Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω άμα γνωρίζετε αν θα βγουν και φέτος θέσεις στην προκυρηξη για ΟΥΚ ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλησπέρα, εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ Εργοθεραπείας, αγγλικά lower, πτυχίο υπολογιστών, θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες να μπω; Επίσης, γίνεται τοποθέτηση σε νοσοκομείο στη συγκεκριμένη ειδικότητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
έχεις παρά πολλά προσόντα. Σίγουρα θα μπεις. Μακάρι να βγει η προκήρυξη να τελειώνεις. Όπου θες πας. Είσαι πολύ καλά με τα Προσόντα σου.Μάριον έγραψε:Καλησπέρα, εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ Εργοθεραπείας, αγγλικά lower, πτυχίο υπολογιστών, θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες να μπω; Επίσης, γίνεται τοποθέτηση σε νοσοκομείο στη συγκεκριμένη ειδικότητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Υποστράτηγος
και είναι άξιο που ο στρατός θα έχει τέτοια στελέχη με επίπεδο μόρφωσης.Μάριον έγραψε:Καλησπέρα, εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ Εργοθεραπείας, αγγλικά lower, πτυχίο υπολογιστών, θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες να μπω; Επίσης, γίνεται τοποθέτηση σε νοσοκομείο στη συγκεκριμένη ειδικότητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Παιδιά καλησπέρα για αρχή είμαι δόκιμος πλοίαρχος της ΑΕΝ όμως έχω proficiency αγγλικά και εγώ απολυτήριο ναυτικού λυκείου 19,5 Με πτυχίο ενδιαφέρομαι για τις ειδικότητες του αρμενιστη και του φαροφύλακα πιστεύετε πως έχω πιθανότητες να μπω ΣΤΟ ΠΝ θα ήθελα παρακαλώ την άποψη όλων σας
-
- Υποστράτηγος
ναι βεβαίως και έχεις, και μάλιστα πέρα από μόρια έχεις και προβάδισμα. Όσο αναφορά το πν και εγώ γι αυτές ενδιαφέρομαι. Ας βγει και καλή μας επιτυχία.Fepo έγραψε:Έχω*
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Ευχαριστώ πολύ ρε εσυ όμως σε ύψος χωρίς υποδήματα είμαι 1,66 με περνούν η με κόβουν γνωρίζεται
Ευχαριστώ πολύ! Με ενθαρρύνετε! Όμως πέρα από τα προσόντα παίζουν ρόλο και άλλα όπως ο δείκτης μάζας σώματος, είμαι 1,70 σχεδόν με 55 κιλά κόβομαι ή περνάω;
Περνάς οριακά
Ο ΔΜΣ υπολογίζεται ως εξής : διαιρώντας το βάρος (σε κιλά) με το τετράγωνο το ύψους (σε μέτρα) δηλαδή στη δική σου περίπτωση 55/ (1.70*1.70) = 19,03 το ναυτικό έχει αποδεκτά όρια 19-27 για Ι1 και 27-35 για Ι2. Συμβουλή μου είναι να πάρεις 2-3 κιλά για να είσαι σίγουρα μέσα
Ο ΔΜΣ υπολογίζεται ως εξής : διαιρώντας το βάρος (σε κιλά) με το τετράγωνο το ύψους (σε μέτρα) δηλαδή στη δική σου περίπτωση 55/ (1.70*1.70) = 19,03 το ναυτικό έχει αποδεκτά όρια 19-27 για Ι1 και 27-35 για Ι2. Συμβουλή μου είναι να πάρεις 2-3 κιλά για να είσαι σίγουρα μέσα
Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να δηλώσω ειδικότητα στο πολεμικό ναυτικό μιας και έχω μόνο απολυτήριο Γελ και lower. Ρωτάω διότι βλέπω ζητάνε πρώτα πτυχίο και μετά γράφουν ή απολυτήριο πτυχίο... Εννοώ απολυτήριο λυκείου; Πίστευετε ότι θα μπορούσαν να με πάρουν; Σας παρακαλώ απαντήστε μου.[:) ]
Θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Θεωρητικα παει ως εξης:Maria555 έγραψε:Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να δηλώσω ειδικότητα στο πολεμικό ναυτικό μιας και έχω μόνο απολυτήριο Γελ και lower. Ρωτάω διότι βλέπω ζητάνε πρώτα πτυχίο και μετά γράφουν ή απολυτήριο πτυχίο... Εννοώ απολυτήριο λυκείου; Πίστευετε ότι θα μπορούσαν να με πάρουν; Σας παρακαλώ απαντήστε μου.[:) ]
για παραδειγμα μια θεση ηλεκτρολογου.
Πρωτα ζητανε πτυχιο τει
(αν δεν μπουν πολλοι με πτυχιο τει)
μετα ζητανε τεχνικο λυκειο
(αν δεν μπουν πολλοι με πτυχιο τεχνικου)
μετα ζητανε ΓΕΛ κτλ...
τα γραφω παραδειγματικα δε διαβασα επ ακριβως το φεκ.
καλη επιτυχια.
-
- Υποστράτηγος
Ηλεκτρολόγε δηλαδή μπορώ με πτυχίο ΓΕΛ Ν Α δηλώσω και σε ειδικοτητελα που αρχίζει με ΤΕΙ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Καλησπέραααα, έως τέλος του μήνα θα βγει η προκήρυξη νοσηλευτές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης