Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Κατάφερα τελικά και τα κουβάλησα!
Μπραβο ! Αρκετα δυσκολο για γυναικα αλλα να ξερετε οτι μπορει να αλλαξουν τελειως τα αθληματα οποτε κρατηστε οσο γινετε τον ευατο σας σε καλη φυσικη κατασταση χωρις να επαναπαυεστε.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
Καλησπέρα σε όλους τους υποψηφίους εποπ του πολεμικου ναυτικού. Να σας αναφέρω κατι που δεν εχει υπωθει, μεσα σας περιμενουμε πως και πώς! Περάσανε 10 χρόνια και νέο δεν έχουμε δει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epopPN2010 την Παρ Δεκ 11, 2020 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακομα δεν μπήκατε Και θέλετε να πάρετε ειδικοτητες στεριας... Και καθεστε και σκέφτεστε τρόπους για το ποσο θα καθεστε...
Αν βαδιζετε ετσι θα καλοπερασετε...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ισχυει παιδια αμα πατησετε στο ναυτικο και την πρωτη μερα ρωτησετε για ρεπο κτλ θα γινετε στοχος. Ειναι τραβηγμενο αλλα σιγουρα μπορει να προκαλεσει. Ειδικοτητες στεριας υπαρχουν αλλα ζητανε μια χουφτα ατομα και ειναι δυσκολο να μπειτε. Καραβι θα πατε το 99% απο σας. Οτι βυσμα και να εχετε παλι καραβι θα κανετε.Paris23 έγραψε:Ακομα δεν μπήκατε Και θέλετε να πάρετε ειδικοτητες στεριας... Και καθεστε και σκέφτεστε τρόπους για το ποσο θα καθεστε...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Στην προηγουμενη προκυρηξη δεν ειχε δοκιμασια με κανιστρα.Ελεανα7 έγραψε:Κατάφερα τελικά και τα κουβάλησα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν υπαρχει ανισοτητα στα πλοια μεταξυ ανδρων και γυναικων. Ασχημες συμπεριφορες μπροστα στα ματια μου εχουν οδηγησει σε αυτεπαγγελτη αποστρατεια. Οι γυναικες συναδελφοι κοιμουνται σε ξεχωριστους θαλαμους, εχουν ξεχωριστες τουαλετες και εκτος απο αυτα τιποτα αλλο που να μην ειναι κοινο για ολους στο καραβι.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Γεια σου αδελφε μου Navy, παντα χαιρομαι να βλεπω σχολιο σου διοτι μιλας με εναν αξιοζηλευτο τροπο κατ εμε !
Αυτο ακριβως προσπαθω κι εγω να πω και να περασω στην Θαλασσα, μιας που ειναι και γυναικα και ειναι κριμα οι αχορταγοι εκει μεσα να τη κανουν οτι θελουν ή να τη θεωρησουν κατωτερη σαν φυλο (διχως αυτο να σημαινει πως οντως θα γινει) .
Ειναι καλο να παιρνεις γνωμες, εμπειριες ή αποψεις αλλα δεν πρεπει να επηρεαζουν την κοινη λογικη σου και την τελικη σου αποφαση, διοτι ειναι η τελευταια της ευκαιρια και ειναι κριμα.
Οπως ειπα και πριν, ο ξαδερφος μου ειναι με 25 χρονια ΕΜΘ στην Αεροπορια Στρατου και εχει παρα πολλες σειρες του οπως και κολλητους που ειναι στο Π. Ν 25 χρονια.
Σαφως και οπως καναμε συζητηση, μου ειπε και τα καλα αλλα και τα ασχημα (οπως του τα λενε οι σειρες του που ακομα ειναι στο Σωμα προφανως) . Το 1ο πραγμα που μου ειπε ειναι, αν αγαπας τη θαλασσα θα περασεις καλα (και εννοειται τα ταξιδια ειναι παντα μεσα στο προγραμμα) αν δεν αγαπας τη θαλασσα και πας για οποιοδηποτε αλλο προσωπικο λογο, τοτε θα μετρας μερες να φυγεις (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις) .
Το Π. Ν λειρουγει διαφορετικα απτα αλλα Σωματα και σαν Λευτερης, που γνωριζω καποια πραγματα λογω ανθρωπων στα Σωματα (αδερφη μου ΕΠΟΠ, κολλητο ΕΤΑ, σειρες μου ΟΒΑ) νιωθω πως εχω χρεος να ενημερωσω με τη σειρα μου αυτα που γνωριζω, διχως να λεω αν ειναι σωστα ή οχι γιατι οπως προ ειπα, τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα κανει τα χαρτια του. Ολα μου τα σχολια παντα ειναι καλοπροαιρετα προς ολους, απλα καμια φορα ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα.
Καλη επιτυχια Navy μου και περασεις δεν περασεις να μου στειλεις προσωπικο να μου πεις τι εγινε, θα χαρω !
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αυτες οι ειδικοτητες ειναι πολυ δυσκολο να βγουν στην προκυρηξη. Δε σε καλυπτει διαχειριστης που θα βγει σιγουρα; Οι ειδικοτητες που θα βγουν σιγουρα ειναι:Ηλ/ητΕλεανα7 έγραψε:Navy να σε ρωτήσω και εγω... Είδα μια θέση γραμματεας και βιβλιοθηκάριος. Αυτές έχουν καράβι;
μηχ
τ/πβ
διαχ
ην/ρε
εε/πε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
EpopPN 2010Θα παρω μέρος με το απολυτήριο λυκείου οποτε αυτομάτως αυτο με περιορίζει. Η λογική μου λεει να δηλώσω τις θέσεις που προορίζονται για απολυτήριο λυκείου και αποφοίτους εμπορικού ναυτικου καθώς δεν νομίζω απο αυτούς να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Μπορεί να κανω και λάθος. Ευχαριστω όμως!
Ελεανα7 έγραψε:Επιπροσθέτως, για τις συνθήκες δεν έχω ρωτήσει ποτε. Ρώτησα για γραμματικές γνώσεις, μοριοδότηση και για 2 ειδικότητες (γραμματεας και βιβλιοθηκάριος). Δεν ρώτησα για τον αρμενιστη, τον σηματορο κτλπ.
Όσο πλησιαζει η προκήρυξη ο ένας θα τρώει τον άλλον.
Για το ρεπό τους πείραξε που έχοντας δύο παιδιά ρώτησα για να δω αν θα τα καταφέρω σε περίπτωση που μπω.
Με σύζυγό στην πυροσβεστική που κάνει και αυτός 24ωρα.
Και δύο μωρά μικρά.
Ο άλλος προχτές ρώτησε για το συνταξιοδοτικό σε 30 χρόνια!

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ακου να σου πω την δικη μου αποψη.TZITZIKAKOS έγραψε:Η ζωή στο ναυτικό δεν είναι εύκολη, οι εποπ προορίζονται για τα καράβια και τραβάν μεγάλο ζόρι να το σκεφτείται καλά πριν το δηλώσετε.
Εγω που δουλευα οικοδομη μου φανηκε και μου φαινεται αστειο απλα να κανω μια δουλεια στο ναυτικο.
Μια μεγαλη δυσκολη μερα του Δημοσιου γενικοτερα ειναι μια μετρια εως ευκολη μερα του ιδιωτικου. Στο ναυτικο δε βριζουνε ουτε μαστιγωνουνε κανεναν συν το γεγονος οτι ολο το καραβι θα ξερει οτι εισαι νεος και δε προκειται να σου βαλει δυσκολη δουλεια αλλα την λατζα που λενε... Και αν δε γουσταρεις φευγεις. Εποπ φυσικα πρεπει να το σκεφτεις αλλα γιατι; Επειδη ΠΑΝΤΑ θα εισαι ο πιο νεος βαθμολογικα. Με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν εννοεις ζορι τις τουαλετες που τις κανουν στο κατω κατω σχεδον ολοι η τις αγγαρειες συγνωμη φιλε αλλα 1000 ε παιρνεις και θα λες ευχαριστω κι ολας.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αγαπητη μου Θαλασσα, να μην στεναχωριεσαι για τις βαρδιες διοτι υπαρχει νομος ο οποιος λεει οτι: Σε περιπτωση που και οι δυο γονεις ειναι στρατιωτικοι ή σωματα αφαλειας, τοτε ΔΕΝ μπορουν να εχουν βαρδια την ιδια μερα. Θα παιρνεις καθε μηνα το χαρτι απο την υπηρεσια του αντρα σου θα το πηγαινεις στο οπλονομειο στην δουλεια σου και το αντιστροφο. Επεισης μπορει γαι τα ανηλικα τεκνα να αποφυγεις και μερικα ταξιδια.Thalassa έγραψε:Ελεανα7 έγραψε:Επιπροσθέτως, για τις συνθήκες δεν έχω ρωτήσει ποτε. Ρώτησα για γραμματικές γνώσεις, μοριοδότηση και για 2 ειδικότητες (γραμματεας και βιβλιοθηκάριος). Δεν ρώτησα για τον αρμενιστη, τον σηματορο κτλπ.
Όσο πλησιαζει η προκήρυξη ο ένας θα τρώει τον άλλον.
Για το ρεπό τους πείραξε που έχοντας δύο παιδιά ρώτησα για να δω αν θα τα καταφέρω σε περίπτωση που μπω.
Με σύζυγό στην πυροσβεστική που κάνει και αυτός 24ωρα.
Και δύο μωρά μικρά.
Ο άλλος προχτές ρώτησε για το συνταξιοδοτικό σε 30 χρόνια!
Παιδιά καλησπέρα, υπάρχουν ειδικότητες που μπορώ να δηλώσω μόνο με απολυτηριο λυκειου ΓΕΛ, διότι μπήκα στις 76 ειδικότητες που λένε και δεν έβγαλα άκρη, όλες με ιεκ, επαλ, ΤΕΙ κλπ; Και αν ναι ποιες είναι αυτές. Ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν υπαρχει προκυρηξη φιλε μου. Το χαρτι με τις ειδικοτητες δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα χαρτη που σε περιπτωση που βγει η προκυρηξη ΑΝ βγει Αν ζητησουν καποια απο αυτες τις ειδικοτητες τι θα πρεπει να εχει ο ενδιαφερομενος.Air1998 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, υπάρχουν ειδικότητες που μπορώ να δηλώσω μόνο με απολυτηριο λυκειου ΓΕΛ, διότι μπήκα στις 76 ειδικότητες που λένε και δεν έβγαλα άκρη, όλες με ιεκ, επαλ, ΤΕΙ κλπ; Και αν ναι ποιες είναι αυτές. Ευχαριστώ
Παιδιά καλησπέρα, υπάρχουν ειδικότητες που μπορώ να δηλώσω μόνο με απολυτηριο λυκειου ΓΕΛ, διότι μπήκα στις 76 ειδικότητες που λένε και δεν έβγαλα άκρη, όλες με ιεκ, επαλ, ΤΕΙ κλπ; Και αν ναι ποιες είναι αυτές. Ευχαριστώ [/QUOTE
Ναι υπάρχουν και 3-4 ειδικότητες που μπορείς να δηλώσεις και με απολυτήριο λυκείου.
Αυτές όμως που γράφουν ότι της δηλώνεις και με ΑΕΙ ΤΕΙ πρέπει απαραίτητα να έχεις πτυχίο αγγλικών και πτυχίο υπολογιστών.
Ναι υπάρχουν και 3-4 ειδικότητες που μπορείς να δηλώσεις και με απολυτήριο λυκείου.
Αυτές όμως που γράφουν ότι της δηλώνεις και με ΑΕΙ ΤΕΙ πρέπει απαραίτητα να έχεις πτυχίο αγγλικών και πτυχίο υπολογιστών.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες