Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σε ολους οσο αφορα την προκυρηξη για τους νοσηκευτες απο ιεκ εχω βγαλει εχω τελειωσει τα παντα εχω την βεβαιωση αλλα οχι την πιστοποιηση θα μπορω να κανω τα χαρτια μου; Και επισις το χαρτι υπολογιστων βενομ ισχιει?
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
η πιστοποίηση ηυ Μετράει. Για τα Προσόντα ιεκ κλπ θα πρέπει να βγουν οι γραμματικές γνώσεις.pezonauths έγραψε:Καλησπερα σε ολους οσο αφορα την προκυρηξη για τους νοσηκευτες απο ιεκ εχω βγαλει εχω τελειωσει τα παντα εχω την βεβαιωση αλλα οχι την πιστοποιηση θα μπορω να κανω τα χαρτια μου; Και επισις το χαρτι υπολογιστων βενομ ισχιει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιαν 25, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Παιδια καλησπερα και παλι. Οι φημες για τμηματικη προκυρηξη δεν ισχυουν. Καμια επισης αιτηση δε προκειται να αρχισει σε 15 μερες. Απλα δεν ισχυουν. Καλη συνεχεια.
Ηλεκτρολόγε, όντως ; Εχει βουίξει ο τόπος και όλα τα σιτε γράφουν για 15 νθημερο ... Τι να πώ ... Και για πότε λένε;
-
- Συνταγματάρχης
το 15 μερες που λενε είναι για τους ΜΠΥ (Μονιμους Πολιτικους Υπαλληλους). Οντως η δικη τους προκυρηξη βρισκεται στο τυπογραφειο.Andriou έγραψε:Ηλεκτρολόγε, όντως ; Εχει βουίξει ο τόπος και όλα τα σιτε γράφουν για 15 νθημερο ... Τι να πώ ... Και για πότε λένε;
Για το τελευταιο που ρωτας είναι οτι ΔΕΝ λενε καθολου. Ο τοπος εχει βουηξει στα σταραταλογια το κρανος.gr κτλ... Κι εδω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HLEKTROLOGOS την Δευ Ιαν 25, 2021 7:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
Παιδιά θα έχει δίκιο ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ με τα 1000. Και εγώ από ένα σημείο και μετά έπαψα να πιστεύω τις αρλούμπες και την πολιτική προπαγάνδα ότι δίνουν μάχη για την έκδοση εποπ... Έχουμε ακόμα... Και έχουμε... Έχουμε...
-
- Συνταγματάρχης
Εγω φιλε μου το βρισκω ασχημο να αναπαραγουν τετοιες ανακριβειες γιατι υπαρχουν παιδια που στεναχωριουνται δεν ειναι σωστο να παιζει καποιος με την ψυχολογια των ανθρωπων.Politis1994 έγραψε:Παιδιά θα έχει δίκιο ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ με τα 1000. Και εγώ από ένα σημείο και μετά έπαψα να πιστεύω τις αρλούμπες και την πολιτική προπαγάνδα ότι δίνουν μάχη για την έκδοση εποπ... Έχουμε ακόμα... Και έχουμε... Έχουμε...
Ηλεκτρολογε πως ξερουμε οτι δεν θα παρει νοσηλευτες τον Φλεβαρη; Πηγη;
-
- Συνταγματάρχης
Με το ιδιο σκεπτικο πως ξερεις οτι δε θα τους παρει τον απριλη;XristosMP έγραψε:Ηλεκτρολογε πως ξερουμε οτι δεν θα παρει νοσηλευτες τον Φλεβαρη; Πηγη;
-
- Υποστράτηγος
το ξέρω φίλε ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ εγώ να δει πως στεναχωριέμαι είμαι απλά ένας ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ 1994 όπως είναι και το προφίλ μου που νιώθω εξαπατημένος από το κράτος. Είναι η τελευταία ευκαιρία της ζωή μου. Μακάρι να μου σωθεί το θέλω πάρα πολύ. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω τα ψέματα ότι βγαίνει όπου να ναι ύστερα από 11 χρόνια... Απλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Μακάρι να βγει και να περάσει ολο το φόρουμ πρώτα. Τα παιδιά του φορουμHLEKTROLOGOS έγραψε:Εγω φιλε μου το βρισκω ασχημο να αναπαραγουν τετοιες ανακριβειες γιατι υπαρχουν παιδια που στεναχωριουνται δεν ειναι σωστο να παιζει καποιος με την ψυχολογια των ανθρωπων.Politis1994 έγραψε:Παιδιά θα έχει δίκιο ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ με τα 1000. Και εγώ από ένα σημείο και μετά έπαψα να πιστεύω τις αρλούμπες και την πολιτική προπαγάνδα ότι δίνουν μάχη για την έκδοση εποπ... Έχουμε ακόμα... Και έχουμε... Έχουμε...
-
- Υποστράτηγος
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΑΛΛΆ και την χρήστη ΘΆΛΑΣΣΑ για τις πληροφορίες τους σχετικά με το ΠΝ που ενδιαφέρομαι και γι αυτό το σώμα
Εγω αυτα που διαβαζω πιστευω, εσυ απο που εμαθες οτι δεν θα βγει Φλεβαρη; Θα μου πεις;HLEKTROLOGOS έγραψε:Με το ιδιο σκεπτικο πως ξερεις οτι δε θα τους παρει τον απριλη;XristosMP έγραψε:Ηλεκτρολογε πως ξερουμε οτι δεν θα παρει νοσηλευτες τον Φλεβαρη; Πηγη;
-
- Συνταγματάρχης
Ειναι καποιες διαδικασιες προετοιμασιας οι οποιες προγραμματιζονται. Αυτο συμβαινει για τακτα χρονικα διαστηματα. Κατι σαν προγραμματισμος. Πχ βλεπεις ποτε ειναι κλειστο ενα κεντρο εκπ/σης Ποτε περνανε σχολεια προπαιδευτων κτλ. Απο κει και απο ερωτησεις σε ανθρωπους που υπηρετουν σε υψιλες θεσεις μαθαινεις.XristosMP έγραψε:Εγω αυτα που διαβαζω πιστευω, εσυ απο που εμαθες οτι δεν θα βγει Φλεβαρη; Θα μου πεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιαν 26, 2021 4:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωρίζουμε άμα στις επόμενες προκυρηξεις βγάλουν και για ΟΥΚ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
-
- Συνταγματάρχης
Καλησπέρα! Ναι θα εχει και θα μπορεις να δηλωσεις με 2 τροπους.Υποδεκανευς έγραψε:Γνωρίζουμε άμα στις επόμενες προκυρηξεις βγάλουν και για ΟΥΚ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
1) με απευθειας δηλωση στην προκυρηξη
2) με δηλωση κατα την καταταξη (την 2η-4η μερα)
Προτεινω την δηλωση κατα την καταταξη και οχι την απ ευθειας. Να σαι καλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες