Μην τσιμπατε τρολ ειναιNavy έγραψε:Απ'τον Αυγουστο που ειμαι για καλή μου τυχη δεν έχω παρει ακόμα ποινολογιο. Υπευθυνότητα και ΣΕΒΕΣΑΙ για να σε σεβονται!
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Paris23 έγραψε:Γιατί ακουω ακυρα.Εδω ο αλλος παρατάει το εμπορικό ναυτικο, για να μπει φιλιπινεζος και παιδί για ολες τις δουλειές για τα επομενα 15 χρονια...
Οι άλλοι ψαχνονται για ειδικοτητες στεριας, και θέλουν να πάρουν αδεια απο τωρα.
Γενικα το παιζουν μαχιμοι μέχρι να μπουνε μεσα και να αρχισουν να πεφτουν βροχη τα ποινολογια.
Παραδεχομαι μονο αυτους που ήταν σε πλοιο και καναν τη θητεια τους Αυτοί πραγματικά οταν γινουν εποπ θα είναι μια χαρα.
Επειδή αυτό με την άδεια ήταν δική μου ερώτηση θέλω να σου απαντήσω πως αυτό που λες είναι εντελώς άκυρο.
Όση αγάπη για την θάλασσα και για το ναυτικό να έχεις όταν κάνεις οικογένεια και έχεις δίπλα σου σύντροφο και παιδιά την άδεια σκέφτεσαι καταρχάς.
Όχι για να φύγεις απ' το καράβι και να κάτσεις στην ζούλα αλλά για να ανταποκριθείς στις 2-3 υποχρεώσεις σου.
Για να μπεις στο ποινολογιο πίστεψέ με δεν φτάνει να ρωτήσεις πόσες μέρες άδεια έχεις όλο τον χρόνο.
Αν την απαιτήσεις με υφακι και στυλ προφανώς και θα μπεις και δίκιο θα χουν.
Ελπίζω να ξερεις οτι ποινολογιο σε γραφουν πραγματικά για οποιοδήποτε λογο.Αν δεν βρίσκουν θα βρουν οτι πριν 2 εβδομάδες αργησες 5 λεπτα να αλλάξεις καποιονν ή οτι πριν 1 χρόνο κυκλοφορουσες με αγιαλιστα αρβυλα (ο, τι να ναι δηλαδη) Αλλα, τέλος πάντων, η συζητηση για ποινολογια ειναι μεγαλη...
Το θεμα ειναι οτι μπαίνουν ασχετοι μεσα που δεν ξέρουν τι τους περιμενει, τα κάνουν ολα ανω κατω με τη συμπεριφορά τους και με αυτες τις ανισσοροπιες που λενε, και στο τέλος τους παίρνει ολους η μπάλα για τα επομενα 20 χρόνια (είμαι παθών γι αυτο τα γραφω αυτα).
Οσοι μπείτε να βγαλετε από το λεξιλογιο σας τις λεξεις: Δεν μπορω τωρα, Σε λιγο, Νυσταζω, οχι, ελα να σου δειξω, δεν είναι ετσι, θα δεις, βαρέθηκα, κουράστηκα, νυσταζω, ζαλίζομαι ... Και άλλες τετοιες.
Υ. Γ : Δεν σας κραζω, απλά προσπαθω να σας προσγειωσω στην πραγματικότητα.
ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ :) :)
Το θεμα ειναι οτι μπαίνουν ασχετοι μεσα που δεν ξέρουν τι τους περιμενει, τα κάνουν ολα ανω κατω με τη συμπεριφορά τους και με αυτες τις ανισσοροπιες που λενε, και στο τέλος τους παίρνει ολους η μπάλα για τα επομενα 20 χρόνια (είμαι παθών γι αυτο τα γραφω αυτα).
Οσοι μπείτε να βγαλετε από το λεξιλογιο σας τις λεξεις: Δεν μπορω τωρα, Σε λιγο, Νυσταζω, οχι, ελα να σου δειξω, δεν είναι ετσι, θα δεις, βαρέθηκα, κουράστηκα, νυσταζω, ζαλίζομαι ... Και άλλες τετοιες.
-
- Συνταγματάρχης
τι εισαι ακριβως εσυ φιλε μ Εσυ και εισαι παθων; Εννοειται οτι απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει το παραμικρο.Paris23 έγραψε:Ελπίζω να ξερεις οτι ποινολογιο σε γραφουν πραγματικά για οποιοδήποτε λογο.Αν δεν βρίσκουν θα βρουν οτι πριν 2 εβδομάδες αργησες 5 λεπτα να αλλάξεις καποιονν ή οτι πριν 1 χρόνο κυκλοφορουσες με αγιαλιστα αρβυλα (ο, τι να ναι δηλαδη) Αλλα, τέλος πάντων, η συζητηση για ποινολογια ειναι μεγαλη...
Ειμαι ΟΒΑ σε φρεγατα.Και ξέρω πολύ καλά τι γραφω.
-
- Συνταγματάρχης
ασε μας ρε γατουλη και ποτε σε γραψανε ποινολογιο που αργησες μια φορα; Δε θα μου πεις εσυ για φρεγατες βρες αλλο παραμυθιParis23 έγραψε:Ειμαι ΟΒΑ σε φρεγατα.Και ξέρω πολύ καλά τι γραφω.
Κατ αρχην τα Και τους χαρακτηρισμους να τους κρατησεις για σενα.Αν εισουν μεσα θα καταλαβαινες τι εννοώ.
Αν παλι είσαι μεσα, εχεις πετύχει το καλύτερο πληρωμα στον στολο.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
Paris 23 καλησπερα πως είναι η συμπεριφορά των ανωτέρων προς κατώτερους στο ΠΝ σε γενικές γραμμές
-
- Συνταγματάρχης
Φιλε δε σε γραφουν ποινολογιο με μια φορα αργοποριας. Πρωτον ενημερωνεις τον αφ οτι θα αργησεις. Τωρα αν εισαι κουμασι αλλο αυτο.Paris23 έγραψε:Κατ αρχην τα Και τους χαρακτηρισμους να τους κρατησεις για σενα.Αν εισουν μεσα θα καταλαβαινες τι εννοώ.
-
- Συνταγματάρχης
Εξαρταται και απο τους κατωτερους αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ανθρωποι κ αυτοι που σημαινει καλοι κ κακοιPolitis1994 έγραψε:Paris 23 καλησπερα πως είναι η συμπεριφορά των ανωτέρων προς κατώτερους στο ΠΝ σε γενικές γραμμές
Ειναι το που θα πεσεις, απο σμυν ειναι πιο λιγοι οι περιεργοι, απο σνδ ειναι ΟΛΟΙ περιεργοι.
-
- Συνταγματάρχης
παλι δεν ισχυει αυτο που γραφειςParis23 έγραψε:Ειναι το που θα πεσεις, απο σμυν ειναι πιο λιγοι οι περιεργοι, απο σνδ ειναι ΟΛΟΙ περιεργοι.
HLEKTROLOGOS έγραψε:παλι δεν ισχυει αυτο που γραφειςParis23 έγραψε:Ειναι το που θα πεσεις, απο σμυν ειναι πιο λιγοι οι περιεργοι, απο σνδ ειναι ΟΛΟΙ περιεργοι.
Αυτό μου έχουν πει και εμένα αρκετοί.
Ότι οι απόφοιτοι ΣΝΔ είναι όλοι περίεργοι και έχουν όλοι έπαρση.
Ελάχιστων εξερεσεων πάντα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 13, 2020 8:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
Και εγώ ετσι έχω ακούσει ότι οι ΣΝΔ είναι σαν τον στρατό ξηράς πιο προσβλητικό τάχα υπεράνω και ότι η ιεραρχία τηρείται ακόμα και σε διαφορά ενός βαθμού
Αν εισαι κυριος στη δουλεια σου αποφασιστικος και υπακουος δεν θα σου ''κουνιεται'' κανεις. Τωρα το αν θα συναντησεις 1-2 ***** ειναι μεσα στο προγραμμα κι αυτο αλλα με τη συμπεριφορα σου μπορεις να τον κανεις να μην ασχολειται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες