Επιλαχόντες σε στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kallitexnis »

Georgia έγραψε:Γεια σας. Εχω 14.500 μορια και φετος έδινα για στρατιωτικες σχολες αλλα δεν περασα τ'αθληματα. Θελω να ξαναδώσω με το 10%. Λετε να κατέβει η Βαση της σμυ για να περασω; Και κατι αλλο. Αν δεν περασω κανονικα μπορω να περασω σαν επιλαχουσα αν τους επαναφερουν;

Σε συμβουλεύω να ξαναδώσεις γιατί από προσωπική εμπειρία έχεις λίγα μόρια για γενική σειρά και 10%.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξερει κανεις τι ειναι οι επιλαχοντες;
Anonymous

Οταν καποιοι παραιτουνται εθελουσιως απο μια στρατιωτικη σχολη παιρνουν καποιους αλλους που δε καταφεραν να μπουνε και εχασαν για λιγο τη σχολη

Anonymous

roverr24 έγραψε:Οταν καποιοι παραιτουνται εθελουσιως απο μια στρατιωτικη σχολη παιρνουν καποιους αλλους που δε καταφεραν να μπουνε και εχασαν για λιγο τη σχολη

ευχαριστω πολυ... Φετος εχει επιλαχοντες;
Anonymous

Παντα θα εχει γιατι παντα καποιοι παραιτουνται χεχε

Anonymous

roverr24 έγραψε:Παντα θα εχει γιατι παντα καποιοι παραιτουνται χεχε

και πως αυτος π δεν μπηκε στην σχολη απο την αρχη θα μαθει οτι θα μπει ως επιλαχων... Μετα απο ποσο καιρο;
Anonymous

Παιδια οι επιλαχοντες εχουν καταργηθει απο περσι νομιζω. Δηλαδη που δεν πιανω σωματα να μην Ανησυχω παλι μπορω να σπουδασω απο οπλα. Με ενδιαφερει ηλεκτρολογος η μηχανολογος. Α το 10% αλλαξε. Δηλαδη απο τοτε που πηρες βαθμο προσβασης την τελευταια φορα εχεις δικαιωμα για 10% τις επομενες 2 χρονιες. Για παραδειγμα καπιος που θα παρει φετος βεβειωσει προσβασεις θα μπορει να κανει 10% για το 2010 και 2011 μονο. Αυτο ισχυει απο φετος και δινουν μια ακομα ευκαιρια σε αυτους που πηραν βεβαιωσει απο το2007 και κατω να κανουν μεχρι το 2010 10%. Εγω φετος εκανα 10% για σνδ-μηχανικος ως πρωτη επιλογη και δευτερη σσε-σωματα και μετα οπλα. Αντε να δω τι θα μου κατσει.17300 εχω.

Anonymous

χρηστος έγραψε:Παιδια οι επιλαχοντες εχουν καταργηθει απο περσι νομιζω. Δηλαδη που δεν πιανω σωματα να μην Ανησυχω παλι μπορω να σπουδασω απο οπλα. Με ενδιαφερει ηλεκτρολογος η μηχανολογος. Α το 10% αλλαξε. Δηλαδη απο τοτε που πηρες βαθμο προσβασης την τελευταια φορα εχεις δικαιωμα για 10% τις επομενες 2 χρονιες. Για παραδειγμα καπιος που θα παρει φετος βεβειωσει προσβασεις θα μπορει να κανει 10% για το 2010 και 2011 μονο. Αυτο ισχυει απο φετος και δινουν μια ακομα ευκαιρια σε αυτους που πηραν βεβαιωσει απο το2007 και κατω να κανουν μεχρι το 2010 10%. Εγω φετος εκανα 10% για σνδ-μηχανικος ως πρωτη επιλογη και δευτερη σσε-σωματα και μετα οπλα. Αντε να δω τι θα μου κατσει.17300 εχω.

εισαι ειδικη κατηγορια;
Anonymous

Φιλε μου για μηχανολογος ξεχνα το... η ηλεκτρολογος αν τυχει να πας διαβιβασεις και αν τυχει να εισαι Αθηνα για να δωσεις στο πολυτεχνειο

Για πολιτικος μηχανικος μπορεις επισης απ το μηχανικο αν παλι εισαι Αθηνα και αν τυχει να πας μηχανικο...

Μη βασιζεστε οτι θα κανετε κατι τετοιο ειδικα στα οπλα

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

aa έγραψε:
χρηστος έγραψε: Παιδια οι επιλαχοντες εχουν καταργηθει απο περσι νομιζω. Δηλαδη που δεν πιανω σωματα να μην Ανησυχω παλι μπορω να σπουδασω απο οπλα. Με ενδιαφερει ηλεκτρολογος η μηχανολογος. Α το 10% αλλαξε. Δηλαδη απο τοτε που πηρες βαθμο προσβασης την τελευταια φορα εχεις δικαιωμα για 10% τις επομενες 2 χρονιες. Για παραδειγμα καπιος που θα παρει φετος βεβειωσει προσβασεις θα μπορει να κανει 10% για το 2010 και 2011 μονο. Αυτο ισχυει απο φετος και δινουν μια ακομα ευκαιρια σε αυτους που πηραν βεβαιωσει απο το2007 και κατω να κανουν μεχρι το 2010 10%. Εγω φετος εκανα 10% για σνδ-μηχανικος ως πρωτη επιλογη και δευτερη σσε-σωματα και μετα οπλα. Αντε να δω τι θα μου κατσει.17300 εχω.

εισαι ειδικη κατηγορια;
Οι επιλαχόντες έχουν καταργηθεί εδώ και 3 χρόνια.
Anonymous

Οταν μπηκα στη ΣΝΔ το 01 ειχε επιλαχοντες τωρα πως γινεται;
Anonymous

Δεν ειμαι ειδικη κατηγορια. Ειμαι γενικη σειρα.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

roverr24 έγραψε:Οταν μπηκα στη ΣΝΔ το 01 ειχε επιλαχοντες τωρα πως γινεται;
αποφασεις του γεεθα δεν παιρνει ξανα επιλαχοντες. Αποφασισαν οτι οι θεσεις που θα μενουν καινες θα αναπληρωνονται στο επομενο ακαδημαικο ετος. Και αυτο συμφερει Γιατι ετσι πεφτουν και οι βασειςΕικόνα

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

roditiis_1988 έγραψε:
αποφασεις του γεεθα δεν παιρνει ξανα επιλαχοντες. Αποφασισαν οτι οι θεσεις που θα μενουν καινες θα αναπληρωνονται στο επομενο ακαδημαικο ετος. Και αυτο συμφερει Γιατι ετσι πεφτουν και οι βασειςΕικόνα

Δεν πέφτουν οι βάσεις. Όσο για την αναπλήρωση απλά πιστεύω πως δεν γίνεται πράξη. Κατά την ταπεινή μου άποψη στόχος του ΓΕΕΘΑ είναι να έχει μάχιμους ΕΠΟΠ σε μεγαλύτερο αριθμό απ'ότι επιτελείς Παραγωγικούς Αξιωματικούς. Γι'αυτό προβλέπεται και η αλλαγή της βαθμολογικής εξέλιξης των ΕΠΟΠ.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

kallitexnis έγραψε:
roditiis_1988 έγραψε:

Δεν πέφτουν οι βάσεις. Όσο για την αναπλήρωση απλά πιστεύω πως δεν γίνεται πράξη. Κατά την ταπεινή μου άποψη στόχος του ΓΕΕΘΑ είναι να έχει μάχιμους ΕΠΟΠ σε μεγαλύτερο αριθμό απ'ότι επιτελείς Παραγωγικούς Αξιωματικούς. Γι'αυτό προβλέπεται και η αλλαγή της βαθμολογικής εξέλιξης των ΕΠΟΠ.
εγω παντως βλεπω οτι εχουν αυξηθει οι θεσεις με προηγουμενα χρονια Αλλα μην περιπλεκεις τα πραγματα με εποπ και αξιωματικουςΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης