Πηγαινε στη Σελιδα 233 και μετα (ειναι για την οραση συγκεκριμενα εκεινες οι σελιδες) , ειναι ολα τα Ι για τις Στρατιωτικες Σχολες, Στρατιωτες και ΕΠΟΠ.
Οποιος αλλος ενδιαφερεται να το κοιταξει, μιας και δειχνει ολα τα Ι και ολες τις πιθανες παθησεις που μπορουν να σε βγαλουν εκτος.
Να ρωτήσω κι κάτι άλλο: Πρέπει να προσκομίσουμε και αντίστοιχο χαρτί για τις εξετάσεις που περνάμε; Γιατί εγώ σήμερα που πήγα στον καρδιολόγο μου έγραψε απλώς στο κουτάκι της αίτησης ", ουδέν παθολογικό εύρημα " και έβαλε την υπογραφή του. Φτάνει αυτό; Ή πρέπει να προσκομίσω και το καρδιογράφημα;
EIRINI96 έγραψε:Να ρωτήσω κι κάτι άλλο: Πρέπει να προσκομίσουμε και αντίστοιχο χαρτί για τις εξετάσεις που περνάμε; Γιατί εγώ σήμερα που πήγα στον καρδιολόγο μου έγραψε απλώς στο κουτάκι της αίτησης ", ουδέν παθολογικό εύρημα " και έβαλε την υπογραφή του. Φτάνει αυτό; Ή πρέπει να προσκομίσω και το καρδιογράφημα;
Buddha έγραψε:Καλημέρα καλημέρα. Σκληρή αναμονή τώρα μέχρι να βγουν οι πίνακες. 🙏🙏 Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλημέρα αδερφέ καλή επιτυχία και σε σένα. Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει μέχρι να βγούνε
Αν ισχύσουν τα λεγόμενα του φίλου από πάνω τότε δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου πάμε για αθλήματα. Οπότε μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες θέλω να πιστεύω να βγουν τα αποτελέσματα. Και λέω δύο γιατί μεγάλη βδομάδα δεν νομίζω να κάτσουν να ασχοληθουν
Παιδιά καλημέρα και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και καλά αποτελέσματα! Έκανα και εγώ την αίτηση σαν οδηγός. Με 840 μόρια έχω ελπίδες η να μην περιμένω καθολου;