Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Nick222 έγραψε:Καλησπερα παιδια μια ερωτηση ηθελα να κανω οποιος γνωριζει ας που με!Υπαρχει ειδικοτητα αποθηκαριος πυρομαχικων-εξουδετερωτης βομβων

Εγω ειμαι αποθηκαριος σε μια εταιρεια 2 χρονια.

Δικαιουμαι μορια σαν προϋπηρεσια η οχι;

Ευχαριστω πολυ

Όχι φίλε δεν δικαιούσαι εκτός αν είσαι Πυροτεχνουργός σε ορυχεία η στην ΔΕΗ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Tsosmi έγραψε:Πιστευετε οτι το βύσμα θα χρησιμοποιηθεί ; Επειδή πλέον είναι ολα ηλεκτρονικως κ είναι πιο δυσκολο

Βύσμα στα μόρια ακόμα και με φυσικές αιτήσεις να ήταν η προκήρυξη δεν μπαίνει σε καμία περίπτωση και αυτό γιατί θα βγουν αναλυτικοί πίνακες με το τι έχει ο καθένας Επομένως αν εγώ ξέρω σίγουρα ότι πχ εσυ στο λύκειο είχες 10 και ξαφνικά δω απολυτήριο 18 άμεσα θα κάνω προσφυγή

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

re pate kala re έγραψε:
Tsosmi έγραψε:Πιστευετε οτι το βύσμα θα χρησιμοποιηθεί ; Επειδή πλέον είναι ολα ηλεκτρονικως κ είναι πιο δυσκολο

Βύσμα στα μόρια ακόμα και με φυσικές αιτήσεις να ήταν η προκήρυξη δεν μπαίνει σε καμία περίπτωση και αυτό γιατί θα βγουν αναλυτικοί πίνακες με το τι έχει ο καθένας Επομένως αν εγώ ξέρω σίγουρα ότι πχ εσυ στο λύκειο είχες 10 και ξαφνικά δω απολυτήριο 18 άμεσα θα κάνω προσφυγή

Πως εισαι σιγουρος οτι θα βγουν πινακες;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

XristosMP έγραψε:
re pate kala re έγραψε:

Πως εισαι σιγουρος οτι θα βγουν πινακες;

Άλλος ένας που δεν διάβασε την προκήρυξη, επομένως σου προτείνω ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και θα είσαι σίγουρος και εσύ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 14, 2021 6:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

re pate kala re έγραψε:

Και που ξέρεις το τι απολυτήριο έχει ο καθένας; Το τι θα ανακοινωθεί δεν το ξέρεις ούτε εσύ αλλά ούτε εγώ το αν είναι αλήθεια η όχι. Θέλω να πω το ότι θα δεις έναν Κώστα έναν Γιώργο με 1000 μόρια. Επειδή έβαλε βισμα. Άσχετα αν μάζευε 600 μόρια πχ. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει από πίσω.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

re pate kala re έγραψε:Άλλος ένας που δεν διάβασε την προκήρυξη, επομένως σου προτείνω ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και θα είσαι σίγουρος και εσύ
Ασε τα τρελα σου σε μενα και πες μου πως εισαι σιγουρος οτι θα βγουν αναλυτικοι πινακες με τα πτυχια-διπλωματα-απολ. Λυκειου του καθενα.

Οτι θα βγουν ονοματα επιτυχοντων-απορριπτεων-επιλαχοντων θεωρειται δεδομενο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 7:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Και μην ξεχνάτε το ότι ναι μεν γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις αλλά τα δεν μετριούνται αυτόματα τα μόρια. Πρέπει να γίνει έλεγχος σε κάθε ένα δικαιολογητικό αν είναι έγκυρο ή το τι βαθμό αναγράφει στο απολυτήριο κλπ. Άρα πάλι μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας στη μέση. Και ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ευαλωτος
Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Βύσμα Οχι μόνο στα μορια αλλά μπορεί π. Χ στα αθληματα
V. P. @@
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από V. P. @@ »

Γεια σας παιδιά ! Θα ήθελα αν ξερετε να μου πείτε σας παρακαλώ ! Στην καρτέλα με τις εξετάσεις εκεί που λέει ακτινογραφία θώρακα και εξετασεις αίματος και ούρων ποιοί γιατροί υπογράφουν ;

Νομίζω ο παθολόγος είναι για όλα !

Εσάς ποιός σας υπέγραψε ;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Buddha έγραψε:Και που ξέρεις το τι απολυτήριο έχει ο καθένας; Το τι θα ανακοινωθεί δεν το ξέρεις ούτε εσύ αλλά ούτε εγώ το αν είναι αλήθεια η όχι. Θέλω να πω το ότι θα δεις έναν Κώστα έναν Γιώργο με 1000 μόρια. Επειδή έβαλε βισμα. Άσχετα αν μάζευε 600 μόρια πχ. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει από πίσω.

αδερφέ λογικό είναι να μην ξέρω το δικό σου αλλά ξέρω άλλων 50 γνωστών και αντίστοιχα άλλοι τόσοι ξέρουν το δικό μου, παράδειγμα αυτήν την στιγμή ξέρω άτομο το οποίο υπηρετεί που θα κάνει χαρτιά και γνωρίζω ότι έχει καταθέσει πλαστό πτυχίο Αγγλικών

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

re pate kala re έγραψε:αδερφέ λογικό είναι να μην ξέρω το δικό σου αλλά ξέρω άλλων 50 γνωστών και αντίστοιχα άλλοι τόσοι ξέρουν το δικό μου, παράδειγμα αυτήν την στιγμή ξέρω άτομο το οποίο υπηρετεί που θα κάνει χαρτιά και γνωρίζω ότι έχει καταθέσει πλαστό πτυχίο Αγγλικών
Νομίζω να ξέρετε ότι κάθε έγγραφο επάνω αναγράφει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Είτε είναι πτυχίο είτε όχι. Τι πιστεύετε δεν θα τα δουν; Και ξες τι γίνεται σε περίπτωση πλαστογραφίας έτσι; Αυτεπάγγελτη καταγγελία και μέσα. Πλαστογραφεις σε δημόσια υπηρεσία και δη στο στρατο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 7:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

re pate kala re έγραψε:Άλλος ένας που δεν διάβασε την προκήρυξη, επομένως σου προτείνω ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και θα είσαι σίγουρος και εσύ

Μαλλον θα βγει οπως το 09 ναι μεν πινακες αλλα θα γραφει τα μορια του πρωτου και του τελευταιου και εσυ απλα θα μπαινεις με τον προσωπικο κωδικο taxisnet οπως λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η προκηρυξη μεσα και θα βλεπεις αν περασεις ή οχι.

Εγω μπορει να σου γραφω εδω μεσα οτι εχω 10 απολυτηριο και να σε τρολλαρω και εν τελει να εχω 19, θα πας να μου κανεις προσφυγη;

Καλη τυχη, διοτι μετα θα πληρωσεις τα κερατα σου στην αντι μηνυση που θα σου κανω εγω πχ για ψευδη στοιχεια και καταγγελια προς το προσωπο μου.

Αυτο παρεπιπτοντως, ειχε γινει στην προκηρυξη του 2005 σε σειρα της αδερφης μου, καποιοι μαγκες κανανε προσφυγες για πλαστα εγγραφα και εν τελει πληρωσαν τα κερατα τους για ψευδες καταγγελιες.

Προσοχη σε κατι τετοια, θα χασεις και τη προκηρυξη και θα φας και ενα πολυ ωραιο 4ψηφιο προστιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 7:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Buddha έγραψε:Νομίζω να ξέρετε ότι κάθε έγγραφο επάνω αναγράφει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Είτε είναι πτυχίο είτε όχι. Τι πιστεύετε δεν θα τα δουν; Και ξες τι γίνεται σε περίπτωση πλαστογραφίας έτσι; Αυτεπάγγελτη καταγγελία και μέσα. Πλαστογραφεις σε δημόσια υπηρεσία και δη στο στρατο
Οκ ότι πεις δεν έχεις ιδέα από προκηρύξεις το καταλαβαίνω απλά προς ενημέρωση σου, σχεδόν σε κάθε προκήρυξη ενώ έχουν μπει ανακαλύπτουν πλαστά ΠΧ αστυνομία ειδικοί φρουροί, εποπ 2009 πάντα γίνεται αυτό, για αυόν ακριβώς τον λογό τα χαρτιά ολονων είναι προσβασημα σε κάθε υποψήφιο και φυσικα και στην υπηρεσία γιαυτο και όταν ειναι να βγεις στην σύνταξη ελέγχουν ξανα τα χαρτιά που είχες δηλώσει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 7:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαλλον θα βγει οπως το 09 ναι μεν πινακες αλλα θα γραφει τα μορια του πρωτου και του τελευταιου και εσυ απλα θα μπαινεις με τον προσωπικο κωδικο taxisnet οπως λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η προκηρυξη μεσα και θα βλεπεις αν περασεις ή οχι.

Εγω μπορει να σου γραφω εδω μεσα οτι εχω 10 απολυτηριο και να σε τρολλαρω και εν τελει να εχω 19, θα πας να μου κανεις προσφυγη;

Καλη τυχη, διοτι μετα θα πληρωσεις τα κερατα σου στην αντι μηνυση που θα σου κανω εγω πχ για ψευδη στοιχεια και καταγγελια προς το προσωπο μου.

Αυτο παρεπιπτοντως, ειχε γινει στην προκηρυξη του 2005 σε σειρα της αδερφης μου, καποιοι μαγκες κανανε προσφυγες για πλαστα εγγραφα και εν τελει πληρωσαν τα κερατα τους για ψευδες καταγγελιες.

Προσοχη σε κατι τετοια, θα χασεις και τη προκηρυξη και θα φας και ενα πολυ ωραιο 4ψηφιο προστιμο.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα αν πιστευτείς οτι θα ασχοληθώ με άτομα από εδώ μέσα είσαι γελασμένος αμα χρειαστεί να κάνω προσφυγή θα κάνω εκεί που ξέρω ότι μπορώ να κάνω, επίσης η προσφυγή δεν είναι καταγγελία μάλλον κάποιοι μπερδεύεστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 7:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

re pate kala re έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαλλον θα βγει οπως το 09 ναι μεν πινακες αλλα θα γραφει τα μορια του πρωτου και του τελευταιου και εσυ απλα θα μπαινεις με τον προσωπικο κωδικο taxisnet οπως λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η προκηρυξη μεσα και θα βλεπεις αν περασεις ή οχι.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα αν πιστευτείς οτι θα ασχοληθώ με άτομα από εδώ μέσα είσαι γελασμένος αμα χρειαστεί να κάνω προσφυγή θα κάνω εκεί που ξέρω ότι μπορώ να κάνω, επίσης η προσφυγή δεν είναι καταγγελία μάλλον κάποιοι μπερδεύεστε

Εμενα δεν μου καιγεται καρφι αν κανεις προσφυγη, σε ποιον κανεις Και για ποιο λογο, οποτε καμια στεναχωρια λεβεντη μου.

Απλα σε ενημερωνω μιας και δεν γνωριζεις πως γινεται αυτη η διαδικασια και εχω αρκετη εμπειρια πανω σε αυτο το κομματι απο δικα μου ατομα σε αρκετες προκηρυξεις.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης