Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sold13r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sold13r »

ΚΑ:7900 + Μέχρι στιγμής κομάντα
epoparm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από epoparm »

Που το λεει μοριακο κ το rapid ακομα κ τ σελφ τεστ εχουν ισχυ απτην στιγμη που τα εγκρινει η κυβερνηση κ κυκλοφορουν
Άβαταρ μέλους
Stepdad
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stepdad »

Παιδιά ξέρει κανείς εάν είχαμε δύο ειδικότητες στην θητεία μας, παίρνουνε μόρια προϋπηρεσίας και για τις δύο; Εγώ ήμουν τ/Φ και α/τ. Όλη την θητεία πάντα στοιχειο α/τ ήμουν αλλά είδα ότι στο απολυτήριο μου γράφει και τις δύο ειδικότητες και από κάτω με στυλό ότι από τάδε ημερομηνία μέχρι τάδε εκπλήρωνα χρέη τυφέκιοφορου. Οπότε παίρνω νότια μόνο στο χρήστης ελαφρύ οπλισμου?
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

12 μέρες πριν λήξει η προθεσμία είμαστε στα 8κ μιλάμε για 5 φορές σχεδόν πάνω από αυτούς που ζητάνε για να δούμε που θα χτυπήσει ταβάνι
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Παιδιά Καλησπερα! Επειδή τώρα θα κάνω την αίτηση και θέλω να είμαι σίγουρος μια πληροφορία για επιβεβαίωση θα ήθελα! Τις δηλώσεις που αναφέρονται σε εξετάσεις (υγείας κλπ) απλά τις τυπώνουμε και τα έχουμε συμπληρωμένα όταν ζητηθεί στα αθλήματα πχ ε; Εννοώ δεν χρειάζεται να τα στείλουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
marine_94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από marine_94 »

Καλησπέρα κομάντος, παρόμοιο πρόβλημα με τον φίλο stepdad έχω και εγώ. Υπηρέτησα σε μονάδα πυροβολικού η οποία ανήκει στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Είχα 2 ΚΥΡΙΕΣ το τονίζω ειδικότητες (όπως λέει και στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης) :1) Σκοπευτής πυροβολητής πυροβολικού μάχης και 2) πεζοναύτης χωρίς όμως να προσδιορίζεται συγκεκριμμένα (π. Χ τυφεκιοφόρος ή πολυβολητής ή χειριστής α/τ και πάει λέγοντας). Γνωρίζει κανείς αν η δεύτερή μου ειδικότητα μου σαν πεζοναύτης αντιστοιχεί σε κάποια από τις ειδικότητες των ειδικών δυνάμεων που έχουν προκηρυχτεί ώστε να την δηλώσω και να μου αναγνωριστούν και τα μόρια της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα και τα μόρια των ειδικών δυνάμεων; Επίσης αν τελικά δηλώσω την πρώτη, προϋπηρεσία θα μου αναγνωρίσει σίγουρα, τα μόρια των ειδικών δυνάμεων θα μου τα αναγνωρίσει όμως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marine_94 την Σάβ Απρ 10, 2021 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Stepdad έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς εάν είχαμε δύο ειδικότητες στην θητεία μας, παίρνουνε μόρια προϋπηρεσίας και για τις δύο; Εγώ ήμουν τ/Φ και α/τ. Όλη την θητεία πάντα στοιχειο α/τ ήμουν αλλά είδα ότι στο απολυτήριο μου γράφει και τις δύο ειδικότητες και από κάτω με στυλό ότι από τάδε ημερομηνία μέχρι τάδε εκπλήρωνα χρέη τυφέκιοφορου. Οπότε παίρνω νότια μόνο στο χρήστης ελαφρύ οπλισμου;

αρχικά μία ειδικότητα μετράει η κύρια στο χαρτί που απολύεσαι μπορεί να γράψει ότι θέλει ο στρατολόγος στο ΕΦΠ και στο τύπου Α λέει την ειδικότητα σου και αν έχεις 2η ποια είναι η κύρια

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

George3243 έγραψε:Παιδιά Καλησπερα! Επειδή τώρα θα κάνω την αίτηση και θέλω να είμαι σίγουρος μια πληροφορία για επιβεβαίωση θα ήθελα! Τις δηλώσεις που αναφέρονται σε εξετάσεις (υγείας κλπ) απλά τις τυπώνουμε και τα έχουμε συμπληρωμένα όταν ζητηθεί στα αθλήματα πχ ε; Εννοώ δεν χρειάζεται να τα στείλουμε τώρα;
οχι δεν στέλνεις τπτ τώρα. Θα τις κάνεις σιγα σιγά αλλα μη το αμελήσεις για τελευταία στιγμή
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

George3243 έγραψε:Παιδιά Καλησπερα! Επειδή τώρα θα κάνω την αίτηση και θέλω να είμαι σίγουρος μια πληροφορία για επιβεβαίωση θα ήθελα! Τις δηλώσεις που αναφέρονται σε εξετάσεις (υγείας κλπ) απλά τις τυπώνουμε και τα έχουμε συμπληρωμένα όταν ζητηθεί στα αθλήματα πχ ε; Εννοώ δεν χρειάζεται να τα στείλουμε τώρα;

Δεν στελνεις τιποτα.

Κατεβαζεις την αιτηση, την αποθηκευεις και θα σου βγαλει την υγειονομικη σου καρτελα.

Θα την εκτυπωσεις και θα πας ειτε σε νοσοκομειο ειτε σε ιδιωτη γιατρο να κανεις τις εξετασεις που ζηταει
(ακτινογραφια / καρδιολογο / οφθαλμιατρο / αιματος / ωριλα και τεστ κοβιντ 3 ημερες πριν παρουσιαστεις) .

Ολα αυτα, αφου τα κανεις και βαλουν γνωματευσεις και σφραγιδες οι γιατροι, τα κρατας και τα προσκομιζεις στις ΠΚΕ, αν περασεις στους πινακες πρωτα.

Καλη σου επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

epoparm έγραψε:Που το λεει μοριακο κ το rapid ακομα κ τ σελφ τεστ εχουν ισχυ απτην στιγμη που τα εγκρινει η κυβερνηση κ κυκλοφορουν

τα κλιμάκια rapid κανουν νομιζω και αν βγεις θετικος σου κανουν μοριακο για επιβεβαιωση

Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giorgos1 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:

Δεν στελνεις τιποτα.

Κατεβαζεις την αιτηση, την αποθηκευεις και θα σου βγαλει την υγειονομικη σου καρτελα.

Θα την εκτυπωσεις και θα πας ειτε σε νοσοκομειο ειτε σε ιδιωτη γιατρο να κανεις τις εξετασεις που ζηταει
(ακτινογραφια / καρδιολογο / οφθαλμιατρο / αιματος / ωριλα και τεστ κοβιντ 3 ημερες πριν παρουσιαστεις) .

Ολα αυτα, αφου τα κανεις και βαλουν γνωματευσεις και σφραγιδες οι γιατροι, τα κρατας και τα προσκομιζεις στις ΠΚΕ, αν περασεις στους πινακες πρωτα.

Καλη σου επιτυχια.

Αρά σαν γενικός κανόνας για τις εξετάσεις το λογικό είναι να τις προγραμματίσουμε να τις κάνουμε αφού βγούνε τα αποτελέσματα έτσι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos1 την Σάβ Απρ 10, 2021 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αυτο εξαρταται απτον καθενα.

Αμα πας στο Νοσοκομειο, ισως να μη βρεις καθολου ραντεβου για 1 μηνα, λογω του κοβιντ αλλα ισως και να βρεις.

Αν πας σε ιδιωτη γιατρο ομως και τα σκασεις, μεσα σε 3 μερες εχεις τελειωσει απολα αλλα ισως να εχει και πολλα ραντεβου.

Αυτο εξαρταται καθαρα, απτο που θα πας να κανεις τις εξετασεις και τα ραντεβου του καθε γιατρου.

Εγω προσωπικα ας πουμε, ηδη εχω τελειωσει απο γιατρους εδω και 1,5 βδομαδα.

Σαν συμβουλη, μη τα αφησεις τελευταια στιγμη, διοτι αν εισαι επιτυχων και περασεις την πυλη για τις ΠΚΕ και σου λειπουν οι εξετασεις, τοτε θα σε απορριψουν.

Κανε τα κουμαντα σου λοιπον απο νωρις για να χεις.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση δεν είναι καιρός για λάθη! Καλή επιτυχία και σε εσένα και σε όλους από καρδιάς!Καλύτερα είναι πιστεύω να προγραμματιστούν όταν θα έχουν βγει οι πίνακες ναι αλλιώς χαμένος χρόνος και αν μιλάμε για ιδιώτες και χαμένο χρήμα. Γνώμη μου... Αν είναι για δημόσιο νοσοκομείο ας τα κανεις καλύτερα από τώρα μήπως αρχίσουν μετά ότι δεν προλαβαίνουν δεν έχουν ραντεβού κ τέτοια

ΑΟΥΑΟΥΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΟΥΑΟΥΑ »

Marine94 τι εσσο είσαι;
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40