Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

theodoros έγραψε: σας εκανε εντυπωση πως και δηλώνουμε 4 ειδικοτητες αφου ζηταει 300 ατομα ένω στον στρατο ξηρας που είναι 1000 μονο 1 αλλα και στην στρατολογια 20 ατομα 2επιλογες για 2 ειδικοτητες και αεροπορια 1;

Προσωπικα μου εκανε τεραστια εντυπωση και δεν εχει καμια σχεση με την προκυρηξη που μπηκα εγω του 2010

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από theodoros »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
theodoros έγραψε: σας εκανε εντυπωση πως και δηλώνουμε 4 ειδικοτητες αφου ζηταει 300 ατομα ένω στον στρατο ξηρας που είναι 1000 μονο 1 αλλα και στην στρατολογια 20 ατομα 2επιλογες για 2 ειδικοτητες και αεροπορια 1;

Προσωπικα μου εκανε τεραστια εντυπωση και δεν εχει καμια σχεση με την προκυρηξη που μπηκα εγω του 2010

και ο λογος που το εκαναν αυτό σε τι εχει οφελος;

ουτε για ουκ επιλογή δεν υπαρχει ενώ στις προηγούμενες ηταν

Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gramm »

Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή δεν αναμένουν να κάνουν πολλοί αιτήσεις στο ΠΝ Άρα δίνουν το περιθώριο σε όσους κάνουν αίτηση να έχουν επιλογές . Κακά τα ψέμματα ο ανταγωνισμός στο ΠΝ θα είναι αρκετά μικρότερος από ότι σε ΠΑ και ΕΣ αφού η εργασία του ΕΠΟΠ στο ναυτικό διαφέρει σημαντικά από ότι στους άλλους κλάδους και μόνο όσοι το θέλουν πραγματικά θα τα καταφέρουν
Θανασης1996
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Θανασης1996 »

Γεννηθείς του 1993 δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους; Λέει να μην τα έχουν υπερβεί αλλά λέει 1994
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

theodoros έγραψε:και ο λογος που το εκαναν αυτό σε τι εχει οφελος;ουτε για ουκ επιλογή δεν υπαρχει ενώ στις προηγούμενες ηταν.

Αν θελεις ΟΥΚ θα πας δε θα σε εμποδισει κανενας. Το σχολειο ΟΥΚ ειναι ασχετο με την ειδικοτητα. Μονο αν βγαλεις το σχολειο θα καταργηθει ατυπα η ειδικοτητα σου. Οταν μπειτε τις πρωτες 3 μερες θα σας καλεσουν οσους θελετε να πατε να δηλωσετε ουκ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 24, 2021 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θανασης1996 έγραψε:Γεννηθείς του 1993 δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους; Λέει να μην τα έχουν υπερβεί αλλά λέει 1994
οχι το λεει πεντακαθαρα δυστυχως. Καλη συνεχεια!

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Andri »

Είδατε ότι στην αίτηση για εκεί που είναι η βαθμίδα εκπαίδευσης στο πτυχίο επαλ δεν ζητάει να βάλεις βαθμολογία; Παρα μόνο στο απολυτήριο λυκείου... ;
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από George3243 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα υποψηφια εποπια. Οτιδηποτε θελησετε να ρωτησετε για ειδικοτητες κτλ ρωτατε.

Έχω κάνει τεχνικός όπλων στο ΠΝ που υπηρέτησα... Έχω απολυτήριο γενικού λυκείου και ΙΕΚ (αλλά χωρίς πιστοποίηση) μπορώ να δηλώσω αυτή την ειδικότητα με βάσει την προϋπηρεσία μ κατά την θητεία που έκανα;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George3243 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα υποψηφια εποπια. Οτιδηποτε θελησετε να ρωτησετε για ειδικοτητες κτλ ρωτατε.

Έχω κάνει τεχνικός όπλων στο ΠΝ που υπηρέτησα... Έχω απολυτήριο γενικού λυκείου και ΙΕΚ (αλλά χωρίς πιστοποίηση) μπορώ να δηλώσω αυτή την ειδικότητα με βάσει την προϋπηρεσία μ κατά την θητεία που έκανα;

Διαβασε την προκυρηξη.

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από George3243 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Διαβασε την προκυρηξη.

Την έχω διαβάσει απλά δεν μπορώ να το καταλάβω και σκέφτηκα να ζητήσω την βοήθεια κάποιου να αλληλοβοηθουμε όπου μπορούμε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 24, 2021 3:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zisis98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Zisis98 »

Καλημέρα από ότι διάβασα στην προκήρυξη στην παράγραφο 5 που αναφέρει για τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ αναφέρει για βεβαιώση γνωρίζει κάποιος τι ζητάμε από την σχολή
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George3243 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Διαβασε την προκυρηξη.

Την έχω διαβάσει απλά δεν μπορώ να το καταλάβω και σκέφτηκα να ζητήσω την βοήθεια κάποιου να αλληλοβοηθουμε όπου μπορούμε

Ναι μπορεις.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Zisis98 έγραψε:Καλημέρα από ότι διάβασα στην προκήρυξη στην παράγραφο 5 που αναφέρει για τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ αναφέρει για βεβαιώση γνωρίζει κάποιος τι ζητάμε από την σχολή
Ειναι για τιε περιπτωσεις που λέει ... Ή τα ομώνυμα ή αντίστοιχης ειδικότητας ισότιμα πτυχία... Πας και παιρνεις απο την γραμματεια της σχολης σου βεβαιωση οτι εχεις την γνωση της συγκεκριμενης ειδικοτητας που περιγραφει την θεση την οποι διεκδικεις.

Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TRK »

Καλησπερα ποσα μορια παιρνει το πτυχιο ΕΠΑΛ 160 ή παει ο βαθμος χ12.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Ναι μπορεις.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ αν διαλεξω μια ειδικότητα που λέει απολυτηριος τιτλος αλλα πιο πανω αε πούμε λέει και ιεκ μπορώ ομως εγω να την δηλώσω με απολυτηριο ΓΕΛ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 25, 2021 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες