θα βγω Ι2. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με βγαλουν Ι2 αλλα Ι1;
Επισης ξερω οτι ειναι Ζορε ΛΟΚ και γι αυτο γουσταρω να παω. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω σωματικα; Ψυχικα ξερω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω ειμαι ξεροκεφαλος!
Anonymous

Παιδιά 1.8μ και 78 κιλά είμαι πολύ αδύνατος για ΕΔ;

Επίσης, γιατί θέλω να πάω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αν πάω στη Στρατολογία να ακυρώσω την αναβολή μου την επόμενη βδομάδα (27 -31 Ιουλίου) πότε περίπου θα υπηρετήσω;(φυσικά και θα ρωτήσω στην στρατολογία, αλλά μηπώς έχει κανένας ιδέα)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σχετικα με το βαρος σου αδερφε μου δεν τιθεται θεμα (εκτος και αν ησουν υπερβαρος).

Αλλωστε γι'αυτο οταν καταταχθειτε σας βαζουν καποιες αθλητικες δοκιμασιες για να δουν σε τι επιπεδο βρισκεται η φυσικη σας κατασταση βαση των οριων που εχουν προεπιλεχθει.

Απο εκει και περα εαν κοψεις την αναβολη σου τωρα θα παρουσιαστεις με την ΕΣΣΟ του νοεμβριου.

Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.S. »

Gaara έγραψε:Παιδιά 1.8μ και 78 κιλά είμαι πολύ αδύνατος για ΕΔ;

Επίσης, γιατί θέλω να πάω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αν πάω στη Στρατολογία να ακυρώσω την αναβολή μου την επόμενη βδομάδα (27 -31 Ιουλίου) πότε περίπου θα υπηρετήσω;(φυσικά και θα ρωτήσω στην στρατολογία, αλλά μηπώς έχει κανένας ιδέα)
Γειά σου φίλε μου!

Και εγώ έχω να δώσω μάθημα το Σεπτέμβρη και έκοψα την αναβολή μου τον Ιούλιο!

Όπως είπε και ο Δ. Υ. Κ.δεν έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου και εφ' όσων έκοψες την αναβολή σου τον Ιούλιο θα μπεις Νοέμβρη όπως ακριβώς θα μπω και εγώ!

Δεν έχεις λοιπόν κανένα πρόβλημα!Εικόνα

Anonymous

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ποσο Τρεξιμο να κανω για αρχει; Ευχαριστω εκ ντον προτερον.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

; έγραψε:Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ποσο Τρεξιμο να κανω για αρχει; Ευχαριστω εκ ντον προτερον.
30 λεπτα...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Nicolas_mk2 έγραψε:Τα νούμερα φαίνονται-εκ πρώτης όψεως-αστεία, σκέψου όμως ότι υπάρχουν χιλιάδες παιδιά 18-25 που δεν μπορούν να Κάνουν 30 κάμψεις...
Οι νέοι υποψήφιοι καταδρομείς επιλέγονται με βάση τα κριτήρια που διάβασες στα αντίστοιχα τοπικ... Εικόνα

Και επισης μπορεις να αναλογιστεις οτι υπαρχουν (πολλα) παιδια 18-25 που μπορουν να παρουν και 80,100,120 καμψεις...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

10κωστας50 έγραψε:
Nicolas_mk2 έγραψε:Τα νούμερα φαίνονται-εκ πρώτης όψεως-αστεία, σκέψου όμως ότι υπάρχουν χιλιάδες παιδιά 18-25 που δεν μπορούν να Κάνουν 30 κάμψεις...
Οι νέοι υποψήφιοι καταδρομείς επιλέγονται με βάση τα κριτήρια που διάβασες στα αντίστοιχα τοπικ... Εικόνα

Και επισης μπορεις να αναλογιστεις οτι υπαρχουν (πολλα) παιδια 18-25 που μπορουν να παρουν και 80,100,120 καμψεις...

σε μια μερα ναι θα συμφωνησω...
Anonymous

Συγνωμη ρε παιαδια αν καποιος; Δεν εχει γυμναστει ποτε στιν ζωη του πως θα κανει 30 καμψεις; Μαλλον αλλαζω γνωμη για ειδηκες δυναμεις που ηθελα να παω.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

γιαννις προτ. έγραψε:συγνωμη ρε παιαδια αν καποιος; Δεν εχει γυμναστει ποτε στιν ζωη του πως θα κανει 30 καμψεις; Μαλλον αλλαζω γνωμη για ειδηκες δυναμεις που ηθελα να παω.
αφου ρε φιλε το λεει ειδικες δυναμεις οχι ειδικες αδυναμιες... Εικόναθελει επιμονη να εχεις και ας μην εισαι τοσο γυμνασμενος...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Γιαννις Προτ. έγραψε:Συγνωμη ρε παιαδια αν καποιος; Δεν εχει γυμναστει ποτε στιν ζωη του πως θα κανει 30 καμψεις; Μαλλον αλλαζω γνωμη για ειδηκες δυναμεις που ηθελα να παω.

Eιναι πολυ απλο.
Αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στα ορια (που ειναι γελια) δεν εισαι ικανος.
Αν δεν εισαι ικανος δεν μπορεις να πας.
Και αν δεν μπορεις να πας, δεν βαζεις βυσμα και κοβεις τον αλλον που μπορει και με το παραπανω.
Δυστυχως αυτο συμβαινει τωρα.
Αν δεν μπορεις φιλε γιαννη μην πας.
Εντελως φιλικα.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης