Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Σε ευχαριστουμε πολύ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ εγω ισως καταλήξω και πν ποτε δε ξερεις. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αρχίζω αιτησεις απο ναυτικό η πρώτη που θα κανω
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Politis1994 έγραψε:Σε ευχαριστουμε πολύ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ εγω ισως καταλήξω και πν ποτε δε ξερεις. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αρχίζω αιτησεις απο ναυτικό η πρώτη που θα κανω
Αντε με το καλο στον Πορο θα σας βαλουν.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Πιστεύεις η διαδικασία θα αργήσει πολύ; Η απο τέλη Απριλίου αρχες Μαΐου θα αρχισουν να καλούν τπτ.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Πιστεύεις η διαδικασία θα αργήσει πολύ; Η απο τέλη Απριλίου αρχες Μαΐου θα αρχισουν να καλούν τπτ.
Δεν το ξερω αυτο, αλλα αν βαλεις οτι δωσανε ενα μηνα να κανετε τα χαρτια βαλε τουλαχιστον αλλο τοσο.

Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Ηλεκτρολογε απο τεχνικές ειδικοτητες ξυλουργος σωληνουργος κτλ μπορείς ν πας μονιμα ΟΥΚ ετσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος M.A.R.C.H. την Παρ Μαρ 26, 2021 11:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

M.A.R.C.H. έγραψε:Ηλεκτρολογε απο τεχνικές ειδικοτητες ξυλουργος σωληνουργος κτλ μπορείς ν πας μονιμα ΟΥΚ ετσι;
απ ολες τις ειδικοτητες του ΠΝ μπορεις να πας

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Bodyguard »

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Bodyguard »

Bodyguard έγραψε:Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω έχω τελειώσει ΙΕΚ τεχνικός εφαρμογών πληροφορικη. Μπορώ να δηλώσω ότι έχω κάνει πρακτικη άσκηση μετριέται ως προυπηρεσια;Και επίσης το απολυτήριο Γενικού Λυκείου το δηλώνουμε;

Καλησπέρα, η πρακτικη μοριοδοτειται εφοσον φαινεται στα ενσημα ή αλλιως με βεβαιωση πρακτικης. Απο τους αλλους εργοδοτες χρειαζεται βεβαιωση εργοδοτη. Το απολυτηριο δηλωνεται αναλογως ειδικοτητας αλλα σε μια ειδικοτητα δεν μπορεις να παρουσιασεις 2 πτυχια. Θα βαλεις αυτο που ποιανει πιο πολλα μορια. Καλη επιτυχια!

Καλημερα σας κυριε Ηλεκτρολογιε θα ήθελα να σας ρωτησω τα ένσημα στο ΙΚΑ πως ακριβώς τα ζητάω; Και την βεβαίωση πρακτικη από που την ζητάω από το ΙΕΚ ή από τον εργοδότη μου; Συγνώμη που σας ρωτάω μπορεί να είναι και γελοίες οι ερωτήσεις μου αλλά δεν έχω άνθρωπο να ρωτησω και λόγω του covid δεν υπάρχει και συγκοινωνία να κατέβω στην πολη να ρωτήσω το τι και το πως. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Zisis98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Zisis98 »

Εγώ έχω την υπηρεσία από το νατ στο ναυτικό φυλλάδιο πρέπει να το βγάλω φωτοτυπία ή να κάνω κάποια άλλη ενέργεια;
Άβαταρ μέλους
Genova
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Genova »

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ποιες ειδικότητες είναι μόνο με απολυτήριο λυκείου; Ευχαριστώ πολύ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Bodyguard έγραψε:Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω έχω τελειώσει ΙΕΚ τεχνικός εφαρμογών πληροφορικη. Μπορώ να δηλώσω ότι έχω κάνει πρακτικη άσκηση μετριέται ως προυπηρεσια;Και επίσης το απολυτήριο Γενικού Λυκείου το δηλώνουμε;

Καλησπέρα, η πρακτικη μοριοδοτειται εφοσον φαινεται στα ενσημα ή αλλιως με βεβαιωση πρακτικης. Απο τους αλλους εργοδοτες χρειαζεται βεβαιωση εργοδοτη. Το απολυτηριο δηλωνεται αναλογως ειδικοτητας αλλα σε μια ειδικοτητα δεν μπορεις να παρουσιασεις 2 πτυχια. Θα βαλεις αυτο που ποιανει πιο πολλα μορια. Καλη επιτυχια!

Καλημερα σας κυριε Ηλεκτρολογιε θα ήθελα να σας ρωτησω τα ένσημα στο ΙΚΑ πως ακριβώς τα ζητάω; Και την βεβαίωση πρακτικη από που την ζητάω από το ΙΕΚ ή από τον εργοδότη μου; Συγνώμη που σας ρωτάω μπορεί να είναι και γελοίες οι ερωτήσεις μου αλλά δεν έχω άνθρωπο να ρωτησω και λόγω του covid δεν υπάρχει και συγκοινωνία να κατέβω στην πολη να ρωτήσω το τι και το πως. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Βρε, μη με λες κυριο!

Λοιπον στο θεμα Μας φιλε μου. Τα ενσημα τα εκτυπωνεις ή απο την εφαρμογη ΑΤΛΑΣ ή απο δώ https://www.ika.gr/gr/infopages/yphr/logariasmos.cfm

Παιρνεις τηλ το ιεκ σου για περισσοτερες διευκρινησεις αν και νομιζω οτι το ιεκ στη βγαζει την βεβαιωση! Δυστυχως δεν πηγα ιεκ οποτε δεν ξερω!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Καλησπέρα, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ και ς'ολους τους υποψήφιους, ες ΕΠΟΠ, καλη επιτυχία! Μια διευκρίνηση γιατί δεν αποσαφηνίζεται στην προκηρυξη. Το πτυχιο και τ απολυτηριο από ΕΠΑΛ χρειάζεται κάποια βεβαίωση απ'τον ΕΟΠΠΕΠ η απλά ανήκει στο 6. Στα Λυκεια, στέλνουμε αντίγραφο για να δουν βαθμό και ειδικότητα; Ευχαριστώ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Navy έγραψε:Καλησπέρα, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ και ς'ολους τους υποψήφιους, ες ΕΠΟΠ, καλη επιτυχία! Μια διευκρίνηση γιατί δεν αποσαφηνίζεται στην προκηρυξη. Το πτυχιο και τ απολυτηριο από ΕΠΑΛ χρειάζεται κάποια βεβαίωση απ'τον ΕΟΠΠΕΠ η απλά ανήκει στο 6. Στα Λυκεια, στέλνουμε αντίγραφο για να δουν βαθμό και ειδικότητα; Ευχαριστώ
το πτυχίο επαλ δεν εχει καμια σχεση με εοππεπ και καμια σχέση με τα ιεκ. Αλλο το ενα άλλο τι αλλο. Θα μετρήσει κανονικα σαν απολυτηριος τιτλος και ο βαθμός που έχει. Μετα απλα θα βγάλεις φωτοτυπια το απολυτήριο κλπ και θα το κανεις σε ηλεκτρονική μορφη κλπ κλπ
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Politis1994 έγραψε:
Navy έγραψε:Καλησπέρα, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ και ς'ολους τους υποψήφιους, ες ΕΠΟΠ, καλη επιτυχία! Μια διευκρίνηση γιατί δεν αποσαφηνίζεται στην προκηρυξη. Το πτυχιο και τ απολυτηριο από ΕΠΑΛ χρειάζεται κάποια βεβαίωση απ'τον ΕΟΠΠΕΠ η απλά ανήκει στο 6. Στα Λυκεια, στέλνουμε αντίγραφο για να δουν βαθμό και ειδικότητα; Ευχαριστώ
το πτυχίο επαλ δεν εχει καμια σχεση με εοππεπ και καμια σχέση με τα ιεκ. Αλλο το ενα άλλο τι αλλο. Θα μετρήσει κανονικα σαν απολυτηριος τιτλος και ο βαθμός που έχει. Μετα απλα θα βγάλεις φωτοτυπια το απολυτήριο κλπ και θα το κανεις σε ηλεκτρονική μορφη κλπ κλπ
Politi, έτσι τ αντιλαμβάνομαι κι εγώ απλά επειδή είναι Επαγγελματικό Λυκειο. ΕΠΑΛ έχεις τελειώσει;

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Andri »

Πιάνεται ως απολυτήριο και βάζουμε παντού όποιο από τα 2 θέλουμε; Γιατί όπως το θέτει καιωτα 2 τα αναγνωρίζει σαν απολυτήρια...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες