Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ ΚΑΤΑ την άποψη σου οι νοσηλευτές δε θα βγουν μαζί με τις υπόλοιπες ειδικοτητες για το ΠΝ. Είχε ποτέ στο παρελθόν βγει σπαστη προκυρηξη;
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gramm »

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όλο το φόρουμ με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ αλλά και των εγγράφων που βγαίνουν το τελευταίο καιρό. Ο υπουργός δήλωσε 15000 προσλήψεις σε βάθος 5ετίας.

Παρατήρησα όμως ότι εφόσον οι εισακτέοι στις σχολές αυξάνονται σε 1335 το χρόνο δηλαδή 6675 σε βάθος 5ετίας αυτό μας αφήνει με 8325 προσλήψεις. Επιπλέον επειδή μάλλον ο θεσμός των ΟΒΑ θα συνεχιστεί (πιστεύω με 1000 προσλήψεις κάθε χρόνο όπως φέτος) από το προηγούμενο σύνολο αφαιρούνται 5000 προσλήψεις. Έτσι λοιπόν ο θεσμός των ΕΠΟΠ μένει με 3325 προσλήψεις εκ των οποίων οι 1600 φέτος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με βάση το σκεπτικό μου Οι προσλήψεις των ΕΠΟΠ είναι πολύ λίγες (ουσιαστικά είναι άλλη μία προκήρυξη όπως η φετινή) και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει και έχω παρατηρήσει σε άλλες σελίδες του φόρουμ ο πήχης θα είναι αρκετά ψηλά. Ξαναλέω ότι το παραπάνω είναι απλά σκέψεις πού έκανα σε αυτά που παρατήρησα και τίποτα άλλο. Για αυτό το λόγο ρωτάω τις απόψεις όλων σας γενικά περί της προκήρυξης στις ΕΔ και ειδικότερα στο ΠΝ

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

gramm έγραψε:Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όλο το φόρουμ με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ αλλά και των εγγράφων που βγαίνουν το τελευταίο καιρό. Ο υπουργός δήλωσε 15000 προσλήψεις σε βάθος 5ετίας.

Παρατήρησα όμως ότι εφόσον οι εισακτέοι στις σχολές αυξάνονται σε 1335 το χρόνο δηλαδή 6675 σε βάθος 5ετίας αυτό μας αφήνει με 8325 προσλήψεις. Επιπλέον επειδή μάλλον ο θεσμός των ΟΒΑ θα συνεχιστεί (πιστεύω με 1000 προσλήψεις κάθε χρόνο όπως φέτος) από το προηγούμενο σύνολο αφαιρούνται 5000 προσλήψεις. Έτσι λοιπόν ο θεσμός των ΕΠΟΠ μένει με 3325 προσλήψεις εκ των οποίων οι 1600 φέτος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με βάση το σκεπτικό μου Οι προσλήψεις των ΕΠΟΠ είναι πολύ λίγες (ουσιαστικά είναι άλλη μία προκήρυξη όπως η φετινή) και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει και έχω παρατηρήσει σε άλλες σελίδες του φόρουμ ο πήχης θα είναι αρκετά ψηλά. Ξαναλέω ότι το παραπάνω είναι απλά σκέψεις πού έκανα σε αυτά που παρατήρησα και τίποτα άλλο. Για αυτό το λόγο ρωτάω τις απόψεις όλων σας γενικά περί της προκήρυξης στις ΕΔ και ειδικότερα στο ΠΝ

και που σαι ακόμα μάγκα. Μου... Κάτσε να γίνουν και οι 1600 τλχστν γιατί...
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Επίσης παιδιά το 15000 προσλήψεις έγινε... ΠΕΡΊΠΟΥ 15000... ΤΟ διάβασα κάπου... Περίπου... Χαχαχ αρχίζουμε λοιπόν και για φέτος είναι 1600 εποπ και 1000 οβα μη το ξεχνάμε...
Paris23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Paris23 »

Παιδιά θεωρητικά και οι οβα ειναι επαγγελματίες οπλιτες αφου δουλεύουν στον στρατό και πληρωνωνται... Αρα ειναι επαγγελματιες... Οι δηλώσεις που γίνονται αν το έχετε παρατηρήσει ειναι ενα παιχνίδι λέξεων...

Το αν στο τέλος τους κρατήσει ολους (οσους αντεξαν τα 6 χρόνια) μπορεί να κριθεί μετα απο καιρο πχ βάσει των ποινων και της διαγωγης τους...

Κανεις δεν ξερει...

Ισως πάλι τους απολυσει κ ολους...

Δεν το ξεκαθαρησαν οτι προκειται να προσληφθουν μονιμες θεσεις, απλα ειπαν οτι θα ενισχυσουν τις ΕΔ...

Αν θυμαστε γυρο στο 2014 νομιζω ειχε γινει γινει χαμος με ανακοινωσεις για εποπ κλπ...

Τιποτα δεν εγινε ομως.

Ολα θα ξεκαθαρισουν οταν βγει η προκυρηξη, οποια και αν ειναι αυτη...

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Politis1994 έγραψε:ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ ΚΑΤΑ την άποψη σου οι νοσηλευτές δε θα βγουν μαζί με τις υπόλοιπες ειδικοτητες για το ΠΝ. Είχε ποτέ στο παρελθόν βγει σπαστη προκυρηξη;
οχι φιλε μου δεν εχει βγει προκυρηξη σε 2 κομματια. Διαφορετικες σειρες στο παρελθον εχει παρει μεσα στο ιδιο ετος αλλα μιλαμε για εποχες 2003-4 οποτε δε νομιζω να συμβει κατι παρομοιο τωρα.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Paris23 έγραψε:Παιδιά θεωρητικά και οι οβα ειναι επαγγελματίες οπλιτες αφου δουλεύουν στον στρατό και πληρωνωνται... Αρα ειναι επαγγελματιες... Οι δηλώσεις που γίνονται αν το έχετε παρατηρήσει ειναι ενα παιχνίδι λέξεων...

Το αν στο τέλος τους κρατήσει ολους (οσους αντεξαν τα 6 χρόνια) μπορεί να κριθεί μετα απο καιρο πχ βάσει των ποινων και της διαγωγης τους...

Κανεις δεν ξερει...

Ισως πάλι τους απολυσει κ ολους...

Δεν το ξεκαθαρησαν οτι προκειται να προσληφθουν μονιμες θεσεις, απλα ειπαν οτι θα ενισχυσουν τις ΕΔ...

Αν θυμαστε γυρο στο 2014 νομιζω ειχε γινει γινει χαμος με ανακοινωσεις για εποπ κλπ...

Τιποτα δεν εγινε ομως.

Ολα θα ξεκαθαρισουν οταν βγει η προκυρηξη, οποια και αν ειναι αυτη...

οχι δεν ειναι το ιδιο οβα και εποπ. Ειναι διαφορετικοι θεσμοι. Ολοι πληρωνονται ασχετος προελευσης κ θεσμου!

Paris23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Paris23 »

Δεν λεω οτι ειναι ιδιοι οι θεσμοι. Λεω οτι αφου θελουν να παιζουν με τις έννοιες των λέξεων, και οι οβα προσλήψεις στον στρατό θεωρουνται...

Και επαγγελματιες θεωρούνται αφου πληρωνονται...

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Paris23 έγραψε:Δεν λεω οτι ειναι ιδιοι οι θεσμοι.Λεω οτι αφου θελουν να παιζουν με τις έννοιες των λέξεων, και οι οβα προσλήψεις στον στρατό θεωρουνται...

Και επαγγελματιες θεωρούνται αφου πληρωνονται...

οντως οι προσληψεις οβα αυτο ειναι ετσι οπως το λες.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Παιδιά προσωπικά δε πιστεύω ότι οι οβα θα απολυθούν Μετά τα 6 χρόνια είναι μια χαρά. Εγώ αν δε περάσω εποπ θα δηλώσω και οβα αν βγει... Έχει μέλλον σιγά μη τους διώξει... Ο στρατός τους κρατάει ειδικά τρ. Μη δηλωσεται μόνο εποπ βάλτε τα όλα θα είναι δύσκολα πολύ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ηλεκτρολόγε όλοι λένε ότι η προκυρηξη θα βγει εντός του μήνα που μπαίνει εσύ ξέρεις κάτι μήπως φίλε έχεις ακούσει κάτι εκ των έσω
Zisis98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Zisis98 »

Καλημέρα είμαι απόφοιτος της σχολής εμπορικού ναυτικού στο τμήμα μηχανικών και ενδιαφέρομαι για τις ειδικότητες που χρειάζεται το πτυχίο αν και εφόσον υπάρξουν θέσεις σε αυτές τις ειδικότητες, ήθελα να ρωτήσω αν στην προϋπηρεσία μετράνε τα δύο εκπαιδευτικά ταξίδια ως δόκιμος ευχαριστώ εκ των προτέρων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από D.Y.K »

Zisis98 έγραψε:

Καλημέρα είμαι απόφοιτος της σχολής εμπορικού ναυτικού στο τμήμα μηχανικών και ενδιαφέρομαι για τις ειδικότητες που χρειάζεται το πτυχίο αν και εφόσον υπάρξουν θέσεις σε αυτές τις ειδικότητες, ήθελα να ρωτήσω αν στην προϋπηρεσία μετράνε τα δύο εκπαιδευτικά ταξίδια ως δόκιμος ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λαμβάνεις 12 μήνες προϋπηρεσίας από τα εκπαιδευτικά κανονικότατα.

Άβαταρ μέλους
Dimitris-96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitris-96 »

Θα ήθελα να ρωτήσω

Η Ειδικοτητα Διοικητικής Υποστηρίξεις Συντηρητής Εξωτερικών χωρων είναι καλή ;

Ευχαριστώ

Antonisss45
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Antonisss45 »

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε λίγα πράγματα αν ξέρετε για την ειδικότητα του κουρέα; Που έχει μεταθέσεις, τι ακριβώς κανεις, και αν είναι δύσκολο να την πάρεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες