Stepdad έγραψε:Παιδιά το σάιτ του στρατού ξηράς έχει πρόβλημα!Μου έβαλε άλλη ειδικότητα από αυτή που διάλεξα, το είχα τριπλοτσεκαρει για να είναι σίγουρα η σωστή ειδικότητα πάτησα και αποθήκευση, δηλαδή έφτασα στο τελευταίο βήμα πήγα πίσω είχε την λάθος, την αλλάζω σε σωστή πατάω αποθήκευση επόμενο οριστικοποίηση και τσααααφ με βάζει α/τ ενώ είχα βάλει χειριστής μηχανημάτων του μηχανικού. Ξέρω τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα και τον ήπια.
είχες προϋπηρεσία για χειρίστης Από την πολιτική σου ζωή η από την θητεία σου αντίστοιχη ειδικότητα
Φιλική συμβουλή! Μερικοί έχετε μπερδέψει τον στρατό με λούνα παρκ. Να ειστε κατασταλαγμενοι, να ξερετε τι θελετε και που βαδιζετε, να κανετε τις αιτησεις επειδη το γουσταρετε και οχι επειδη ετυχε να σας ενημερωσουν καποιοι οτι βγηκε μια προκηρυξη (μια βδομαδα πριν κλεισουν οι αιτησεις). Ειμαστε και εμεις που τις περιμεναμε απ 'τον Δεκεμβριο! Δευτερη φιλικη συμβουλη! Ως γνωστον ο στρατος στην πλειοψηφια του ειναι ανδροκρατουμενος χωρος. Ο στρατος δεν ειναι tinder (και ο νοων νοειτω) ! Να ειστε ευγενικοι, σοβαροι και τυπικοι και οσο μπορειτε απαρατηρητοι, μα πανω απ 'ολα ΣΕΒΑΣ. Εκει μεσα θα ειμαστε ολοι ισοι, δεν εχει σημασια αν εισαι 18 ή 23 ή 27, αντρας ή γυναικα. Μην υποτιματε κανενος τις δυναμεις και τη νοημοσυνη. Συναγωνισμος!
md_dm έγραψε:Φιλική συμβουλή! Μερικοί έχετε μπερδέψει τον στρατό με λούνα παρκ. Να ειστε κατασταλαγμενοι, να ξερετε τι θελετε και που βαδιζετε, να κανετε τις αιτησεις επειδη το γουσταρετε και οχι επειδη ετυχε να σας ενημερωσουν καποιοι οτι βγηκε μια προκηρυξη (μια βδομαδα πριν κλεισουν οι αιτησεις). Ειμαστε και εμεις που τις περιμεναμε απ 'τον Δεκεμβριο! Δευτερη φιλικη συμβουλη! Ως γνωστον ο στρατος στην πλειοψηφια του ειναι ανδροκρατουμενος χωρος. Ο στρατος δεν ειναι tinder (και ο νοων νοειτω) ! Να ειστε ευγενικοι, σοβαροι και τυπικοι και οσο μπορειτε απαρατηρητοι, μα πανω απ 'ολα ΣΕΒΑΣ. Εκει μεσα θα ειμαστε ολοι ισοι, δεν εχει σημασια αν εισαι 18 ή 23 ή 27, αντρας ή γυναικα. Μην υποτιματε κανενος τις δυναμεις και τη νοημοσυνη. Συναγωνισμος!
Που κρυβόσουν Ρε μεγάλη τόσο καιρό επιτέλους κάποιος είπε κατι σωστό, κύριοι όπως λέει το παλικάρι ήτε 18 ή 19 ή 27 παντρεμένοι ή όχι με παιδιά η όχι ΟΒΑ ή ΔΕΑ όλοι ίσοι θα είμαστε, τουλάχιστον μέχρι να βγουν οι αρχαιότητες, που και πάλι τυπικό θα είναι όσο περνάμε σχολεία, μετά στην μονάδα πάλι τελευταίος τροχός θα είμαστε στο χέρι του καθενός είναι πως θα του συμπεριφερθούν και πόσο θα τον υπολογίζουν. Γενικός κανόνας στον στρατό είναι ότι θα σου φέρονται όπως επιλέγεις να σου φέρονται, στην θητεία μου αλλά και γενικά λόγο Α βαθμού συγγένειας με στρατιωτικούς έχω γνωρίσει σμυκάδες επιλοχίες που έχουν χειρότερη αντιμετώπιση και από εποπ τελευταία σειρά με λιγότερα έτη υπηρεσίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 15, 2021 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
md_dm έγραψε:Φιλική συμβουλή! Μερικοί έχετε μπερδέψει τον στρατό με λούνα παρκ. Να ειστε κατασταλαγμενοι, να ξερετε τι θελετε και που βαδιζετε, να κανετε τις αιτησεις επειδη το γουσταρετε και οχι επειδη ετυχε να σας ενημερωσουν καποιοι οτι βγηκε μια προκηρυξη (μια βδομαδα πριν κλεισουν οι αιτησεις). Ειμαστε και εμεις που τις περιμεναμε απ 'τον Δεκεμβριο! Δευτερη φιλικη συμβουλη! Ως γνωστον ο στρατος στην πλειοψηφια του ειναι ανδροκρατουμενος χωρος. Ο στρατος δεν ειναι tinder (και ο νοων νοειτω) ! Να ειστε ευγενικοι, σοβαροι και τυπικοι και οσο μπορειτε απαρατηρητοι, μα πανω απ 'ολα ΣΕΒΑΣ. Εκει μεσα θα ειμαστε ολοι ισοι, δεν εχει σημασια αν εισαι 18 ή 23 ή 27, αντρας ή γυναικα. Μην υποτιματε κανενος τις δυναμεις και τη νοημοσυνη. Συναγωνισμος!
Που κρυβόσουν Ρε μεγάλε τόσο καιρό επιτέλους κάποιος είπε κατι σωστό, κύριοι όπως λέει το παλικάρι ήτε 18 ή 19 ή 27 παντρεμένοι ή όχι με παιδιά η όχι ΟΒΑ ή ΔΕΑ όλοι ίσοι θα είμαστε, τουλάχιστον μέχρι να βγουν οι αρχαιότητες, που και πάλι τυπικό θα είναι όσο περνάμε σχολεία, μετά στην μονάδα πάλι τελευταίος τροχός θα είμαστε στο χέρι του καθενός είναι πως θα του συμπεριφερθούν και πόσο θα τον υπολογίζουν. Γενικός κανόνας στον στρατό είναι ότι θα σου φέρονται όπως επιλέγεις να σου φέρονται, στην θητεία μου αλλά και γενικά λόγο Α βαθμού συγγένειας με στρατιωτικούς έχω γνωρίσει σμυκάδες επιλοχίες που έχουν χειρότερη αντιμετώπιση και από εποπ τελευταία σειρά με λιγότερα έτη υπηρεσίας
Εδώ μου έδωσες πάτημα για τις Κυρίες που θα κάνουν χαρτιά και σε εσάς θα πω το ίδιο γνώρισα γυναίκες που υπηρετούσαν άξια και την πατρίδα και την οικογένεια τους, άλλα γνώρισα και γυναικάκια που χρησιμοποιούσαν την φύση τους και την οικογένεια τους Για να λουφάρουν σε σημείο που πλέον δεν τις υπολογίζανε ούτε για όσο έναν Ι4 άοπλο στρατιώτη, πάντα θα ή τουλάχιστόν για αρκετά χρόνια ακόμα τις γυναίκες θα σας υποτιμάνε και θα σας βλέπουν ως κάτι υποδεέστερο, στο χέρι σας είναι το πως θα σας αντιμετωπίζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 15, 2021 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω ρωτησει και καποια παιδια αλλα θελω να ρωτησω και εσας αν γνωριζετε τα δικαιολογητικά που χρειαζονται ως pdf που υπαρχει; Γτ συμπληρωνω τα στοιχεια μου μετα ειναι η φαση των δικαιολογιτικων διαλεγω ειδικοτητητα και κοινος υποψηφιος (δεν μ αναφερει κατι για pdf) επομενο με πηγαινει στην οριστικη υποβολη δν μ αναφερει πουθενα για να αναβεσω τα δικαιολογητικά Μου γτ;
Καλημερα ευχαριστω για την απαντηση ειπα δεν ηξερα πως γινοταν τετοιου ειδους προξηρυξη εγω εχω παει σξ πεζικο με ειδικοτητα οπλουργου και επειδη δεν μ βγαζει κατι αλλο οτι υπηρετησα εκτος απο οβα αλεξιπτωτηστες και υ/β καταστροφεας ρωτησα να βαλω οβα; Η μπορω να παω παρακατω χωρις να τ συμπληρωσω; Δεν ειναι κακο που ρωταω. Ευχαριστω και παλι για την απαντηση. Καλη επιτυχια σε ολους σας.
ADAMS έγραψε:Καλημερα ευχαριστω για την απαντηση ειπα δεν ηξερα πως γινοταν τετοιου ειδους προξηρυξη εγω εχω παει σξ πεζικο με ειδικοτητα οπλουργου και επειδη δεν μ βγαζει κατι αλλο οτι υπηρετησα εκτος απο οβα αλεξιπτωτηστες και υ/β καταστροφεας ρωτησα να βαλω οβα; Η μπορω να παω παρακατω χωρις να τ συμπληρωσω; Δεν ειναι κακο που ρωταω. Ευχαριστω και παλι για την απαντηση. Καλη επιτυχια σε ολους σας.
Ήσουν ρε μάγκα όβα, αλεξιπτωτιστής ή υποβρύχιος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tethoras355 την Πέμ Απρ 15, 2021 6:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει εάν είμαι στους επιτυχόντες και δεν παρουσιαστώ εάν θα έχω την δυνατότητα να δηλώσω στην επόμενη πορκύρηξη για ΟΒΑ; Ευχαριστώ
Tanto έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει εάν είμαι στους επιτυχόντες και δεν παρουσιαστώ εάν θα έχω την δυνατότητα να δηλώσω στην επόμενη πορκύρηξη για ΟΒΑ; Ευχαριστώ
Με κάθε επιφύλακη πάντα απο όσο ξέρω θα έχεις την δυνατότητα να δηλώσεις ΟΒΑ. Η μόνη περίπτωση να μην μπορείς να δηλώσεις σε προκήρυξη είναι να ήσουν μόνιμος ή ΟΒΑ πριν και να παραιτήθηκες δηλαδή να βγήκες Ι3 αν τα λεω καλά.
Παιδιά μου έστειλαν ιμειλ σήμερα και μου είπαν να τους στείλω το πτυχίο αγγλικών μεταφρασμένο και επικυρωμένο. Εγώ έτσι το έστειλα. Τι παίζει, δεν ξέρω.
εχουν να πεσουν οι παραιτησεις βροχη και ειδικα όταν βγουν οι μεταθεσεις και κατσουν 7 χρονια+ παραμεθωριο
και ειδικα με τους αστράτευτους που δεν εχουν παρει μια γευση από θητεια και δηλωνουν
Tanto έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει εάν είμαι στους επιτυχόντες και δεν παρουσιαστώ εάν θα έχω την δυνατότητα να δηλώσω στην επόμενη πορκύρηξη για ΟΒΑ; Ευχαριστώ