Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Maria95 »

Ναι ίσως. Όπως και να χει τους το ξανά εστειλα. Τέλος, οποίος συνεχίζει να με αμφισβητεί ας Μ στείλει προσωπικό μνμ και στέλνω σκρινσοτ.

Δεν αξίζει να ασχολούμαι, απλά μόνο και μόνο για να βουλώνουν κάποια στόματα που έχουν μπει στο φόρουμ για να πουλήσουν μαγκιά!

george1694
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από george1694 »

Στην ειδικότητα 9004 υπηρέτης όλμων μπορώ να βάλω είτε το πτυχίο ειδικότητας του ΕΠΑΛ είτε το απολυτήριο του ΕΠΑΛ; Δηλαδή όποιο έχει το μεγαλύτερο βαθμό;
Άβαταρ μέλους
Stepdad
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stepdad »

Μαρία να σε ρωτήσω πότε έκανες την αίτηση; Γι; Να δούμε πόσο γρήγορα προχωράνε με τις αισθήσεις.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δεν χρειαζεται να στειλεις σε κανεναν τιποτα, Μαρια !

Δεν χρωστας σε κανενα εξηγησεις, οπως και δεν εκλεψες απο κανεναν μορια.

Ακομα και βυσμα να εχεις, που ειναι το κακο; Χιλιαδες ειχαν και το 09 και το 08 και το 05.

Αυτος που λεει πως αν ειχε βυσμα δεν θα το εβαζε, τοτε τον εαυτο του κοροιδευει.

Καλη σου επιτυχια.
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Maria95 »

Λευτέρη σε ευχαριστώ! Μου έστειλαν αρκετοι λογαριασμοί μήνυμα ότι θέλουν να δουν το σκρινσοτ και τους το έστειλα. Εννοείται μετα Μουγκα...

Καλή επιτυχία και σε σένα!

Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giorgos1 »

Maria95 έγραψε:Ναι ίσως. Όπως και να χει τους το ξανά εστειλα.

Δεν το έστειλες σε μορφή pdf αρχικά; Να ξέρουν και οι υπόλοιποι μην κάνουν λάθος

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Μαρία άκου και μενα σαν πιο παλιο, όσον αφορα προκυρηξεις. Μην δωσεις τιποτα ουτε σκρινσοτ ουτε τιποτα. Δεν οφειλεις και δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριαμους σε κανεναν. Προς θεου μην στειλεις κατι που μπορει να προδωσει το ονομα σου, την ηλεκτρονικη σου διευθυνση. Μην απαντας σε πονηρα ερωτηματα τυπου σκρινσοτ με τα μορια γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο αλλους μεχρι και σε προσφυγη, ή απο τα μορια να καταλαβουν ποια εισαι ή δε ξερω κ γω τι. Καλη επιτυχια και καλη τυχη σε ολους!
User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από User212223 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Εγώ έκανα το λάθος να στείλω το πτυχίο αγγλικών χωρίς μετάφραση και επικύρωση με δική μου ευθύνη απλά επειδή δεν πρόσεξα τη προκυρηξη. Ναι κραξτε ελευθέρα. Υπάρχει περιθώριο διόρθωσης η ούτε καν; Επίσης με 740 μόρια περίπου οδηγός Ε/Μ να έχω ελπίδες η ούτε απ' έξω; Ευχαριστώ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

User212223 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Εγώ έκανα το λάθος να στείλω το πτυχίο αγγλικών χωρίς μετάφραση και επικύρωση με δική μου ευθύνη απλά επειδή δεν πρόσεξα τη προκυρηξη. Ναι κραξτε ελευθέρα. Υπάρχει περιθώριο διόρθωσης η ούτε καν; Επίσης με 740 μόρια περίπου οδηγός Ε/Μ να έχω ελπίδες η ούτε απ' έξω; Ευχαριστώ

Δεν κραζουμε κανενα αδερφε, ολα καλα.

Με αυτα τα μορια εισαι ηδη μεσα σαν οδηγος, αρχιζε να ψαχνεις στολη Εικόνα
User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από User212223 »

Να σαι καλά φιλαράκι καλή επιτυχία ! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από alexmpss »

Με 790 έχω ελπίδες για τφ ειδικών δυνάμεων που παίρνει μόνο 4 η να βάλω πληρώμα σκάφους που παίρνει 30ω
Ρambo No8
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Έχω περιέργεια να δω με ποιες σειρές θα είμαι ειδικές Δυνάμεις... Αν περάσουμε φυσικά... Σίγουρα θέλω τον Λευτέρη
NeosEPOP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NeosEPOP »

Καλημέρα με 490 μόρια στην ειδικότητα πλήρωμα σκάφους μηχανικού που ζητάει μόνο 10 άτομα. Υπάρχει λέτε πιθανότητα να είμαι μέσα στους επιτυχοντες η είναι αδύνατον;
newentry
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Ιδ.υπάλληλος

Δημοσίευση από newentry »

Καλημέρα σας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, διάβασα για μια προκήρυξη για προσλήψεις στο πολεμικό ναυτικό, στρατό ξηράς καθώς και επειδή είναι μέχρι τις 22-04, θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω αίτηση.

Εγώ εργάζομαι σε άσχετο αντικείμενο που αφορά κυρίως το λογιστικό κομμάτι, αλλά θα με ενδιέφερε, απλά λόγω του ότι είμαι 160, δεν κατάφερα να εισαχθώ τα προηγούμενα χρόνια.

Θα μπορούσα να πληρώ τα κριτήρια;

Και αν ναι τι ακριβώς χρειάζεται

Να έχουν τις γραμματικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητα στο Παράρτημα «Α».(Αυτό που μπορώ να το δω;)
(5) Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων.(;)

Ευχαριστώ πολύ

md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από md_dm »

Παιδια καλημερα! Ερχομαι να επιβεβαιωσω την χθεσινη κοπελα (Μαρια) και να σας πω οτι και εμενα μου εστειλαν ενα ακαταλαβιστικο e-mail. Οταν εκανα την αιτηση στο ΣΞ ειχε προκυψει ενα θεμα στον τοπο γεννησης (γεννημενη στο εξωτερικο, δεν ειχε την ονομασια της πολης μου) γιατι ειχε συγκεκριμενες επιλογες, δεν μπορουσες να γραψεις ο, τι ηθελες. Τοτε, ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειπαν "βαλε σκετο Εξωτερικο αφου ετσι κι αλλιως τα στοιχεια θα εξακριβωθουν με την ταυτοτητα". Και σημερα ελαβα το παρακατω μηνυμα "Καλημέρα και ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Μπορείτε να σημειώσει ως τόπο γέννησης την πόλη διαμονής προκειμένου να υποβάλεται την αίτηση της. Ο τόπος γέννησης πιστοποιείται από την ταυτότητα που θα καταθέσετε ως δικαιολογητικό. "
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες