Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Hi παιδια. Τι κανετε;
Μηπως ξερετε στα ποσα μορια κυμαινεται η "βαση" για να μπει κανεις;
Υπαρχει αξιοκρατια (πχ κοβεσαι στις δοκιμασιες αν δεν κανεις ακριβως οσο λενε) ή πρεπει να βαλουμε βυσμα;
Παντως οι δοκιμασιες δεν ειναι διαβαθμισμενες σωστα. Αν καποιος μπορει να περασει αυτες στα "οπλα", μπορει εξισου ευκολα να περασει και στις ειδικες δυναμεις.
Γερα τα κομμαντα! :D
Μηπως ξερετε στα ποσα μορια κυμαινεται η "βαση" για να μπει κανεις;
Υπαρχει αξιοκρατια (πχ κοβεσαι στις δοκιμασιες αν δεν κανεις ακριβως οσο λενε) ή πρεπει να βαλουμε βυσμα;
Παντως οι δοκιμασιες δεν ειναι διαβαθμισμενες σωστα. Αν καποιος μπορει να περασει αυτες στα "οπλα", μπορει εξισου ευκολα να περασει και στις ειδικες δυναμεις.
Γερα τα κομμαντα! :D
Οσοι ειστε σε ΑΕΙ/ΤΕΙ/IEK (φοιτητες-αποφοιτοι), εκτος απο το χαρτι της σχολης, στελνετε και το απολυτηριο του λυκειου με την αιτηση; Ή μηπως δε χρειαζεται;
Για το αναστημα, θελει τουλαχιστον 1.65 για άντρες και γυναίκες.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
killnill έγραψε:Οσοι ειστε σε ΑΕΙ/ΤΕΙ/IEK (φοιτητες-αποφοιτοι), εκτος απο το χαρτι της σχολης, στελνετε και το απολυτηριο του λυκειου με την αιτηση; Ή μηπως δε χρειαζεται;
μεσα στην προκυρηξη γραφει καθαρα οτι εχεις δικαιωμα να στειλεις μονο τα απαιτουμενα δικαιολογητικα που ζητα καθε ειδικοτητα, ειδαλως ακυρωνεσαι. Δηλαδη αν γραφει απολυτηριο λυκειου στελνεις μονο αυτο το χαρτι, ασχετως αν εχεις τελειωσει ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ
Και τότε πως γίνεται πχ να πάρει καποιος τα 350 μόρια αν είναι σπουδαστής ανώτατης σχολής, εφόσον στη προκήρυξη δε ζητούνται σε καμία ειδικότητα αποδεικτικά γραμματικών γνώσεων σπουδαστών, παρά μόνο απόφοιτων; 
Έχει πάρει κανεις μόρια σαν σπουδαστής σε προηγούμενο διαγωνισμό ΕΠ. ΟΠ;
Καμια βοήθεια; Ευχαριστώ.

Έχει πάρει κανεις μόρια σαν σπουδαστής σε προηγούμενο διαγωνισμό ΕΠ. ΟΠ;
Καμια βοήθεια; Ευχαριστώ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Το χαρτι απο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ το στελνεις σαν αποδειξη μορφωτικου επιπεδου. Εγω πχ αν δηλωσω Οδηγος που απιτειται απολυτηριο γυμνασιου, θα χασω 450 μορια αν δεν στειλω το χαρτι της σχολης μου. Μαλλον δεν ειναι ετσι οπως τα λεςWiseco2000 έγραψε: μεσα στην προκυρηξη γραφει καθαρα οτι εχεις δικαιωμα να στειλεις μονο τα απαιτουμενα δικαιολογητικα που ζητα καθε ειδικοτητα, ειδαλως ακυρωνεσαι. Δηλαδη αν γραφει απολυτηριο λυκειου στελνεις μονο αυτο το χαρτι, ασχετως αν εχεις τελειωσει ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Μακαρι να μην ειναι ετσι οπως τα λεω, αν και εχω μερικες αμφιβολιες.
Αν καποιος γνωριζει ας απαντησει.
Αν καποιος γνωριζει ας απαντησει.
Θα ηθελα να ρωτησω με πτυχιο ενιαιου λυκειου 11 και πτυχιο τει ασχετης ειδικοτητας με βαθμο 6.65,lower και βεβαιωση υπολογιστων απο το ΤΕΙ (το αντιστοιχο ecdl που ισχυει για ολους τους διαγωνισμους του δημοσιου) εχω πιθανοτητα για ΥΠ σαν γαζωτης και ΥΓ σαν συνοδος σκυλων; Ποια απο τις 2 θεωρειται καλυτερη ειδικότητα; 

Μετραει η βεβαιωση υπολογιστων απο ΑΕΙ/ΤΕΙ; (ή το ecdl)
Στην προκηρυξη λεει πτυχιο προγραμματιστη.Tι σχεση εχει ο χειρισμος με τον προγραμματισμο;
anta απο μορια εισαι ενταξει, το θεμα ειναι οτι πρεπει να εχεις τουλαχιστον παρα πολυ καλη φυσικη κατασταση...
Στην προκηρυξη λεει πτυχιο προγραμματιστη.Tι σχεση εχει ο χειρισμος με τον προγραμματισμο;

anta απο μορια εισαι ενταξει, το θεμα ειναι οτι πρεπει να εχεις τουλαχιστον παρα πολυ καλη φυσικη κατασταση...
Δοσε κανονικα... Δε παιζει ρολο το υψος, ασχετα τι λεει η προκ. Ειχα στο κεντρο καμια 50ρια κοπελες κατω απο 1,55
Ναι Νίνα δώσε! Αν σε παρηγορεί ούτε κι εγώ είμαι 1,65!!1,62 είμαι!! Αλλά το καλό είναι ότι σου παίρνουν το ύψος με τα παπούτσια και σου χαρίζουν πόντους!!!so...good luck!! ;-)
Το μονο σιγουρο με υπερβολικα ελασχιστες εξαιρεσεις ειναι οτι χωρις βυσμα δεν κανεις απολυτως τιποτα. Και οπως λεγαμε στο στρατο:"αν εχεις βυσμα διαβαινε αν εχεις κ*** στησε... "
Όντως αληθεύει οτι σε μετράνε με τα παππούτσια; Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται τελευταία, παρακαλώ όποιος είναι σίγουρος 100 % να απαντάει. Με τις ειδικότητες τι γίνεται; Τι τελικά πιστεύεται θα προτιμηθεί περισσότερο γιατί μόνο δυο ειδικότητες του πεζικού και των τεθωρακισμένων΄έχει τα περισσότερα άτομα. Αξίζει να δηλώσεις αυτές γαι να είσαι μέσα ή δεν έχεις μέλλον δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα που θα δηλώσεις, αφού έχουν το δικαίωμα να σε επιλέξουν οπουδήποτε αλλού; Παίζει ρόλο το μέσο εδώ;
καλη επιτυχια σε οσους κανουν τα χαρτια τους. Μαζευω 400 μοναδες(χωρις συνεντευξη), εχω πιθανοτητες να μπω; Ας απαντησει καποιος που εχει δωσει. ευχαριστω.
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΜΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ. ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΕΡΥΣΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ -ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ...- ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 500 ΜΟΡΙΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΕΡΥΣΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ -ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ...- ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 500 ΜΟΡΙΑ
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ "ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20 ΑΤΟΜΑ. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΕΧΩ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΙΕΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ 3ο ΕΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ LOWER, ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΚ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.. :(
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης