Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Air1998
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Air1998 »

Ευχαριστώ, αλλά όσο και αν έψαξα στις γραμματικές γνώσεις δεν βγήκα τις ειδικότητες μόνο με λύκειο ΓΕΛ. Παρά μόνο α β γ και πολλά κριτήρια. Ποιες είναι γνωρίζεται; Ευχαριστώ πολύ
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από Thalassa »

Air1998 έγραψε:Ευχαριστώ, αλλά όσο και αν έψαξα στις γραμματικές γνώσεις δεν βγήκα τις ειδικότητες μόνο με λύκειο ΓΕΛ. Παρά μόνο α β γ και πολλά κριτήρια. Ποιες είναι γνωρίζεται; Ευχαριστώ πολύ

Αυτές θέλουν απαραίτητα lower και ecdl1-Επιχειρήσεων επικοινωνιων πληροφορικών επικοινωνιακων συστημάτων

-Σηματορος

3-Πληροφορικής λογισμικού και κυβερνοαμυνας

-Γραμματέας

-Βιβλιοθηκάριος

-Διαχειριστής υλικού

-Διαχειριστής λογιστικού

Αυτές ειναι μόνο με απολυτηριο

1-Θαλαμηπολος

2-Αρμενιστής άνευ εξειδικεύσεος

3-Αρμενιστής φαροφύλακας

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από Thalassa »

Σε κάποια λείπουν οι αριθμοί αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να τα διορθωσω
Air1998
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Air1998 »

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά! Και καλή επιτυχία σου εύχομαι... Θα δηλώσεις
Panellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Panellas »

Καλησπέρα σας έχω τελειώσει τμήμα οικονομικών επιστημών έχω προφισενσι ecdl πολύτεκνος και έχω Κ άδεια security ... Τα αναφέρω όλα αυτά για να μ βοηθήσει κάποιος στην ερώτηση που θα παραθέσω και όχι μα το παίξω έξυπνος προς θεου ... Ο καθένας να έχει εύχομαι καλή επιτυχία και να ονειρευόμαστε φυσικά ότι αγαπάμε και γουστάρουμε ... Στο θέμα μας τώρα. Με βάση όλα αυτά η αλήθεια είναι θέλω μια ειδικότητα η θέση γραφείου υπάρχει στην προκυρηξη ; Είτε ναυτικό είτε αεροπορία είτε ξηράς ; Κι αν υπάρχει πια θα διαλέγατε στην θέση μου ; Ισχύει ότι οι θέσεις γραφείου κάνουν λιγότερη εκπεδευση δηλ 2 μήνες τ πολυ και μετά τοποθέτηση ; Ευχαριστώ πολυ η βοηθεία σας θα ναι πολύτιμη
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Panellas έγραψε:Καλησπέρα σας έχω τελειώσει τμήμα οικονομικών επιστημών έχω προφισενσι ecdl πολύτεκνος και έχω Κ άδεια security ... Τα αναφέρω όλα αυτά για να μ βοηθήσει κάποιος στην ερώτηση που θα παραθέσω και όχι μα το παίξω έξυπνος προς θεου ... Ο καθένας να έχει εύχομαι καλή επιτυχία και να ονειρευόμαστε φυσικά ότι αγαπάμε και γουστάρουμε ... Στο θέμα μας τώρα. Με βάση όλα αυτά η αλήθεια είναι θέλω μια ειδικότητα η θέση γραφείου υπάρχει στην προκυρηξη ; Είτε ναυτικό είτε αεροπορία είτε ξηράς ; Κι αν υπάρχει πια θα διαλέγατε στην θέση μου ; Ισχύει ότι οι θέσεις γραφείου κάνουν λιγότερη εκπεδευση δηλ 2 μήνες τ πολυ και μετά τοποθέτηση ; Ευχαριστώ πολυ η βοηθεία σας θα ναι πολύτιμη
Μιας που το γράφεις εδώ, θα σου απαντήσω όσον αφορά το Ναυτικό. Ειδικότητα γραφείου ΕΠΟΠ δεν υπάρχει. Καραβισιες είναι όλες. Επειδη λανθασμένα αναφέρθηκανε κάποιες ειδικότητες τυπου γραμματεας και βιβλιοθηκαριος ΔΕΝ παιζει να βγουνε αυτες στην προκυρηξη. ΑΝ θα σε καλυπτουν θα ειναι αυτες του Διαχειριστη υλικού ή λογιστικού. Και η δύο σημαινούν αγγαρεία και καμαρώτος αξιωματικών και υπολόγων.

Οι ειδικότητες γραφείου ισχύουν για τους αποφυτους σχολών και οχι για μας. Δεν γνωρίζω να σου πώ παραπανω γιατι ουσιαστικά ΔΕΝ υπαρχει ακόμα προκυρηξη για να δώ αν σε καλυπτει το ΑΕΙ για διαχειριστη διοτι στο χαρτι που βγηκε για τις ειδικοτητες λέει αποφοιτων τει.

Panellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Panellas »

Να σου πω απλά τελείωσα την σχολή εγώ ... Ευχαριστώ αδερφέ να σαι καλά λεβέντη μ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Panellas έγραψε:Να σου πω απλά τελείωσα την σχολή εγώ ... Ευχαριστώ αδερφέ να σαι καλά λεβέντη μ
Θέλει όντως λεβέντες το ναυτικό στα καραβια γιατι αλλιως χαθηκαμε.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Και κυρίως θέλει προσθήκη έμψυχου δυναμικού... Γιατί υπάρχει υποστελεχωση
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Η προσθήκη δυναμικού γίνεται με νέο αίμα και όχι με το να κάνουμε τους αγράμματους οβα γαλοναδες...
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Η προσθήκη δυναμικού γίνεται με νέο αίμα και όχι με το να κάνουμε τους αγράμματους οβα γαλοναδες...
Εισαι αδικος γατουλης. Δηλαδη εισαι και αδικος εισαι και γατουλης. Ξερεις τι τραβανε οι οβα στα καραβια και μιλας; Μιαου λοιπον γατουλη

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ξέρω τι τραβάνε, μη με ρωτάς πως όμως με την ίδια λογική εσένα σου αξίζει να γίνεις σημαιοφόρος... Διότι εσύ τραβάς περισσότερα
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Ξέρω τι τραβάνε, μη με ρωτάς πως όμως με την ίδια λογική εσένα σου αξίζει να γίνεις σημαιοφόρος... Διότι εσύ τραβάς περισσότερα
να ξερεις κατι νεε. Εγω εκει που ησουν ημουνα. Ξερω πως σκεφτεσαι και τι σου τι σπαει πιο πολυ και απο σενα τον ιδιο. Αλλα δε σκεφτεσαι καθαρα και το μονο που κανεις κακο ειναι στον εαυτο σου. Χαλαρωσε, και ασε τα πραγματα να παρουν την πορεια τους. Μην απαντας αμεσως οταν στη σπαει κατι. Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις. Παρε τον χρονο σου σκεψου τι σου ειπανε και σ εκανε να τσαντιστεις και ξανασκεψου πριν απαντησεις. Αν μπεις φιλε στο στρατο η οπου αλλου στις ΕΔ και σου μιλησει ανωτερος και ανοιξεις το βρωμοστομα σου χωρις να σκεφτεις τοτε την εκατσες τη βαρκα. Χαλαρωσε λοιπον και μην απαντας. Διδαξε τον εαυτο σου αυτοσυγκρατηση. Ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη στο στρατο. Αυτοσυγκρατηση κ ηρεμια.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Πάντως βρομοστομα έχουν όλοι και οβα και εποπ και πολίτες και αξκοι... Σε όλα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου σε όλα, έκανες την διαφορά και προεταξες το λόγο σου με επειχηρηματα και ορθά πράγματα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ειδικά στα 2 τελευταία έσκισες το λέω όχι ειρωνικά έχεις δικιο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 9 επισκέπτες