Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ρε μάγκες είμαι δόκιμος στο εμπορίκο ναυτικό λέτε να έρθω εδώ και να παρατήσω την ΑΕΝ τι πιστεύετε;
Θέλω μια βοήθεια παιδιά είμαι σε μεγάλο δίλλημα και θέλω την γνώμη σας που να συνεχίσω.
Θέλω μια βοήθεια παιδιά είμαι σε μεγάλο δίλλημα και θέλω την γνώμη σας που να συνεχίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 09, 2020 4:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 20
Καλημέρα Fimpo,
Θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να έχεις τέτοιο διλλημα Για το λόγο ότι στο εμπορικό ναυτικό θα καθίσεις λίγα χρονακια Μεχρι να κάνεις τις οικονομίες σου και μετά μπορείς να έρθεις άνετα στη στεριά...
Τώρα στο πολεμικο Ναυτικό δεν θα είναι το ίδιο συν τις αγγαρείες που θα έχεις και με αρκετα μειωμένες αποδοχές αλλά και τη στεριά θα τη βλέπεις με τα κιάλια...
Βέβαια ο τελικός κριτής είσαι εσυ... Καλη επιτυχία σε ό, τι κι αν κάνεις!
Θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να έχεις τέτοιο διλλημα Για το λόγο ότι στο εμπορικό ναυτικό θα καθίσεις λίγα χρονακια Μεχρι να κάνεις τις οικονομίες σου και μετά μπορείς να έρθεις άνετα στη στεριά...
Τώρα στο πολεμικο Ναυτικό δεν θα είναι το ίδιο συν τις αγγαρείες που θα έχεις και με αρκετα μειωμένες αποδοχές αλλά και τη στεριά θα τη βλέπεις με τα κιάλια...
Βέβαια ο τελικός κριτής είσαι εσυ... Καλη επιτυχία σε ό, τι κι αν κάνεις!
Fimpo έγραψε:Ρε μάγκες είμαι δόκιμος στο εμπορίκο ναυτικό λέτε να έρθω εδώ και να παρατήσω την ΑΕΝ τι πιστεύετε;
Δεν βλέπω που είναι το δίλημμα.
Στα χρήματα είναι τεράστια διαφορά
Στα χρόνια υπηρεσίας επίσης τεράστια διαφορά
Απλά στο εμπορικό όταν φύγεις 6 μηνο θα δεις το σπίτι σου μετά από 6 μήνες ενώ στο πολεμικό είναι λιγότερα τα ταξίδια συγκριτικά με το εμπορικό αλλά και πάλι είναι πολλά.
Ένας γνωστός μου μου είπε μέχρι και για 200 μέρες πλευσιμες τον χρόνο.
Και μην νομίζεις ότι της πληρώνεσαι.
17.60 είναι η μέρα η πλευσιμη.
Εναν καφέ να κατέβεις να πιεις και κατι να φας εκτός καραβιού σε ενα νησί θες περισσότερα χρήματα.
Καλησπέρα σας. Τι μισθοί Παίζουν Στους ΕΠΠΟΠ ξέρετε?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Κανένας που θα δηλώσει νοσηλευτης η φυσικοθεραπευτης η διαχειριστής υπάρχει; Η που να ξέρει τι παίζει με τις παραπάνω;
Andri κάπου είχε συζητηθεί ότι είναι καλή ειδικότητα. Κάποιος νομίζω είχε πει ότι οι θέσεις δεν καλύφθηκαν στο ΠΝ.
Γύρνα στις προηγούμενες σελίδες να το βρεις.
Από φίλο που είναι νοσηλευτής στο νοσοκομείο στρατού από ΣΑΝ όμως μου είπε ότι κάνει ζωαρα.
Από φίλο που είναι νοσηλευτής στο νοσοκομείο στρατού από ΣΑΝ όμως μου είπε ότι κάνει ζωαρα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
Καλημέρα σε όλους. Είμαι εποπ στο πολεμικό ναυτικό από την προκυρηξη του 2010. Οταν είχε βγει τοτε γυρνούσα και γώ σαν εσας τώρα στις σελιδες αυτού του φορουμ για συμβουλες-απορίες. Οποιος θέλει το οτιδήποτε για το ναυτικό και τις ειδικότητες ή την ζωη στα πλοία ρωτάει.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Νοσοκομος υπάρχει. Νοσηλευτε ειναι αξιωματικοι.Andri έγραψε:Κανένας που θα δηλώσει νοσηλευτης η φυσικοθεραπευτης η διαχειριστής υπάρχει; Η που να ξέρει τι παίζει με τις παραπάνω;
Φυσικοθεραπευτης εποπ δεν υπαρχει.
Διαχειριστης εποπ υπαρχει οικονομικου και υλικου. Πανω κατω ιδιες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πραγματι, υπηρξε μια φημη οτι δεν ειχαν καλυφθει οι θεσεις και αληθεια ηταν. Πηραν τους επιλαχοντες του 2010 και τελειωσε το θεμα. Η φημη οτι παραιτηθηκαν/διωξανε πολλοι/πολλους δεν ισχυει παρα μονο για 14 ατομα απο τα 700.Thalassa έγραψε:Andri κάπου είχε συζητηθεί ότι είναι καλή ειδικότητα.Κάποιος νομίζω είχε πει ότι οι θέσεις δεν καλύφθηκαν στο ΠΝ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
940 πρωτος μισθος που ειναι πιο πανω απο εποπ του σξ. Επισης το ΜΤΝ ειναι καλυτερο ταμειο. Σε αυτα τα 940 προσθετεις τα εξης:Prokopis έγραψε:Καλησπέρα σας. Τι μισθοί Παίζουν Στους ΕΠΠΟΠ ξέρετε;
40 ευρω εηεε ΠΠ
150 περιπου Φυλακη σκοπουντος.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Επειδη το ιδιο διλημα το ειχα και γω επελεξα το ΠΝ για να εχω λιγοτερα λεφτα αλλα ΖΩΗ και ΣΠΙΤΙFimpo έγραψε:Ρε μάγκες είμαι δόκιμος στο εμπορίκο ναυτικό λέτε να έρθω εδώ και να παρατήσω την ΑΕΝ τι πιστεύετε;
Αν δουλεβει και λιγακι η γυναικα σου κ παιρνει 400-500 λαδι θα την βγαλετε. Εγω και εξοχικο εκτισα κ οικοπεδο αγορασα απο τα ταξιδια και τις τοτε νατοικες ακησεις.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ο Βοηθος Μικροβιολογικου εργαστηριου δεν παει καραβι.Prokopis έγραψε:Καλησπέρα σας. Αν κάποιος Οκ μπει ΕΠΟΠΠ ναυτικό Τον πανε κατευθείαν Στην ειδικότητα Του; Πως γίνεται Η ολη διαδικασία;Εγω ενδιαφέρομαι Για Ναυτικο νοσοκομείο Αν βγει θεση για Βοηθος Μικροβιολογικου εργαστηριου.
Ξερει καποιος τι παίζει; Ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δε ξερω τι σου ειπανε αλλα θα σου πω τα εξης που ισχυουν γιατι ειμαι μεσα και ξερω για να μην τρομαζεις.Thalassa έγραψε:Προκόπη το ναυτικό είναι πολύ ιδιαίτερο γενικά σαν σώμα.Ειδικότητα δεν νομίζω να κάνουν και πολλοι μέσα στο καράβι όταν πρωτο πηγαίνουν τουλάχιστον.
Κάνουν τις αγκαριες ολου του πλοίου.
Μου έχουν πει ότι γενικα είναι πολύ δύσκολα και δεν φτάνει η αγάπη για την θάλασσα για να καθίσεις. Χτες μου ελεγε ένας κύριος που μπήκε εποπ στην προηγούμενη σειρά και έφυγε ότι αντιμετωπιζόταν σαν δούλος και δεν τον άφηναν σε χλωρό κλαρί. Μου είπε ότι έτρωγε όλο το ακουπιδαριο του πλοίου.
Τι είναι αλήθεια και τι όχι δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα αλλά επειδή προσπάθησα 2 φορές μέσω πανελληνίων για να μπω ΣΜΥΝ αλλά δεν έγραψα καλά λέω να προσπαθήσω αν μου δωθεί η ευκαιρία.
Γιατί ειμαι οριακά και δεν θα μπορώ να συμμετάσχω αν βγει Ιανουαριο λόγω ηλικίας.
Οι πιο πολλοί φεύγουν απ' τις πρώτες μέρες.
Στα νοσοκομεία δεν ξέρω τι κάνουν αλλά έναν συμμαθητή που έχω στο νοσοκομείο στρατού από ΣΑΝ μου είπε ότι κάνει ζωαρα
Δε σε κυνηγαει κανεις. Δε σε εχει κανενας για δουλο. Λογικο ειναι να κανεις κανα 2 αγγαρειες γιατι τοσα χρονια τις κανανε αλλοι. Θα καθαριζεις την τουαλετα που χρησιμοποιεις εσυ κ αυτοι που εισαστε στον ιδιο θαλαμο με σειρα και οχι συνεχεια εσυ. Αντε να σε βαλουν να πεταξεις και κανα σκουπιδι οταν θα δεσετε μετα απο ταξιδι που τα σκουπιδια τα πετανε καμια 30ρια ατομα μαζι. Αν ομως πας και πουλησεις μαγκιες και εισαι αντιδραστικο ατομο θα σε σκισουν. Θα σε σκισουν διοτι σε αυτο το πλοιο επχ θα ειναι αλλα 170 ατομα οικογενειαρχες που το τελευταιο που θελουνε εινα να χαλαει καποιος το κλιμα γιατι ειναι πολυ ευθραυστα τ πραγματα με τοσο κλεισμενο κοσμο εκει μεσα. Και κατι τελευταιο. Πρεπει να αγαπας αυτο που κανεις γιατι δε θα σου βγει σε καλο και βισμα τον θεο να εχεις στο λεω εγω που ημουν στην αρχη πολυ αντιδραστικος.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φιλε ΔΥΚ που σε διαβαζα και το 2010, η ειδικοτητα καλυφθηκε απο επιλαχοντες νος.D.Y.K έγραψε:Prokopis έγραψε:
Καλησπέρα σας. Αν κάποιος Οκ μπει ΕΠΟΠΠ ναυτικό Τον πανε κατευθείαν Στην ειδικότητα Του; Πως γίνεται Η ολη διαδικασία;Εγω ενδιαφέρομαι Για Ναυτικο νοσοκομείο Αν βγει θεση για Βοηθος Μικροβιολογικου εργαστηριου.
Ξερει καποιος τι παίζει; Ευχαριστώ
Μετά την βασική εκπαίδευση και την εκπαίδευση ειδικότητας θα τοποθετηθείς σε νοσοκομείο.
Το 2009 έπαιρνε 5 άτομα και η ειδικότητα έμεινε κενή διότι δεν έκανε κανείς τα χαρτιά του.
Πολύ καλή ειδικότητα διότι είναι στεριανή.
Καλημέρα. Εμένα μου τα είπαν εντελώς αλλιώς τα πράγματα.
Δεν με πτόησαν πάντως.
Αν μπορέσω θα καταθέσω τα χαρτιά μου.
Τι ειδικότητα έχεις;
Όταν κάνεις 24 Ώρο και βγαίνεις το πρωί απ' το καράβι όλη την μέρα την έχεις κενή για ξεκούραση.
Η επόμενη παίζει ρεπό η κάνεις πάλι πρωί;
Δεν με πτόησαν πάντως.
Αν μπορέσω θα καταθέσω τα χαρτιά μου.
Τι ειδικότητα έχεις;
Όταν κάνεις 24 Ώρο και βγαίνεις το πρωί απ' το καράβι όλη την μέρα την έχεις κενή για ξεκούραση.
Η επόμενη παίζει ρεπό η κάνεις πάλι πρωί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες