αναλόγως την ειδικότητα που θες να επιλέξειςEidikon apostolon έγραψε:Είμαι ένα βήμα πριν την αίτηση έχω απολυτήριο και πτυχίο επαλ τι βάζω;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Έκανε κανένας τώρα τα χαρτιά να βλέπαμε τον αριθμό πρωτοκόλλου?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
πληρωμα σκαφους μχ λέει η απολυτήριο γενικού λυκείου η πτυχίο επαγγελματικής ιδικοτητας επαλPolitis1994 έγραψε:αναλόγως την ειδικότητα που θες να επιλέξειςEidikon apostolon έγραψε:Είμαι ένα βήμα πριν την αίτηση έχω απολυτήριο και πτυχίο επαλ τι βάζω;
Παιδιά σος! Δικηγόρος μου είπε ότι θέλουν όλα τα χαρτιά πιστοποίηση από δικηγόρο πριν τα στείλω, όχι μόνο το πτυχίο αγγλικών. Ισχύει; Κάποια σίγουρη απάντηση σας παρακαλώ
Δεν θέλω να πω κάτι με σιγουριά αλλά σαν να θέλει να σ φάει φράγκα ο δικηγόρος αδερφεParkheew έγραψε:Παιδιά σος! Δικηγόρος μου είπε ότι θέλουν όλα τα χαρτιά πιστοποίηση από δικηγόρο πριν τα στείλω, όχι μόνο το πτυχίο αγγλικών. Ισχύει; Κάποια σίγουρη απάντηση σας παρακαλώ
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα σκεφτόμουν να κάνω και γω τα χαρτιά μου για στρατό και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις και όποιος θέλει και μπορεί, ας μου απαντήσει. Τα χρήματα που θα πάρουμε μόλις μπουμε ξέρετε ποσα είναι; Χωρις βυσμα στα ποσα χρόνια φεύγουμε από παραμεθόριο και γυρνάμε στον τοπο μας?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Πες στο δικηγόρο να διαβάσει την προκήρυξη γιατί κοιμάται όρθιος μ φαίνεται.Parkheew έγραψε:Παιδιά σος! Δικηγόρος μου είπε ότι θέλουν όλα τα χαρτιά πιστοποίηση από δικηγόρο πριν τα στείλω, όχι μόνο το πτυχίο αγγλικών. Ισχύει; Κάποια σίγουρη απάντηση σας παρακαλώ
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Παιδιά καλησπέρα έχω 2 ερωτήσεις :
Αφου υποβάλουμε τα χαρτιά μας ηλεκτρονικά πότε θα πρεπει να περάσουμε τους γιατρούς για μα συμπληρώαουμε την καρτέλα ;
Επίσης θέλω να μου πειτε, για πιο λόγο σε ρωτάει στην αίτηση αν έχεις υπηρετήσει φυλακές ; Υπάρζει περίπτωση αν έχεις κάνει φυλακές στη θητεία να σε κόψουν;
Αφου υποβάλουμε τα χαρτιά μας ηλεκτρονικά πότε θα πρεπει να περάσουμε τους γιατρούς για μα συμπληρώαουμε την καρτέλα ;
Επίσης θέλω να μου πειτε, για πιο λόγο σε ρωτάει στην αίτηση αν έχεις υπηρετήσει φυλακές ; Υπάρζει περίπτωση αν έχεις κάνει φυλακές στη θητεία να σε κόψουν;
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
theodoros εννοειται!
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Καλημέρα σε όλους χρειάζομαι βοήθεια.Εγώ που υπηρετώ στις ένοπλες δυνάμεις αλλά δεν έχω απολυθεί στην επιλογή ιδιότητα τι επιλέγω; Στρατεύσιμος ή οπλίτης/οβα; Επίσης στον αριθμό δελτίου ταυτότητας βάζω τον αριθμό του δελτίου της αστυνομικής η της στρατιωτικής;
Παρακαλώ πολύ είναι επείγον να μου απαντήσετε.
Παρακαλώ πολύ είναι επείγον να μου απαντήσετε.
The only easy day was yesterday.
-
- Posts in topic: 74
Καλημέρα στην ομάδα και καλή δύναμη σε όλους! Με ενδιαφέρει ελεγκτής εναριας κυκλοφορίας που ανήκει στην αεροπορία στρατού. Είδα ότι έχει βάση Μέγαρα και Αλεξανδρούπολη, για να αναφέρει κατ εξαιρέσει λέτε να πάρει αυτά τα δέκα άτομα αποκλειστικά Μέγαρα; Γνωρίζεις κάποιος κάτι; Οι κατατασσόμενοι θα υποστούν βασική εκπαίδευση και εκπαίδευση ειδικότητας, με σκοπό τη βελτίωση των πρακτικών τους γνώσεων και την ενημέρωσή τους στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πέρας αυτών και μέχρι συμπλήρωσης της επταετούς υποχρέωσης παραμονής τους, θα τοποθετηθούν σε Μονάδες εκστρατείας Θράκης και νήσων Ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκανήσου, με την εξαίρεση των κατατασσομένων στις Ειδικές Δυνάμεις, την Αεροπορία Στρατού, το Υγειονομικό και αυτών με την ειδικότητα Ρίπτης - Επισκευαστής αλεξιπτώτων - Τεχνίτης σωστικών μέσων ΕΜ
- theodoros
- Posts in topic: 102
espapadaki έγραψε:theodoros εννοειται!
για ποιο λες; γιατι σε εχασα

- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Παλικαρια γνωρίζει κανείς υπεύθυνα αν το τεστ Covid-19 πρέπει να είναι μοριακό;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
δυστυχώς ναι αλλιώς τι; Να το ρισκαρουμε... Ασε που το μοριακο ειναι πανάκριβο... Ολα αυτα ταλαιπωρίες αθλήματα... Τεστ κλπ κλπ για να ειμαστε επιλαχών 5000...Mortar έγραψε:Παλικαρια γνωρίζει κανείς υπεύθυνα αν το τεστ Covid-19 πρέπει να είναι μοριακό;
Εντομεταξυ τα αθλήματα που θα δώσουμε πρώτα Ο Θεός παλιά τα δίνανε για ειδικές δυνάμεις. Πάντως πολίτη άστα να πάνε κάθε μέρα τρέξιμο κάμψεις κοιλιακούς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης