Μόνο τις ειδικότητες του Στρατού ξηράς έχω βρει αλλά θα το ψάξω πιο πολύ. Επίσης γνωρίζει κανείς αν η προϋπηρεσία σε καράβι εμπορικού ναυτικού μοριοδοτείται;
eldykarios361 έγραψε:Μόνο τις ειδικότητες του Στρατού ξηράς έχω βρει αλλά θα το ψάξω πιο πολύ. Επίσης γνωρίζει κανείς αν η προϋπηρεσία σε καράβι εμπορικού ναυτικού μοριοδοτείται;
Φιλε ψαξε απο την αρχη το νημα και θα βρεις το φεκ με τις ειδικοτητες ναυτικου. Ναι η προυπηρεσια στο εμπορικο πιανεται και θα παρεις τα μορια.
Ikaropoulos1997 έγραψε:Δε μ αρέσει η θάλασσα αλλά έχω πτυχιο! Οι θέσεις που ζητάνε πτυψιο υπάρχει καμία που να έχει μόνο για στεριά και ποτ3 πλοιο;
οχι εκτος αν βγει κανας βοηθος μικροβιολογου και κει θα ειναι 2-3 ατομα. Πλοιο θα πανε το 99,9% για πανω απο 15 χρονια. Εδω πλεον πλοιο υπηρετουνε οι γυναικες που εχουνε 3 παιδια! Το λεω γιατι καποτε με 2 παιδια εβγαινες στερια τωρα με 3 παιδια φρεγατα κανονικα
Καλά εγώ έκανα πλακα και το ανέφερα πανω απο 2 φορές οτ8 κάνω χαβαλέ για να περασει η ώρα γιατί ήταν χαλαρό το κλίμα! Ενδιαφέρομαι και μπαίνω και ενημερώνομαι
Ikaropoulos1997 έγραψε:Οχι ρωτάω για οικονομικό ακόμα και κει σαν ειδικότητα μόνο στο πλοιο βρίσκεσαι; Δεν υπάρχουν μονάδες στην Αττική;
Εσυ Ικαροπουλε πριν λιγο ειρωνευοσουν στα νηματα.
Μολις διεγραψαν τα σχολια οι Διαχειριστες τι εγινε ξαφνικα; Ενδιαφερεσαι για τη προκηρυξη;
το θεμα ειναι να γινεται μπλοκ στο προφιλ και την ip αμεσως αλλιως δουλεια δε γινεται. Απλα κλειδωνει το ενα και φτιαχνουν αλλο. Μπαινει ο αλλος με 3 λεπτα προφιλ και συνεχιζει τη κουβεντα.