Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά τα πολλά Λόγια ειναι φτώχεια. Εκανα θητεία αεροπορία αλλα εχω δηλωσει ακομα και αρμενιστης στο ναυτικό... Το θεμα ειναι να μπουμε καπου... Τλχστν το δικο μου
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ποτε δεν εμπαινες στην πλατφορμα της αεροποριας με τους κωδικους taxis μην δινουμε λαθος πληροφοριες και αγχωνουμε αδικα τον κοσμο
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Logic2121 έγραψε:Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος. Έχω μία ερώτηση.Έχω στείλει αίτηση για εποπ, με εχουν καλέσει για ενα λαθος που δεν φαινοταν στην αιτηση και πριν 2 μερες μου ηρθε email να ξανα στειλω 2 στοιχεία για την επιτροπη. Εχει σταλθει σε ολους; Να εχω μια αλφα ελπιδα;

σε τι ειχες λαθος;

espapadaki έγραψε:Υπάρχει κάποιος από τους πρώτους πρώτους υποψήφιος που να έχει απορριφθεί η αίτησή του; Επειδή έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία γι αυτό ρωτάω. Οι αιτήσεις είναι περίπου στις 13.400...

υποθετω αυτά μετα όταν θα τελειωσουν οι αιτησεις και βγουν πίνακες όπως αανφερει μεσα στην προκηρυξη

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

anonymous19970 έγραψε:Ποτε δεν εμπαινες στην πλατφορμα της αεροποριας με τους κωδικους taxis μην δινουμε λαθος πληροφοριες και αγχωνουμε αδικα τον κοσμο

τι αλλαγη εχε γινει;έγω παντως ιδια την βλεπω

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

theodoros έγραψε:τι αλλαγη εχε γινει; Έγω παντως ιδια την βλεπω
Aυτο ειπα οτι δεν εγινε καμια αλλαγη απλα πιο πανω ενα παιδι ειπε οτι μετα την καταγγελια αλλαξε η πλατφορμα πραγμα που δεν ισχυει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 17, 2021 10:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xristoss1996
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Καλησπέρα Παιδιά στα δικαιολογητικά που λέει βεβαίωση Γενικού επιτελείου στρατού (ΓΕΣ/ΔΙΣ -ΓΕΑ/ΜΙΣΠΑ-ΓΕΝ/Β4) ανεβάζω το χαρτί που μου δώσανε όταν απολύθηκα μπορεί να βοηθήσει κάποιος
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Λιγο ακυρο να ζητανε αναβολη για την προθεσμια δικαιολογητικων αφου ακομα δεν γνωριζουμε την προθεσμια για τα υγειονομικα τα εχουνε μπερδεψει αυτα τα 2
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

anonymous19970 έγραψε:Λιγο ακυρο να ζητανε αναβολη για την προθεσμια δικαιολογητικων αφου ακομα δεν γνωριζουμε την προθεσμια για τα υγειονομικα τα εχουνε μπερδεψει αυτα τα 2

και εγω ακυρο το θεωρω από την στιγμη που σε αφηνουν να πας σε ιδιωτες γιατρους δεν τους ενδιαφερει αν εχεις λεφτα ή όχι και δεν σε υποχρεωνουν να δηλωσεις αν θες πας,ξερουμε τις δυσκολιες του επαγγελματος

να τσιγκουνευσε να δωσεις ενώ αμα περασεις θα χαλασεις περισσοτερα στα νοικια κλπ

προθεσμια στα υγειονομικα σε ποια αναφερεσαι; ΄γιατι τον πινακα Α τον κανεις από τοτε που εχεις κανει την αιτηση και μετα

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

22 απριλιου ειναι η διορια για να στειλεις τα δικαιολογητικα η προθεσμια για τις ιατρικες μπορει να ειναι και μεχρι τον ιουνιο δεν το ξερει κανεις αυτο οποτε μια χαρα μπορει καποιος να παει και σε δημοσιο δωρεαν.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

anonymous19970 έγραψε:22 απριλιου ειναι η διορια για να στειλεις τα δικαιολογητικα η προθεσμια για τις ιατρικες μπορει να ειναι και μεχρι τον ιουνιο δεν το ξερει κανεις αυτο οποτε μια χαρα μπορει καποιος να παει και σε δημοσιο δωρεαν.

και οσοι τις εχουν κανει της εξετασεις υπαρχει περιπτωση να μην τις δεκτουν επειδή ειχει ληξει η ισχυει τους;

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αφου γραφει απο την ημερα της προκηρυξης και μετα δηλαδη απο 23 μαρτιου οποιος τις κανει ειναι κομπλε
Pk9
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Pk9 »

Παιδιά μια ερώτηση προσπαθω να κάνω την αίτηση μου και για να πάω από την πρώτη σελίδα στη δεύτερη δεν μου δέχεται το κλικ στο επόμενο. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι παιζει;
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

anonymous19970 έγραψε:Αφου γραφει απο την ημερα της προκηρυξης και μετα δηλαδη απο 23 μαρτιου οποιος τις κανει ειναι κομπλε

οκ! αλλα μην πεσει Χ μην την δικαιολογια ότι εχει περασει η ισχυς των εξετασεων περα του 2μηνου , γιατι δεν ξερουμε και ποτε θα καλεσουν μην παει μερα ιουνιο με ιουλιο η διαδικασια

EFIK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από EFIK »

Ρε παιδιά εγώ είχα μια ακτινογραφία θώρακος από τον Οκτώβριο του 2020 θέλει να κάνω καινούργια ή ισχύει και αυτή που έχω;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης