Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Καλησπερα μια ερωτηση... Τα μορια απο ειδικες δυναμεις τα παιρνεις μονο για την εν λογο ειδικοτητα που ησουν η για οτι αλλη ειδικοτητα δηλωσεις?
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
ΓΙα την ιδια.djtzou έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση... Τα μορια απο ειδικες δυναμεις τα παιρνεις μονο για την εν λογο ειδικοτητα που ησουν η για οτι αλλη ειδικοτητα δηλωσεις;
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Απο αυτο που ζηταει η ειδικοτητα σου...Rotterdam έγραψε: Φτιάχνω και τα τελευταία χαρτιά και ήθελα μια ερώτηση αν υπάρχει απολυτήριο Λυκείου και ΕΠΑΛ και βάλω ειδικότητα που ζητάει και τα δύο. Παίρνω μόρια και απ' τα δύο; Η μόνο απ' το καλύτερο πτυχίο;
Παιδιά επεξεργασία αίτησης δεν παιζει με τίποτα να μπορώ να κανω να διορθώσω κάτι;
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου! Αν θες και μπορείς δώσε μου και αντίστοιχες πληροφορίες για την ειδικότητα Τεχνικός γραφέας γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο :-/
Δυστηχως οχι δεν γινεται. Δοκιμασε να παρεις τηλ και να τους το πεις μπας και αλλαξει κατι αλλα πολυ δυσκολα
Μια ερωτηση αν ξερει καποιος ας μου πει. Στην ειδικοτητα οδηγος οχηματων εφοσον απαιτειται μονο απολυτηριο αν καποιος εχει για παραδειγμα αγγλικα ecdl κλπ θα εχει οφελος ή δεν παιρνεται υποψιν τα προσοντα αυτα απο την στιγμη που δεν ζητουνται στην συγκεκριμενη ειδικοτητα... ;
Καλησπερα παιδια! Χειρηστης μηχανημάτων ι1 Χρειάζεται καποιο διπλωμα; Πχ β κατηγοριας;
Ευχαριστω πολυ!
Ευχαριστω πολυ!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά καλησπέρα, δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο θέμα, στην δευτερη σελιδα, στα δικαιολογητικά δεν μου εμφανίζει κάτι πέρα από την ειδικότητα. Επιπλέον όταν πατάω υποβολη και οριστικοποίηση παγώνει, δεν τελειώνει η οριστικοποίηση. Μήπως κάνω κάποιο λάθος; Πού φορτώνω τα δικαιολογητικά; Σας ευχαριστώ πολύ
Kostasdim έγραψε:Μια ερωτηση αν ξερει καποιος ας μου πει. Στην ειδικοτητα οδηγος οχηματων εφοσον απαιτειται μονο απολυτηριο αν καποιος εχει για παραδειγμα αγγλικα ecdl κλπ θα εχει οφελος ή δεν παιρνεται υποψιν τα προσοντα αυτα απο την στιγμη που δεν ζητουνται στην συγκεκριμενη ειδικοτητα... ;
Φίλε μου διάβασε την προκήρυξη και μην παίζεις τζόκερ και για εμένα ούτε κάν την έχεις δει καθόλου
Δεν θα εχεις καποιο οφελος εξτρα στην συγκεκριμενη ειδικοτητα. Το πτυχιο σου αγγλικων απλα θα μοριοδοτηθει στο συνολο των μοριων σου ! Γενικα παντως ενημερωτικα αν εχεις πολλα μορια θα εχεις ελπιδες !
Καλη επιτυχια!
Καλη επιτυχια!
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Νομίζω χρειάζεται να γνωρίζεις να χειρίζεσαι μπουλτοζες, και τέτοια. Δεν γνωρίζω αν είναι προαπαιτούμενο αλλά γενικά για γυναίκα... Λίγο δύσκολο.
Στις 22 την πεμπτη μεχρι τι ωρα υπαρχει η προθεσμια ή ισχυει για ολη την μερα;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
μην το ρισκαρεις τελευταία μερα, θα έπρεπε ηδηνα έχεις τελιωσει...Kostasdim έγραψε:Στις 22 την πεμπτη μεχρι τι ωρα υπαρχει η προθεσμια ή ισχυει για ολη την μερα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες