Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαλλον θα βγει οπως το 09 ναι μεν πινακες αλλα θα γραφει τα μορια του πρωτου και του τελευταιου και εσυ απλα θα μπαινεις με τον προσωπικο κωδικο taxisnet οπως λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η προκηρυξη μεσα και θα βλεπεις αν περασεις ή οχι.

Εγω μπορει να σου γραφω εδω μεσα οτι εχω 10 απολυτηριο και να σε τρολλαρω και εν τελει να εχω 19, θα πας να μου κανεις προσφυγη;

Καλη τυχη, διοτι μετα θα πληρωσεις τα κερατα σου στην αντι μηνυση που θα σου κανω εγω πχ για ψευδη στοιχεια και καταγγελια προς το προσωπο μου.

Αυτο παρεπιπτοντως, ειχε γινει στην προκηρυξη του 2005 σε σειρα της αδερφης μου, καποιοι μαγκες κανανε προσφυγες για πλαστα εγγραφα και εν τελει πληρωσαν τα κερατα τους για ψευδες καταγγελιες.

Προσοχη σε κατι τετοια, θα χασεις και τη προκηρυξη και θα φας και ενα πολυ ωραιο 4ψηφιο προστιμο.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα αν πιστευτείς οτι θα ασχοληθώ με άτομα από εδώ μέσα είσαι γελασμένος αμα χρειαστεί να κάνω προσφυγή θα κάνω εκεί που ξέρω ότι μπορώ να κάνω, επίσης η προσφυγή δεν είναι καταγγελία μάλλον κάποιοι μπερδεύεστε

Εμενα δεν μου καιγεται καρφι αν κανεις προσφυγη, σε ποιον κανεις Και για ποιο λογο, οποτε καμια στεναχωρια λεβεντη μου.

Απλα σε ενημερωνω μιας και δεν γνωριζεις πως γινεται αυτη η διαδικασια και εχω αρκετη εμπειρια πανω σε αυτο το κομματι απο δικα μου ατομα σε αρκετες προκηρυξεις.

είναι πολύ ωραίο να μην ξέρεις με ποιον μιλάς και να φαντάζεσαι πράγματα, πραγματικά με έκανες και γέλασα ξεκαθάρισε αρχικά τι είναι ένσταση - προσφυγή -καταγγελία και στην συνέχεια διάβασε αυτο που σου γράφω

Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι μη αναθεωρήσιμες και δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύουν τα καθοριζόμενα από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας [ν.2690/1999 (Α'45) ]. Όπως σε κάθε δημόσιο διαγωνισμό, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιούς τους, τηρουμένων των διατάξεων - περιορισμών που θέτει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 και ο ν.4624/2019 (Α΄137) που ρυθμίζουν τα θέματα των προσωπικών δεδομένων.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Γιατι πρεπει να γνωριζω ή μαλλον πρεπει να με νοιαζει με " ποιον μιλαω
" πισω απο ενα ανωνυμο φορουμ και προφιλ;Εικόνα

Βρε λεβεντια μου, εγω μια χαρα ξερω τι ειναι η ενσταση, τι η προσφυγη, τι η καταγγελια οπως και ξερω να κανω και πατατες στον φουρνο.

Απο εκει και περα, θα δεις πως λειτουργει η διαδικασια οταν θα κανεις την προσφυγη, δεν θα κατσω να σου εξηγησω την πορεια, διοτι ποσως με ενδιαφερει τι εχεις σκοπο να κανεις.

Παρ' ολα αυτα, σου ευχομαι καλη Τυχη σε οτι κι αν κανεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Απρ 14, 2021 7:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ποιος εισαι τελος παντων βρε ''ρε πατε καλα ρε'' ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΤελικα μαλλον εσυ πρεπει να διαβασεις την προκηρυξη προσεκτικα γιατι κουρασες.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

XristosMP έγραψε:Ποιος εισαι τελος παντων βρε ''ρε πατε καλα ρε'' ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΤελικα μαλλον εσυ πρεπει να διαβασεις την προκηρυξη προσεκτικα γιατι κουρασες.

Με τις μπαρούφες που λέτε αποδεικνύετε το ποιος πρέπει να διαβάσει την προκήρυξη εσείς είστε αυτοί που τρέχετε σε λογιστές και δικηγόρους να σας την κάνουν και επίσης αμα σε κούρασα πέσε για ύπνο καλό μου γιοτόπουλο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 14, 2021 7:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Γιατι πρεπει να γνωριζω ή μαλλον πρεπει να με νοιαζει με " ποιον μιλαω
" πισω απο ενα ανωνυμο φορουμ και προφιλ;Εικόνα

Βρε λεβεντια μου, εγω μια χαρα ξερω τι ειναι η ενσταση, τι η προσφυγη, τι η καταγγελια οπως και ξερω να κανω και πατατες στον φουρνο.

Απο εκει και περα, θα δεις πως λειτουργει η διαδικασια οταν θα κανεις την προσφυγη, δεν θα κατσω να σου εξηγησω την πορεια, διοτι ποσως με ενδιαφερει τι εχεις σκοπο να κανεις.

Παρ' ολα αυτα, σου ευχομαι καλη Τυχη σε οτι κι αν κανεις.

Μάλιστα κύριε Αγγελάκη θα προσέξω

Να σε ενημερώσω δεν είσαι ο μόνος με γνωστούς που έχουν κάνει προσφυγές σε προκηρύξεις έχω και εγώ συγγενείς α βαθμού αλλά γνωστούς που τυχαίνει να έχουν κάνει και γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί το όλο θέμα παρολα αυτα καλη επιτυχία και σε εσένα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 14, 2021 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mellos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mellos »

Καλησπέρα. Εγώ είμαι φοιτητής με αναβολή από το 17, τον στρατιωτικό αριθμό πως τον βρίσκω; Δε με εμφανίζει όταν βάζω τα στοιχεία μου online στη στρατολογια.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

re pate kala re έγραψε:
XristosMP έγραψε:Ποιος εισαι τελος παντων βρε ''ρε πατε καλα ρε'' ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΤελικα μαλλον εσυ πρεπει να διαβασεις την προκηρυξη προσεκτικα γιατι κουρασες.

Με τις μπαρούφες που λέτε αποδεικνύετε το ποιος πρέπει να διαβάσει την προκήρυξη εσείς είστε αυτοί που τρέχετε σε λογιστές και δικηγόρους να σας την κάνουν και επίσης αμα σε κούρασα πέσε για ύπνο καλό μου γιοτόπουλο

Δεν ειμαι τοσο τελειωμενος για να μου κανουν αλλοι την αιτηση, μπορω και μονος.

Χαλαρωσε τα νευρακια σου αγριεμενο αγορι.

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

re pate kala re έγραψε:
theodoros έγραψε:δεν το λεει αυτό στην προκυρηξη όμως!Εικόνατα ιδια αθλήματα με αυτά για ναμ πεις δινεις;

δεν υπάρχει λογο να σου πει πως θα πάρεις, με αυτά που διαβάζω δυστυχώς βλέπω οτι μερικοί δεν έχετε ιδέα που πάτε πραγματικά λυπάμαι τους υποψήφιους που θα είναι στον θάλαμο με παλτά

αν αναφερεσαι σε εμενα εχω να σου πω ότι ξερω, αλλα για τους υπολοιπους το βλέπουμε ολοι ότι δεν εχουν ιδεα εδώ καποιος ρωτουσε για τις αιτησεις αν γινονται ταχυδρομικα

re pate kala re έγραψε:
Buddha έγραψε:Και που ξέρεις το τι απολυτήριο έχει ο καθένας; Το τι θα ανακοινωθεί δεν το ξέρεις ούτε εσύ αλλά ούτε εγώ το αν είναι αλήθεια η όχι. Θέλω να πω το ότι θα δεις έναν Κώστα έναν Γιώργο με 1000 μόρια. Επειδή έβαλε βισμα. Άσχετα αν μάζευε 600 μόρια πχ. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει από πίσω.

αδερφέ λογικό είναι να μην ξέρω το δικό σου αλλά ξέρω άλλων 50 γνωστών και αντίστοιχα άλλοι τόσοι ξέρουν το δικό μου, παράδειγμα αυτήν την στιγμή ξέρω άτομο το οποίο υπηρετεί που θα κάνει χαρτιά και γνωρίζω ότι έχει καταθέσει πλαστό πτυχίο Αγγλικών

αυτό που αναφέρεις είναι αρκετα σοβαρο και θα επρεπε να το ανεφερεις και όχι να μας βαζεις χερι εδώ συνεχεια ασε που αμα περασει θα γιενι ελεγχος και θα εχει μπλεξιματα

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από espapadaki »

re pate kala re έγραψε:
Buddha έγραψε:Και που ξέρεις το τι απολυτήριο έχει ο καθένας; Το τι θα ανακοινωθεί δεν το ξέρεις ούτε εσύ αλλά ούτε εγώ το αν είναι αλήθεια η όχι. Θέλω να πω το ότι θα δεις έναν Κώστα έναν Γιώργο με 1000 μόρια. Επειδή έβαλε βισμα. Άσχετα αν μάζευε 600 μόρια πχ. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει από πίσω.

αδερφέ λογικό είναι να μην ξέρω το δικό σου αλλά ξέρω άλλων 50 γνωστών και αντίστοιχα άλλοι τόσοι ξέρουν το δικό μου, παράδειγμα αυτήν την στιγμή ξέρω άτομο το οποίο υπηρετεί που θα κάνει χαρτιά και γνωρίζω ότι έχει καταθέσει πλαστό πτυχίο Αγγλικών

ελεος. Πραγματικα! Ενταξει δεν με αγχνει και παρα πολυ αυτο... Αλλωστε και μετα την καταταξη υπαρχει η αποταξη... Οπως εγινε σε 25 φρουρακια που μπηκαν και δηλωσαν ψευδη στοιχεια... Αν και δεν ξερω το ονομα σου, μην το αφησεις ετσι εαν μπει... Και εγω μαζι σου Εικόνα

V. P. @@
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από V. P. @@ »

Γεια σας παιδιά ! Θα ήθελα αν ξερετε να μου πείτε σας παρακαλώ !Στην καρτέλα με τις εξετάσεις εκεί που λέει ακτινογραφία θώρακα και εξετασεις αίματος και ούρων ποιοί γιατροί υπογράφουν ;

Νομίζω ο παθολόγος είναι για όλα !

Εσάς ποιός σας υπέγραψε ;

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαλλον θα βγει οπως το 09 ναι μεν πινακες αλλα θα γραφει τα μορια του πρωτου και του τελευταιου και εσυ απλα θα μπαινεις με τον προσωπικο κωδικο taxisnet οπως λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η προκηρυξη μεσα και θα βλεπεις αν περασεις ή οχι.

Εγω μπορει να σου γραφω εδω μεσα οτι εχω 10 απολυτηριο και να σε τρολλαρω και εν τελει να εχω 19, θα πας να μου κανεις προσφυγη;

Καλη τυχη, διοτι μετα θα πληρωσεις τα κερατα σου στην αντι μηνυση που θα σου κανω εγω πχ για ψευδη στοιχεια και καταγγελια προς το προσωπο μου.

Αυτο παρεπιπτοντως, ειχε γινει στην προκηρυξη του 2005 σε σειρα της αδερφης μου, καποιοι μαγκες κανανε προσφυγες για πλαστα εγγραφα και εν τελει πληρωσαν τα κερατα τους για ψευδες καταγγελιες.

Προσοχη σε κατι τετοια, θα χασεις και τη προκηρυξη και θα φας και ενα πολυ ωραιο 4ψηφιο προστιμο.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα αν πιστευτείς οτι θα ασχοληθώ με άτομα από εδώ μέσα είσαι γελασμένος αμα χρειαστεί να κάνω προσφυγή θα κάνω εκεί που ξέρω ότι μπορώ να κάνω, επίσης η προσφυγή δεν είναι καταγγελία μάλλον κάποιοι μπερδεύεστε

Εμενα δεν μου καιγεται καρφι αν κανεις προσφυγη, σε ποιον κανεις Και για ποιο λογο, οποτε καμια στεναχωρια λεβεντη μου.

Απλα σε ενημερωνω μιας και δεν γνωριζεις πως γινεται αυτη η διαδικασια και εχω αρκετη εμπειρια πανω σε αυτο το κομματι απο δικα μου ατομα σε αρκετες προκηρυξεις.

καλα μην το δενεις και κομπο

αεκετοι εδώ μεσα εχετε διαλεξει λαθος επαγγλεμα που πρεπει να κανετε

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από espapadaki »

V.P.@@ έγραψε:Γεια σας παιδιά ! Θα ήθελα αν ξερετε να μου πείτε σας παρακαλώ !Στην καρτέλα με τις εξετάσεις εκεί που λέει ακτινογραφία θώρακα και εξετασεις αίματος και ούρων ποιοί γιατροί υπογράφουν ;

Νομίζω ο παθολόγος είναι για όλα !

Εσάς ποιός σας υπέγραψε ;

μικροβιολογος στις αιματος (αυτη που εβαλε και υπογραφη στα αποτελεσματα)

και ακτινολογος/διαγνωστης στη θωρακος,

δεν γνωριζω αν ειναι λαθος η σωστο που εβαλε ο παθολογος.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

theodoros έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
theodoros έγραψε:δεν το λεει αυτό στην προκυρηξη όμως!Εικόνατα ιδια αθλήματα με αυτά για ναμ πεις δινεις;

δεν υπάρχει λογο να σου πει πως θα πάρεις, με αυτά που διαβάζω δυστυχώς βλέπω οτι μερικοί δεν έχετε ιδέα που πάτε πραγματικά λυπάμαι τους υποψήφιους που θα είναι στον θάλαμο με παλτά

αν αναφερεσαι σε εμενα εχω να σου πω ότι ξερω, αλλα για τους υπολοιπους το βλέπουμε ολοι ότι δεν εχουν ιδεα εδώ καποιος ρωτουσε για τις αιτησεις αν γινονται ταχυδρομικα

re pate kala re έγραψε:

αυτό που αναφέρεις είναι αρκετα σοβαρο και θα επρεπε να το ανεφερεις και όχι να μας βαζεις χερι εδώ συνεχεια ασε που αμα περασει θα γιενι ελεγχος και θα εχει μπλεξιματα

αυτό σου λέω έλεγχος θα γίνει είναι δεδομένο και πάντα γίνετε Το θέμα είναι το πότε αν αυτός που λέω μπει γτ έκανε κάποια Παρανομία επειδή είναι κοντινό άτομο και γνωρίζω ακριβώς τι μόρια έχει Τότε θα πράξω αναλόγως, Κύριοι στα μόρια βύσμα δεν μπαίνει και όποιος σας το είπε σας παραμυθιάζει

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

για να μην γεμιζει η σελιδα με πολλες παραθεσεις,στην προκυρηξη λεει ότι ο κάθε υποψήφιος θα βλεπει μοναχα τα δικα του αποτελέσματα με τους κωδικου ταξιςνετ

το θεμα είναι αν μπει καποιος με πλαστο χαρτι και φυγει θα την αναπληρωσει την θεση καποιος επιλαχων;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

theodoros έγραψε: για να μην γεμιζει η σελιδα με πολλες παραθεσεις, στην προκυρηξη λεει ότι ο κάθε υποψήφιος θα βλεπει μοναχα τα δικα του αποτελέσματα με τους κωδικου ταξιςνετ

το θεμα είναι αν μπει καποιος με πλαστο χαρτι και φυγει θα την αναπληρωσει την θεση καποιος επιλαχων;

στην προκήρυξη λέει το εξής

Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι μη αναθεωρήσιμες και δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύουν τα καθοριζόμενα από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας [ν.2690/1999 (Α'45) ]. Όπως σε κάθε δημόσιο διαγωνισμό, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιούς τους, τηρουμένων των διατάξεων - περιορισμών που θέτει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 και ο ν.4624/2019 (Α΄137) που ρυθμίζουν τα θέματα των προσωπικών δεδομένων.

όσο για το αν πιάσουν κάποιον θα μπει αλλός επιλαχόν ισχύει το έξης

δ. Με διαταγή του ΓΕΣ/Β4, καλούνται υποψήφιοι ως επιλαχόντες για πλήρωση τυχόν κενών θέσεων, λόγω μη παρουσίασης ή παραίτησης επιτυχόντων μέχρι την τελική ονομασία των καταταγέντων ΕΠ. ΟΠ

άρα αν ποιάσουν καποιον μετα την ονομασια απλα θα τον διώξουν δεν θα καλέσουν επιλαχο

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες