Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Ναι μπορει. Αλλα οτι μπορεις να κρυψεις να το κρυψεις. Κοιτα τις εξετασεις που ζητανε κ κρυψε οτι μπορεις. Ετσι κι αλλιως οι εξετασεις ιδιωτικα γινονται.
σωστά αν και θα περάσουμε και απο στρατιωτικά νοσοκομεία 👌😉
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 25, 2021 10:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Politis1994 έγραψε:σωστά αν και θα περάσουμε και απο στρατιωτικά νοσοκομεία 👌😉
σε δευτερο χρονο και αν. Βασικα σας βαλαν να περασετε μονοι σας γιατρους διοτι αυτη τη στιγμη τα στρατιωτικα νοσοκομεια ειναι ενα χαος. Βοηθανε το εθνικο συστημα υγειας και εχουνε πηξει και δεν τους περισσευουν γιατροι για εξεταστικες επιτροπες κλπ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 25, 2021 10:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Andri »

Ηλεκτρολόγε μπορείς να μας πεις 2 λόγια για διαχειριστής υλικού και λογιστικού; Διαφορες, τι είναι καλύτερο, με προοοτικες
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Andri έγραψε:Ηλεκτρολόγε μπορείς να μας πεις 2 λόγια για διαχειριστής υλικού και λογιστικού; Διαφορες, τι είναι καλύτερο, με προοοτικες
αυτο νομιζω θέλει απολυτηριο λυκειου μονο αλλα συν αγγλικά σωστα;
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από theodoros »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Politis1994 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Επισης οι θαλαμηπολοι εχουν πιο λιγα χρονια καραβι απο πολλες ειδικοτητες.
χρ σε ρώτησα το πιο σημαντικό μπορεί να δηλωθεί και με ικανοτητα ι2;
Ναι μπορει. Αλλα οτι μπορεις να κρυψεις να το κρυψεις. Κοιτα τις εξετασεις που ζητανε κ κρυψε οτι μπορεις. Ετσι κι αλλιως οι εξετασεις ιδιωτικα γινονται.

δεν νομιζω να ρισκαρει καποιος γιατρος την θεση του και να εχει μπλεξίματα

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Politis1994 έγραψε:σωστά αν και θα περάσουμε και απο στρατιωτικά νοσοκομεία 👌😉

σε δευτερο χρονο και αν. Βασικα σας βαλαν να περασετε μονοι σας γιατρους διοτι αυτη τη στιγμη τα στρατιωτικα νοσοκομεια ειναι ενα χαος. Βοηθανε το εθνικο συστημα υγειας και εχουνε πηξει και δεν τους περισσευουν γιατροι για εξεταστικες επιτροπες κλπ

το θεωρω δυκσολο να μην μας παερασουν από δικους τους γιατρους

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θα σας περασουνε αλλα θα ειστε ολοι καλα να μου το θυμηθεις. Θυμαμαι να μας βαζουν δεκα-δεκα μεσα στο γραφειο καρδιολογου και να μας ρωτανε καλα εισαστε; Μια χαρα λεμε και φυγαμε ολοι. Στον ιδιωτικο γιατρο μη μου λες οτι δε γινεται που ειχανε βγαλει ενα νησι ολοκληρο τυφλο για να παιρνουν επιδοματα... Ολα γινονται.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Andri έγραψε:Ηλεκτρολόγε μπορείς να μας πεις 2 λόγια για διαχειριστής υλικού και λογιστικού; Διαφορες, τι είναι καλύτερο, με προοοτικες
Διαχ. Υλικου ασχολειται με τα τροφιμα του πλοιου και μικροπραγματα οπως τα γευματα το προγραμμα διαφορα αναλωσιμα.

Διαχ λογιστικου εχει να κανει με ανταλακτικα πλοιου, με πληρωμες προσωπικου με απογραφες και πολλα αλλα.

Καλες ειδικοτητες με καραβι αλλα και στερια για πολυ μετα.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Να προσθεσω οτι στην ομαδα ελικοπτερου στις φρεγατες ειναι τουλαχιστον ενας νοσοκομος, ενας ηλεκτρολογος, ενας μηχανικος και ενας διαχειριστης.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Χρονια πολλα, πατριδα! δεος και περηφανεια, ελλας!

καλη επιτυχια στο ένδοξο πν!

Άβαταρ μέλους
Genova
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Genova »

Καλησπερα και χρονια πολλα. θελω να κανω δυο ερωτησεις. 1) γιατρους και εξετασεις περναμε μονοι μας;

2) ποιες εικοτητες μπορουμε να δηλωσουμε μονο με απολυτηριο λυκειου;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Χρόνια πολλά σε όλους!
Zisis98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Zisis98 »

Χρόνια πολλά σε όλους έχω κόψει την αναβολή και έχω καταταγεί στην β εσσο του μαϊου στο πολεμικό ναυτικό και θα ήθελα να ρωτήσω πως θα γίνει να δώσω τα αθλήματα διότι εάν επιλέγω θα είμαι στον στρατό και επίσης νομίζω ότι στην αίτηση χρειάζεται χαρτί από την στρατολογία τι πρέπει να κάνω ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από theodoros »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Θα σας περασουνε αλλα θα ειστε ολοι καλα να μου το θυμηθεις. Θυμαμαι να μας βαζουν δεκα-δεκα μεσα στο γραφειο καρδιολογου και να μας ρωτανε καλα εισαστε; Μια χαρα λεμε και φυγαμε ολοι. Στον ιδιωτικο γιατρο μη μου λες οτι δε γινεται που ειχανε βγαλει ενα νησι ολοκληρο τυφλο για να παιρνουν επιδοματα... Ολα γινονται.

αν συμβει κατι,ο πρωτος που θα την πληρωσει θα είναι ο γιατρος που εβαλε την υπογραφει

τωρα με το παραμικρο σου κανουν καταγγελια, + ότι περνανε από ΕΥΕ που σε ξηλωνουν αν σου βρουν το παραμικρο προβλημα

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Zisis98 έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους έχω κόψει την αναβολή και έχω καταταγεί στην β εσσο του μαϊου στο πολεμικό ναυτικό και θα ήθελα να ρωτήσω πως θα γίνει να δώσω τα αθλήματα διότι εάν επιλέγω θα είμαι στον στρατό και επίσης νομίζω ότι στην αίτηση χρειάζεται χαρτί από την στρατολογία τι πρέπει να κάνω ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Να πας στο οπλονομειο και στον αξιωματικο ΓΕ και να ζητησεις βοηθεια με τα χαρτια σου.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

theodoros έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Θα σας περασουνε αλλα θα ειστε ολοι καλα να μου το θυμηθεις. Θυμαμαι να μας βαζουν δεκα-δεκα μεσα στο γραφειο καρδιολογου και να μας ρωτανε καλα εισαστε; Μια χαρα λεμε και φυγαμε ολοι. Στον ιδιωτικο γιατρο μη μου λες οτι δε γινεται που ειχανε βγαλει ενα νησι ολοκληρο τυφλο για να παιρνουν επιδοματα... Ολα γινονται.

αν συμβει κατι, ο πρωτος που θα την πληρωσει θα είναι ο γιατρος που εβαλε την υπογραφει

τωρα με το παραμικρο σου κανουν καταγγελια,+ ότι περνανε από ΕΥΕ που σε ξηλωνουν αν σου βρουν το παραμικρο προβλημα

Δεν υπάρχει κανενα προβλημα ξαναλεω σε ολα τα παιδια οτι μπορουν να κρυψουν να το κρυψουν. Οι ιδιωτες γιατροι βοηθανε και για να σας γραψουν βεβαιωση ρωτανε πρωτα αν εχετε καποιο προβλημα. Στο μιλητο δηλαδη για καποιες περιπτωσεις. Καντε οτι μπορειτε και μην ακουτε πολλα-πολλα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες