Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Stefell
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stefell »

Εχθές που έκανα την αίτηση στον ΣΞ ήταν στις 9500 και ΠΑ 7100
Άβαταρ μέλους
Politis353
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Politis353 »

Αυτό ισχύει και για όσους πάνε στο ειδικές δυνάμεις; Δηλ πρώτα Κέντρο, μαχητή, ειδικότητα και μετά σπεεποπεδ; Επίσης ξέρει κανείς τι άλλα σχολεία ειδικών δυνάμεων υπάρχουν?
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα παιδιά, για τους πολύτεκνους χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή μόνο πιστοποιητικο πολυτεκνικής ιδιότητας απο ΑΣΠΕ;
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Maria95 »

Και τα δύο χρειάζονται!
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξερει, πως αποδεικνύουμε ότι ήμουν έφεδρος αξιωματικός με ειδικότητα Α-Τ ; Πρέπει να βάλουμε το πιστοποιητικο στρατολογικής κατάστασης ;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Kostasthegreek έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, για τους πολύτεκνους χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή μόνο πιστοποιητικο πολυτεκνικής ιδιότητας απο ΑΣΠΕ;
Μόνο το πιστοποιητικό που να αναγράφει τυγχάνει εγγυρο. Κωστα διάβασε προσεκτικά την προκυρηξη
Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα epop.army.gr; Γιατί σε εμένα δεν ανοίγει. Έχω κάνει την αίτηση και μπαίνω καθε ημέρα, σήμερα δεν θέλει να συνδεθεί. Ίσως αρχίσανε να ελέγχουν της αίτησης. Λεω εγω τωρα. Καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Θα περασεις Κεντρο, σχολειο μαχητη, σχολειο ειδικοτητας και αργοτερα οταν πας στη Μοναδα σου, τοτε θα νοικιασεις εξω σπιτι.

Τους πρωτους μηνες θα εισαι στο στρατοπεδο μεσα, σαν να κανεις μια θητεια παλι.

Ναι στην βασική περίπου νομίζω κανα 3 μηνο είναι το κεντρο μένεις μέσα, μετα στην ειδικότητα μπορείς να νοικιάσεις περίπου συνολικά στην αρχή μέχρι να τοποθετηθούμε θα είμαστε εκπαιδευόμενοι για κανα 6 μηνο χοντρικά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

theodoros έγραψε:δεν το λεει αυτό στην προκυρηξη όμως!Εικόνατα ιδια αθλήματα με αυτά για ναμ πεις δινεις;

δεν υπάρχει λογο να σου πει πως θα πάρεις, με αυτά που διαβάζω δυστυχώς βλέπω οτι μερικοί δεν έχετε ιδέα που πάτε πραγματικά λυπάμαι τους υποψήφιους που θα είναι στον θάλαμο με παλτά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 14, 2021 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Crab_GR έγραψε:Δεν ειναι οτι βιάζομαι αλλα ετσι για μια γενική εικόνα.

Βέβαια μου φαίνεται πολύ γρήγορο το ενδεχόμενο για Ιουλίου-Αυγούστου ως και απίθανο...

Όπως έγραψα το χρονοδιάγραμμά σχετικά με την προηγούμενη ναι αλλά σκέψου ότι η προκήρυξη του 19 των ειδικών φρουρών παρα έτρεξε γρήγορα γενικά σε αυτό το κομμάτι απο την στιγμή που δεν γίνετε κάποια αναφορά μέσα δεν έχουμε σαφή εικόνα πολύ πιθανών οι πίνακες να βγουν και άμεσα μην ξεχνάς οτι γίνονται ηλεκτρονικά οπότε πολύ πιθανόν το σύστημα να πετάει εκτός αυτόματα τις άκυρες αιτήσεις και της αιτήσεις όσων δεν πληρούν τα κριτήρια Πχ ένας που κάνει αίτηση και είναι 29 χρονών λογικά το σύστημα τον έχει είδη κατατάξη σε βάση δεδομένων οτι είναι εκτός ΦΥΣΙΚΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 14, 2021 2:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nick222 »

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση ηθελα να κανω οποιος γνωριζει ας που με! Υπαρχει ειδικοτητα αποθηκαριος πυρομαχικων-εξουδετερωτης βομβων

Εγω ειμαι αποθηκαριος σε μια εταιρεια 2 χρονια.

Δικαιουμαι μορια σαν προϋπηρεσια η οχι;

Ευχαριστω πολυ

Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Πιστευετε οτι το βύσμα θα χρησιμοποιηθεί ; Επειδή πλέον είναι ολα ηλεκτρονικως κ είναι πιο δυσκολο
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Nick222 έγραψε:Καλησπερα παιδια μια ερωτηση ηθελα να κανω οποιος γνωριζει ας που με!Υπαρχει ειδικοτητα αποθηκαριος πυρομαχικων-εξουδετερωτης βομβων

Εγω ειμαι αποθηκαριος σε μια εταιρεια 2 χρονια.

Δικαιουμαι μορια σαν προϋπηρεσια η οχι;

Ευχαριστω πολυ

Παρε ενα τηλ στην στρατολογια της περιοχης σου να εισαι σιγουρος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τετ Απρ 14, 2021 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
poisonkp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από poisonkp »

Καλησπερα σε ολους μια ερωτηση, δεν την εχω δει παραπανω, οποιος μπορει ας απαντησει!

εχω πτυχιο επαλ με βαθμολογια 18, διαβασα αυτο στην προξυρηξη, το επαλ θεωρειται επαγγελματικη εκπαιδευση, χρειαζεται καποια πραξη ισοτιμιας η καταθετω το πτυχιο οπως ειναι;

Για τίτλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, πράξη ισοτιμίας και

κατάταξης της επιτροπής Ισοτιμιών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο. Ε. Ε. Κ.) ή του

Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε. Ο. Π. Π.) ή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και

Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.) και βεβαίωση αντιστοιχίας βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση

του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε εικοσαβάθμια κλίμακα.

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Παιδιά καλησπέρα, μαζί με τα δικαιολογητικά πρέπει να στείλω και κάποιο φωτοαντίγραφο ΑΜΚΑ ;

πχ την ταυτότητα τη ζητάει...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης