Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Καλησπερα, μια ερωτηση ισως χαζη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος, στην αιτηση για την προυπηρεσια εχω απο 2 διαφορετικους εργοδοτες, θα δωσω 2 αιτησεις, αυτες λεει οτι συνυποβαλλονται μαζι με βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα. Στην βεβαιωση απλα δινω την βεβαιωση οπως την κατεβασω απο το εφκα με ολα τα ενσημα και θα τα βρουνε αυτοι; Η πρεπει να σημειωσω τα σχετικα ενσημα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Θα βάλεις μέσα μαζί με την βεβαίωση προϋπηρεσίας (εφκα) και την βέβαιωση εργοδότη... Και εγώ στην ζωή μου 2 εργοδότες έχω αλλάξει στο ίδιο επάγγελμα αλλά θα βάλω την 1 βεβαίωση του διίτι ξεπερνάω τους 12 μήνες ποιός ο λόγος να τρέξω και για τον 2ον; ...
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος έχει ειδικότητα χειριστής ακατου για να πάρει τα μόρια σε ποια ειδικότητα θα πρέπει να δηλώσει; Γιατί δεν την έχει μέσα την συγκεκριμένη !
Παιδιά εσάς σας ήρθε email που να επιβεβαιώνει ότι κάνατε τα χαρτιά σας;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Πήρα και τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσω. Δεν έρχεται κάποιο email. Η επιβεβαίωση σου οτι έκανες τα χαρτιά σου είναι η αίτηση που εκτυπωνεις. Ο Κωδικός Αίτησης είναι και Αριθμός Πρωτοκόλλου. Άρα με αυτό είσαι καλημμενη. Τα χαρτιά σου έχουν πάει όπως και να εχειEIRINI96 έγραψε: Παιδιά εσάς σας ήρθε email που να επιβεβαιώνει ότι κάνατε τα χαρτιά σας;
Καλημερα σας να σας ρωτησω μπορεί να είναι και χαζη η ερώτηση. Την ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση που είναι στην προκυρξη την κατεβάζω και την αναρτω μαζί με τα δικαιολογητικά; Επίσης μπορω να κάνω την αίτηση και σ/κ;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Τα παραρτήματα που σου δείχνει θα τα λάβεις όταν ολοκληρώσεις την αίτηση. Θα σου εμφανίσει ένα κουμπί έκτυπωση αίτησης και μπορείς και να το κάνεις και save. Εκεί υπάρχει η υπεύθυνη δήλωση και όλα τα υπόλοιπα. Και ναι μπορείς να κάνεις και Σ/Κ. Εγώ την είχα κάνει αν θυμάμαι καλά Σάββατο βράδυBodyguard έγραψε: Καλημερα σας να σας ρωτησω μπορεί να είναι και χαζη η ερώτηση. Την ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση που είναι στην προκυρξη την κατεβάζω και την αναρτω μαζί με τα δικαιολογητικά; Επίσης μπορω να κάνω την αίτηση και σ/κ;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
.EIRINI96 έγραψε:Παιδιά εσάς σας ήρθε email που να επιβεβαιώνει ότι κάνατε τα χαρτιά σας;
Ναι ηρθε.
Σου ερχεται κανονικα e-mail η αιτηση της Π. Α και του Π. Ν με τους αριθμους πρωτοκολλου.
Του Σ. Ξ δεν ερχεται e-mail.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Υπάρχει περίπτωση να πάρει παράταση η προκήρυξη. Ο λόγος είναι τα ραντεβού που κλείνονται μετά την προθεσμία την 22/04 γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα νοσοκομεία. Να έχουμε υπομονή κομάντος!
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση επειδη με μπέρδεψε ενα άρθρο του kranos.gr Οσοι στείλαμε τα χαρτιά μας Πρέπει ήδη να ξεκινήσουμε τα ιατρικά ραντεβού κτλπ η ειναι νωρίς ακόμα η περιμένουμε κάποια ανακοίνωση;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ρεφερι
Καλησπέρα παιδιά, θα παρακαλούσα σε απάντηση στην ερώτηση μου ΜΟΝΟ όποιος το γνωρίζει 100%. Η ειδικότητα οδηγός ασυρματιστής (ΟΔΑΣ) θα μοριοδοτηθεί εώς προϋπηρεσία στην ειδικότητα ΟΔΗΓΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ με κωδικό 9401; Ευχαριστώ εκ των προτέρων καποιος γνώστης αν Κάνει τον κόπο να μου απαντήσει τν ευχαριστώ!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
ξεκινα άμεσα διότι τα ραντεβού για δωρεάν σε νοσοκομείο αργουν...Crab_GR έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση επειδη με μπέρδεψε ενα άρθρο του kranos.gr Οσοι στείλαμε τα χαρτιά μας Πρέπει ήδη να ξεκινήσουμε τα ιατρικά ραντεβού κτλπ η ειναι νωρίς ακόμα η περιμένουμε κάποια ανακοίνωση;
Ευχαριστώ!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Είμαι ένα βήμα πριν την αίτηση έχω απολυτήριο και πτυχίο επαλ τι βάζω;
Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν κάποιος είναι κοινώς υποψήφιος σε ΣΞ και ΠΑ χρειάζεται να επισυνάψει σε κάθε αίτηση διαφορετικό χαρτί πολυτεκνίας από την ΑΣΠΕ; Γιατί έχουν αριθμό πάνω, εννοώ δεσμεύεται στην κάθε αίτηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης