Προκήρυξη για την Αστυνομία (2011)
Η αστυνομια δεν νομιζω οτι βγαζει προκυρηξεις. Μπορει καποιος να μπει αστυνομια μονο απο πανελλαδικες (εκτος αν εννοεις για συνοριοφυλακες η ειδικους φρουρους που απαντηθηκε παραπανω)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Βασικα βγαζουν προκυρηξη στην αστυνομια καθε χρονο (πολυ λιγες θεσεις!) για αστυνομικους ειδικων καθηκοντων η οποια απευθυνεται σε επιστημονες (π. χ. βιολογους, χημικους, γιατρους κ. α.). και γι αυτο με ενδιαφερουν τα μορια μπας και εχω ελπιδες...

α, ναι σ'αυτο εχεις δικιο. δεν το θυμομουν. εχω ενα γνωστο βιολογο που μπηκε αστυνομια στο εγκληματολογικο και μου ειχε πει οτι τους περνουσαν ολους χαλαρα στα αθληματα που εδιναν. αυτη τη πληροφορια μπορω να σου δωσω.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
23-03-2009: Προκύρηξη διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (αφορά αστυνομικούς) Κατεβάστε την προκύρηξη (αρχείο pdf)
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
-
- Συνταγματάρχης
Να ρωτησω κατι επειδη δν καταλαβα η προκηρυξη ειναι για τους μαθητες που δεινουν πανελληνιες; Η και με το απολυτηριο χωρις Να δωσεις Πανελληνιες μπορεις να μπεις στις σχολες της αστυνομιας... ;
-
- Συνταγματάρχης
Αν δεν κάνω λάθος φέτος και με 10% (χωρίς νέα εξέταση δηλαδή) έπρεπε να το έχεις ήδη δηλώσει στο παλιό σου σχολείο.ελλας έγραψε:Να ρωτησω κατι επειδη δν καταλαβα η προκηρυξη ειναι για τους μαθητες που δεινουν πανελληνιες; Η και με το απολυτηριο χωρις Να δωσεις Πανελληνιες μπορεις να μπεις στις σχολες της αστυνομιας... ;
ελλας έγραψε:Να ρωτησω κατι επειδη δν καταλαβα η προκηρυξη ειναι για τους μαθητες που δεινουν πανελληνιες; Η και με το απολυτηριο χωρις Να δωσεις Πανελληνιες μπορεις να μπεις στις σχολες της αστυνομιας... ;
Οι δηλώσεις για αστυνομια γίνονται το Φεβρουάριο. Θα μπορουσες με το 10% αν είχες δώσει πανελλήνιες από το 2001-2006 ή από το 2006 και μετά έχοντας επιλέξει απαραίτητα το μάθημα ΑΟΘ. Αυτα μεχρι φέτος για το 10%
Τα παραπάνω τα έχω ψάξει καθώς περιμένω και γω την αστυφυλάκων με το 10%
Περισσότεροι από 10.600, άνδρες και γυναίκες, κατέθεσαν αίτηση για μια θέση στην ΕΛ. ΑΣ. Και πιο συγκεκριμένα για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών που προκηρύχθηκε στις 28 Απριλίου. Οπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων και συνολικά κατατέθηκαν 10.668 αιτήσεις.
ΤΟ ΒΗΜΑ
Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη απευθυνθεί στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, προκειμένου να της δοθούν εκπαιδευτές και σκύλοι. Η Αστυνομία, που επείγεται για την απόκτηση των τετράποδων, απευθύνθηκε στην Αεροπορία η οποία τους χρησιμοποιεί για τη φύλαξη των αεροδρομίων και οι εκπαιδευτές της έχουν την εμπειρία που χρειάζεται η ΕΛ. ΑΣ.
Επισήμως, η Αστυνομία αναζητά σκύλους που θα χρησιμοποιούνται σε πεζές περιπολίες και θα έχουν την εκπαίδευση να σταματούν κακοποιούς. Ετοιμάζεται διαγωνισμός και για επιπλέον εκπαιδευτές και, αναλόγως με τον αριθμό των κουταβιών και των σκύλων που θα μπορεί να διαθέσει η Αεροπορία, θα υπάρξει και διαγωνισμός για την προμήθεια σκύλων από το εξωτερικό. Στο τραπέζι πάντως έχουν πέσει προτάσεις από ανώτερους αξιωματικούς να οι σκύλοι χρησιμοποιούνται και ως αποτρεπτικό μέσο για διαδηλώσεις, κάτι που σε αρχική φάση απορρίπτει το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ.
TA NEA
Κάποιος για να γίνει αστυνομικός (αξιωματικός), πρέπει εκτός από το να περάσει τη σχολή, και να βγουν προκηρύξεις; Δεν υπάρχουν κενά στις θέσεις; Εάν εγώ π. Χ. Θέλω να δηλώσω αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας, δε διορίζομαι αμέσως, αφού πάρω πτυχίο; Μπορείτε να μου απαντήσετε, επειδή δεν ξέρω;
Ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πλήρωση εκατό (100) θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, προερχόμενων από ιδιώτες (ανεξαρτήτως φύλου) και Αστυνομικό Προσωπικό Γενικών Καθηκόντων (ανεξαρτήτως φύλου) που επιθυμεί να μεταταγεί στην κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν εξήντα πέντε (65) στην κατηγορία Οικονομικού και τριάντα πέντε (35) στην κατηγορία Πληροφορικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά Οι μεν ιδιώτες στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής τους, οι δε Αστυνομικοί Γενικών Καθηκόντων στην Υπηρεσία που υπηρετούν μέχρι και την 08-02-2010. Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής και δικαιολογητικά.
Πηγή www.diorismos.gr
http://www.astynomia.gr/images/stories/2010/18012010_prok_eid_kat.pdf 100 αξιωματικους προσλαμβανει η ελληνικη αστυνομια, οικονομικους και υπολογιστων
Υπαρχει νομιζω αυτο μεσα σα σωματα ασφαλειας νομιζω "πρασινο φως Ειδικων καθηκοτων. Οποτε μπορει να μπει εκει
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
http://www.diorismos.gr/Dpages/geem/procs.php?position=gov
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες