Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
Χάχαχαχαχα καλό φίλε. Ασε να βγει καμία ξηρά τλχστν γιατί τίποτα άλλο δε βλέπω. Αν βγει κι αυτό
-
- Υποστράτηγος
Κύριε ΔΥΚ. Οι υπόλοιπες θέσεις στο ναυτικό που θα είναι 200 θα προκυρηχθουν μαζί με τους 100 νοσηλευτές η θα περιμένουμε Για διαφορετική στιγμή για τις υπόλοιπες ειδικοτητες, ποια είναι η γνώμη σας ευχαριστώ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
ΔΥΚ επειδή ανεβάζω πίεση... Τι γράφει ιδιαίτερα για τους άνδρες να έχουν απολυτήριο στρατού ι1 ι 2; Αφού για εποπ πρόκειται, εκτός αυτού στο σιτε του γεν που έχει λινκ το λέει ξεκάθαρα 😂
Politis1994 έγραψε:
Κύριε ΔΥΚ. Οι υπόλοιπες θέσεις στο ναυτικό που θα είναι 200 θα προκυρηχθουν μαζί με τους 100 νοσηλευτές η θα περιμένουμε Για διαφορετική στιγμή για τις υπόλοιπες ειδικοτητες, ποια είναι η γνώμη σας ευχαριστώ;
Δεν γνωρίζω.
Andri έγραψε:
ΔΥΚ επειδή ανεβάζω πίεση... Τι γράφει ιδιαίτερα για τους άνδρες να έχουν απολυτήριο στρατού ι1 ι 2; Αφού για εποπ πρόκειται, εκτός αυτού στο σιτε του γεν που έχει λινκ το λέει ξεκάθαρα 😂
Δεν κατάλαβα, τι σε μπέρδεψε ακριβώς;
Αν και, αν δεν κάνω λάθος εσύ ακόμη δεν έχεις κάνει τη θητεία σου, σωστά;
Ίσως εκεί κάπου να μπερδεύεσαι.
-
Αναφέρομαι ότι στο workenter.gr γράφει ότι για άντρες θέλει απολυτήριο στρατού ενώ οι εποπ σαν θεσμός δεν υποχρεούται για θητεία, εκτός αυτού το σιτε του γεν που μας παραπέμπει λέει ότι όσοι ήδη υπηρετούν να έχουν θετική εισήγηση, οχι ότι όσοι δεν έχουν μπει στρατό δεν μπορούν και να δηλώσουν. Αρα έγραψαν μπαρουφα;
Μην αγχώνεσαι.
Ότι γνωρίζεις ήδη, αυτό ισχύει.
Ότι γνωρίζεις ήδη, αυτό ισχύει.
-
Ραβομαι ήδη να ξέρεις 😂 σε ευχαριστώ για την υποστήριξη που μας προσφέρεις εκ μέρους όλων!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 26
Καλημέρα παιδιά... Εγώ προσωπικα δεν πιστεύω πως θα βγάλει 100 θέσεις το ΠΝ και μετά πάλι... Θεωρώ πως όλα μαζί θα τα βγάλει απλά ίσως τουεγαλου αριθμού των θέσεων ήθελε να ανακοινώσει ένα ΦΕΚ για να εκδηλωθεί κ το ενδιαφέρον... Γτ μιλάμε πως ζητά 100 ανθρώπους συγκεκριμένου πτυχίου
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 26
Dyk από εμπειρία θα σας ρωτήσω... Πιστεύετε ότι θα βγουν προκηρύξεις σε τμήματα; Το έχετε δει να συμβαίνει ξανά κ να είναι πιθανό; Η λογική των προκηρύξεων λέει πως βγαίνουν όλα μαζί. Μήπως απλά λόγο των θέσεων π αποτελούν το 1/3 του συνολικού αριθμού ατόμων έπρεπε να βγει ΦΕΚ νωρίτερα για κάποιους λόγους
Θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο, αν γίνει φυσικά. Το να βγουν δηλαδή τμηματικά προκηρύξεις.
Αναφέρομαι στο Πολεμικό Ναυτικό, μιας και όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν αυτό και τους 100 Β/ΝΟΣ.
Ωστόσο, την περίοδο 2008-09, μέσα σε ελάχιστους μήνες βγήκαν δύο προκηρύξεις για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς, μέσα σε περίοδο κρίσης, συνεπώς δε νομίζω πως κάτι τέτοιο αποτελεί πρόβλημα.
Κατανοώ το άγχος σας, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στις αρχές του χρόνου.
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή.
Υπομονή λοιπόν!
Αναφέρομαι στο Πολεμικό Ναυτικό, μιας και όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν αυτό και τους 100 Β/ΝΟΣ.
Ωστόσο, την περίοδο 2008-09, μέσα σε ελάχιστους μήνες βγήκαν δύο προκηρύξεις για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς, μέσα σε περίοδο κρίσης, συνεπώς δε νομίζω πως κάτι τέτοιο αποτελεί πρόβλημα.
Υπομονή λοιπόν!
-
- Υποστράτηγος
ΚΎΡΙΕ ΔΥΚ, ΘΑ ήθελα να σας ευχαριστήσω που πρώτος απ όλους τους μεντορες του φόρουμ ασχολείστε μαζί μας και μας απαντάται στις απορίες μας. Συγνώμη αν κάποιοι κάποιες φορές όπως εγώ γινόμαστε ολίγον μονοτονοι φταίει που ήμαστε του 94... Και αγχονομαστε... Και πάλι σας ευχαριστώ - ουμε. ΠΟΛΙΤΗΣD.Y.K έγραψε:Θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο, αν γίνει φυσικά.Το να βγουν δηλαδή τμηματικά προκηρύξεις.
Υπομονή λοιπόν!
- ApostolisPap
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μπω στο σχολείο Ο. Υ. Κ. Ενώ είμαι εποπ για παράδειγμα στην αεροπορία.
-
- Υποστράτηγος
νομίζω όχι διότι τα ΟΥΚ ανήκουν στο πολεμικο ναυτικόApostolisPap έγραψε:Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μπω στο σχολείο Ο. Υ. Κ. Ενώ είμαι εποπ για παράδειγμα στην αεροπορία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες