Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
Μονο σε περιπτωση που κάποιος είναι υπερβαρος και αυτο μπορει να του δημιουργησει προβληματα υγειας κόβεται! Υπο αλλες συνθηκες και εγω ειχα κανα 2 παλικαρια στην μοιρα που με πεισμα, θεληση και ψυχη τα καταφεραν και εγιναν και στυλακια!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Έχεις δίκιο ΔΥΚ... Η αλήθεια είναι οτι ήδη ξεκίνησα τρέξιμο σε μεγαλύτερη διάρκεια να φτιάξουμε λίγο το αερόβιο και να χάσουμε και κανά κιλό.

Ε ναι και πολυ καλα κανεις! Αλλωστε μεχρι αυγουστο εχεις εναμισι μηνα περιπου καιρο για προπονησουλες!
Δηλωσα ειδικες δυναμεις και 19 Αυγουστου μπαινω εθελοντης στο Μεγαλο Πευκο... Δεν ειναι 2 μηνες που εκλεισα τα 18 και περασα σε καλη σχολη (μαλλον) αλλα θα παω υστερα (το λεω για να σας δειξω ποσο καβ... Νος ειμαι για να παω ΛΟΚ) Βασικα μ'αρεσει πολυ η γυμναστικη αλλα εδω στην περιοχη μου δεν εχουμε γυμναστηριο και με τα φροντιστηρια δεν προλαβαινα να κατεβαινω ρεθυμνο γι αυτο το λογο και οπως ειναι φυσικο δεν εχω αντοχες. Παρ'ολα αυτα 8εωρω τον εαυτο μου γυμνασμενο καθως πηγαινα παλια γυμναστηριο και βλεπω απο συνομηλικους μου οτι δεν κανουν οσες καμψεις και ελξεις κανω. Ειμαι 1,82 και 100+ κιλα και μαλλον πως θα βγω Ι2. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με βγαλουν Ι2 αλλα Ι1;
Επισης ξερω οτι ειναι Ζορε ΛΟΚ και γι αυτο γουσταρω να παω. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω σωματικα; Ψυχικα ξερω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω ειμαι ξεροκεφαλος!
Επισης ξερω οτι ειναι Ζορε ΛΟΚ και γι αυτο γουσταρω να παω. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω σωματικα; Ψυχικα ξερω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παλεψω ειμαι ξεροκεφαλος!
Δηλωσα ειδικες δυναμεις και 19 Αυγουστου μπαινω εθελοντης στο Μεγαλο Πευκο... Δεν ειναι 2 μηνες που εκλεισα τα 18 και περασα σε καλη σχολη (μαλλον) αλλα θα παω υστερα (το λεω για να σας δειξω ποσο καβ... Νος ειμαι για να παω ΛΟΚ) Βασικα μ'αρεσει πολυ η γυμναστικη αλλα εδω στην περιοχη μου δεν εχουμε γυμναστηριο και με τα φροντιστηρια δεν προλαβαινα να κατεβαινω ρεθυμνο γι αυτο το λογο και οπως ειναι φυσικο δεν εχω αντοχες. Παρ'ολα αυτα 8εωρω τον εαυτο μου γυμνασμενο καθως πηγαινα παλια γυμναστηριο και βλεπω απο συνομηλικους μου οτι δεν κανουν οσες καμψεις και ελξεις κανω. Ειμαι 1,82 και 100+ κιλα και μαλλον πως θα βγω Ι2. Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με βγαλουν Ι2 αλλα Ι1;
Παιδιά 1.8μ και 78 κιλά είμαι πολύ αδύνατος για ΕΔ;
Επίσης, γιατί θέλω να πάω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αν πάω στη Στρατολογία να ακυρώσω την αναβολή μου την επόμενη βδομάδα (27 -31 Ιουλίου) πότε περίπου θα υπηρετήσω;(φυσικά και θα ρωτήσω στην στρατολογία, αλλά μηπώς έχει κανένας ιδέα)
Επίσης, γιατί θέλω να πάω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αν πάω στη Στρατολογία να ακυρώσω την αναβολή μου την επόμενη βδομάδα (27 -31 Ιουλίου) πότε περίπου θα υπηρετήσω;(φυσικά και θα ρωτήσω στην στρατολογία, αλλά μηπώς έχει κανένας ιδέα)
Σχετικα με το βαρος σου αδερφε μου δεν τιθεται θεμα (εκτος και αν ησουν υπερβαρος).
Αλλωστε γι'αυτο οταν καταταχθειτε σας βαζουν καποιες αθλητικες δοκιμασιες για να δουν σε τι επιπεδο βρισκεται η φυσικη σας κατασταση βαση των οριων που εχουν προεπιλεχθει.
Απο εκει και περα εαν κοψεις την αναβολη σου τωρα θα παρουσιαστεις με την ΕΣΣΟ του νοεμβριου.
Αλλωστε γι'αυτο οταν καταταχθειτε σας βαζουν καποιες αθλητικες δοκιμασιες για να δουν σε τι επιπεδο βρισκεται η φυσικη σας κατασταση βαση των οριων που εχουν προεπιλεχθει.
Απο εκει και περα εαν κοψεις την αναβολη σου τωρα θα παρουσιαστεις με την ΕΣΣΟ του νοεμβριου.
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Γειά σου φίλε μου!Gaara έγραψε:Παιδιά 1.8μ και 78 κιλά είμαι πολύ αδύνατος για ΕΔ;
Και εγώ έχω να δώσω μάθημα το Σεπτέμβρη και έκοψα την αναβολή μου τον Ιούλιο!
Όπως είπε και ο Δ. Υ. Κ.δεν έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου και εφ' όσων έκοψες την αναβολή σου τον Ιούλιο θα μπεις Νοέμβρη όπως ακριβώς θα μπω και εγώ!
Δεν έχεις λοιπόν κανένα πρόβλημα!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ποσο Τρεξιμο να κανω για αρχει; Ευχαριστω εκ ντον προτερον.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
30 λεπτα...; έγραψε:Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ποσο Τρεξιμο να κανω για αρχει; Ευχαριστω εκ ντον προτερον.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Nicolas_mk2 έγραψε:Τα νούμερα φαίνονται-εκ πρώτης όψεως-αστεία, σκέψου όμως ότι υπάρχουν χιλιάδες παιδιά 18-25 που δεν μπορούν να Κάνουν 30 κάμψεις...
Οι νέοι υποψήφιοι καταδρομείς επιλέγονται με βάση τα κριτήρια που διάβασες στα αντίστοιχα τοπικ...
Και επισης μπορεις να αναλογιστεις οτι υπαρχουν (πολλα) παιδια 18-25 που μπορουν να παρουν και 80,100,120 καμψεις...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
σε μια μερα ναι θα συμφωνησω...10κωστας50 έγραψε:Nicolas_mk2 έγραψε:Τα νούμερα φαίνονται-εκ πρώτης όψεως-αστεία, σκέψου όμως ότι υπάρχουν χιλιάδες παιδιά 18-25 που δεν μπορούν να Κάνουν 30 κάμψεις...
Οι νέοι υποψήφιοι καταδρομείς επιλέγονται με βάση τα κριτήρια που διάβασες στα αντίστοιχα τοπικ...
Και επισης μπορεις να αναλογιστεις οτι υπαρχουν (πολλα) παιδια 18-25 που μπορουν να παρουν και 80,100,120 καμψεις...
Συγνωμη ρε παιαδια αν καποιος; Δεν εχει γυμναστει ποτε στιν ζωη του πως θα κανει 30 καμψεις; Μαλλον αλλαζω γνωμη για ειδηκες δυναμεις που ηθελα να παω.
-
αφου ρε φιλε το λεει ειδικες δυναμεις οχι ειδικες αδυναμιες...γιαννις προτ. έγραψε:συγνωμη ρε παιαδια αν καποιος; Δεν εχει γυμναστει ποτε στιν ζωη του πως θα κανει 30 καμψεις; Μαλλον αλλαζω γνωμη για ειδηκες δυναμεις που ηθελα να παω.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Γιαννις Προτ. έγραψε:Συγνωμη ρε παιαδια αν καποιος; Δεν εχει γυμναστει ποτε στιν ζωη του πως θα κανει 30 καμψεις; Μαλλον αλλαζω γνωμη για ειδηκες δυναμεις που ηθελα να παω.
Eιναι πολυ απλο.
Αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στα ορια (που ειναι γελια) δεν εισαι ικανος.
Αν δεν εισαι ικανος δεν μπορεις να πας.
Και αν δεν μπορεις να πας, δεν βαζεις βυσμα και κοβεις τον αλλον που μπορει και με το παραπανω.
Δυστυχως αυτο συμβαινει τωρα.
Αν δεν μπορεις φιλε γιαννη μην πας.
Εντελως φιλικα.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες