Ετσι κι αλλιως ειχα γράψει μετα τις 20 ιανουαριου οτι θα εβγαινε. Μακαρι να βγει. Εχω την αδερφή μου π ενδιαφερεται κ αυτη.Politis1994 έγραψε:οι κρίσεις στο κυσεα θα έχουν τελειώσει έως 18 Ιανουαρίου, άρα αν θέλουν μπορούν να την βγάλουν εντός Ιανουαρίου! Μακάρι
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιαν 12, 2021 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
καλή χρονιά ηλεκτρολόγε χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στην αδερφή σουHLEKTROLOGOS έγραψε:Ετσι κι αλλιως ειχα γράψει μετα τις 20 ιανουαριου οτι θα εβγαινε. Μακαρι να βγει. Εχω την αδερφή μου π ενδιαφερεται κ αυτη.Politis1994 έγραψε:οι κρίσεις στο κυσεα θα έχουν τελειώσει έως 18 Ιανουαρίου, άρα αν θέλουν μπορούν να την βγάλουν εντός Ιανουαρίου! Μακάρι
- Marou
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γνωρίζουμε τι ειδικότητες ανοίγουν στην προκήρυξη ; Γιατί το ψάχνω και δεν βρίσκω, είμαι νέος και δεν... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Συνταγματάρχης
Δεν εχει βγει προκύρηξη ακόμα για να ξερουμε! Εχει βγεί ενα φεκ γενικό που καθορίζει τις ειδικοτητες των εποπ γενικά και όχι αυτες της προκυρηξης. Θα το βρείς σε προηγουμενες σελίδες. Καλως ορισες!Marou έγραψε:Γνωρίζουμε τι ειδικότητες ανοίγουν στην προκήρυξη ; Γιατί το ψάχνω και δεν βρίσκω, είμαι νέος και δεν... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Marou
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω ; Εγώ είμαι τεχνολόγος Ακτινολόγος
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 26
Υπάρχει ένα ΦΕΚ ναι με τις ειδηκοτητες απλά αναφέρει ποιες είναι... Όταν ανοίξει η προκήρυξη θα ξέρουμε αριθμό ατόμων ανα ειδικότητα... Μπορεί σε κάποια ειδικότητα να μην πάρουν κ κανέναν αν δεν χρειαζονται (διορθώστε με αν κάνω λάθος)
-
- Επιλοχίας
-
- Συνταγματάρχης
Με αυτα τα ατομα που υποτιθεται οτι θα πάρουν (200) δε ξερω ποια ειδικότητα θα πρωτοβγάλουν. Δεν θα βγουν όλες.George3243 έγραψε:Υπάρχει ένα ΦΕΚ ναι με τις ειδηκοτητες απλά αναφέρει ποιες είναι... Όταν ανοίξει η προκήρυξη θα ξέρουμε αριθμό ατόμων ανα ειδικότητα... Μπορεί σε κάποια ειδικότητα να μην πάρουν κ κανέναν αν δεν χρειαζονται (διορθώστε με αν κάνω λάθος)
-
- Υποστράτηγος
μπορεί να κάνουν και το άλλο άσχημο ηλεκτρολόγε, να πάρουν όλες τις ειδικότητες αλλά μόνο 1 η 2 άτομα στην κάθε μία... ΆσχημοHLEKTROLOGOS έγραψε:Με αυτα τα ατομα που υποτιθεται οτι θα πάρουν (200) δε ξερω ποια ειδικότητα θα πρωτοβγάλουν. Δεν θα βγουν όλες.George3243 έγραψε:Υπάρχει ένα ΦΕΚ ναι με τις ειδηκοτητες απλά αναφέρει ποιες είναι... Όταν ανοίξει η προκήρυξη θα ξέρουμε αριθμό ατόμων ανα ειδικότητα... Μπορεί σε κάποια ειδικότητα να μην πάρουν κ κανέναν αν δεν χρειαζονται (διορθώστε με αν κάνω λάθος)
-
- Επιλοχίας
Είναι πολύ πιθανό να πάρουν σε όλες τις ειδηκοτητες ΣΧΕΔΟΝ ... Απλά ο αριθμός θα είναι αναλογικά... Κάπου μπορεί να θέλει 5 άτομα... Κάπου 1... Στο ένα είναι πολύ πιθανό να είναι ήδη πιασμένη η θέση πριν καν ανοίξει η προκήρυξη
Ειναι πολύ πιθανό να πάρουν σε όλες τις ειδηκοτητες ΣΧΕΔΟΝ ... Απλά ο αριθμός θα είναι αναλογικά... Κάπου μπορεί να θέλει 5 άτομα... Κάπου 1... Στο ένα είναι πολύ πιθανό να είναι ήδη πιασμένη η θέση πριν καν ανοίξει η προκήρυξη
Με όλο το θάρρος λες μπούρδες "Κάπου 1... Στο ένα είναι πολύ πιθανό να είναι ήδη πιασμένη η θέση πριν καν ανοίξει η προκήρυξη" θα έχεις εσύ τα μόρια και επειδή ο άλλος έχει βυζμα θα φάει τη θέση;
Έτσι να νομίζεις
Με όλο το θάρρος λες μπούρδες "Κάπου 1... Στο ένα είναι πολύ πιθανό να είναι ήδη πιασμένη η θέση πριν καν ανοίξει η προκήρυξη" θα έχεις εσύ τα μόρια και επειδή ο άλλος έχει βυζμα θα φάει τη θέση;
Έτσι να νομίζεις
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Παιδιά λέτε να μπω Μάρτιο για τη θητεια μου η να περιμένω μια και καλή για την προκήρυξη;432 μόρια για νοσηλευτης και 690 για φυσικοθεραπευτης... Είμαι σε τρομερό δίλημμα, επίσης μπορώ να δηλώσω για οβα ναυτικο ενώ είμαι φαντάρος στρατό ξηράς;
-
- Υποστράτηγος
ναι φίλε Μάκη δυστυχώς στην μια θέση θα είναι βισμα, εδώ ακόμα και ασεπ υπάρχουν κατά καιρούς διαρροές... Δε θα υπάρχει σε εποπ που ήταν ειναι και θα είναι μη αξιοκρατικά... Θα υπάρχει δυστυχώς. Ακόμα και 1000 μόρια να έχεις πχ το βισμα θα εμφανιστεί με 1100 τίποτα δεν ανακοινώνεται έτσι κι άλλιως... Δε λέω ψεματα δυστυχώς υσχιει. Στις κοινωφελης το ίδιο, στους δήμους πάντα θα υπάρχει ένα 10τοις 100 βισμαMAKISS! έγραψε:Ειναι πολύ πιθανό να πάρουν σε όλες τις ειδηκοτητες ΣΧΕΔΟΝ ... Απλά ο αριθμός θα είναι αναλογικά... Κάπου μπορεί να θέλει 5 άτομα... Κάπου 1... Στο ένα είναι πολύ πιθανό να είναι ήδη πιασμένη η θέση πριν καν ανοίξει η προκήρυξη
Έτσι να νομίζεις
-
- Υποστράτηγος
Όχι οβα δυστυχώς οβα πας στο σώμα που είσαι η τελείωσες θητεία.Andri έγραψε:Παιδιά λέτε να μπω Μάρτιο για τη θητεια μου η να περιμένω μια και καλή για την προκήρυξη;432 μόρια για νοσηλευτης και 690 για φυσικοθεραπευτης... Είμαι σε τρομερό δίλημμα, επίσης μπορώ να δηλώσω για οβα ναυτικο ενώ είμαι φαντάρος στρατό ξηράς;
-
- Επιλοχίας
Μάκη μακάρι να υπάρχουν βύσματα... Αλλά αυτό ακριβώς π λέει ο πολίτης... Ξέρω περιπτώσεις που μέσω ΑΣΕΠ έβαλαν βύσμα... Βύσμα σημαίνει πως στην μια θέση... Τα παραπάνω μόρια θα φροντίσουν να γίνουν 0... Θα σε κόψουν κάπου άλλου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες