Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Πόσο καιρό λέτε να τους πάρει για πίνακες, αθλήματα και το κυριότερο η κατάταξη των επιτυχόντων; Οι παλιοί του φορουμ θυμούνται οι οβα και οι εποπ με την παρεμφερεί διαδικασίες πόσο κράτησε χρονικά η αναμονή;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδιά είναι κάνεις εδώ που να δήλωσε οδηγός;
- theodoros
- Posts in topic: 102
Politis1994 έγραψε:Εμαιλ, ταυτότητα αριθμο, τηλεδωνα, διεύθυνση, άσμα κλπ ολα
αυτά ενταξει είναι τα απαραίτητα, αν δεν βαλεις και αυτά μετα
Mortar έγραψε:Μα διευκρινίζεται ξεκάθαρα στην προκηρυξη τι χρειάζεται στον καθένα, ανάλογα με την ειδικότητα και τα προσόντα του καθενός.
λογου αγχους και μπροστα σου να εχει την λυση δεν την βλέπεις και στις ειδικοτητες με απολυτηριο δεν λεει ξεκάθαρα μεσα ότι θελουν απολυτηριο από επαλ παρα μονο γελ και πτυχιο επαλ
υγ πηγε κανεις για εξετασεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλημέρα σε όλους, ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος.Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και έχω πάρει βεβαίωση περάτωση σπουδών, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει η ορκομωσία και δεν έχω το πτυχίο σαν πτυχίο στα χέρια μου. Λέτε να δεχτούν την βεβαίωση περάτωσης σπουδών;
Το ΚΑ για όσους έχουν κάνει την αίτηση δείχνει κ τον αριθμό των ατομων; Δλδ ποσοι έχουν κάνει εως τωρα;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Andri έγραψε:Πόσο καιρό λέτε να τους πάρει για πίνακες, αθλήματα και το κυριότερο η κατάταξη των επιτυχόντων; Οι παλιοί του φορουμ θυμούνται οι οβα και οι εποπ με την παρεμφερεί διαδικασίες πόσο κράτησε χρονικά η αναμονή;
Βάση της προκήρυξης του 2009 οι αιτήσεις γινόντουσαν από Μάρτιο έως Μάιο οι ΠΚΕ και η συνέντευξη (είχε γίνει τότε, μετα κρίθηκε αντισυνταγματική και καταργήθηκε) από Ιούνιο έως Αύγουστο και κατάταξη είχε τον Νοέμβριο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει και σε αυτήν, φέτος μπορεί πχ να έχουν τελειώσει όλα ακόμα και τον Ιούλιο ή μπορεί και τον ερχόμενο Ιανουάριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 07, 2021 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Buddha
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Αν θυμάστε έλεγαν ότι θέλανε στο πρώτο τρίμηνο να γίνουν οι προσλήψεις. Οκ το παραβλέπουμε αυτό χάχα. Απλά πιστεύω ότι το βιάζονται γενικά. Οπότε ναι. Ίσως μέχρι Ιούλιο/Αύγουστο να έχουν γίνει και οι προσληψειςre pate kala re έγραψε:Andri έγραψε:Πόσο καιρό λέτε να τους πάρει για πίνακες, αθλήματα και το κυριότερο η κατάταξη των επιτυχόντων; Οι παλιοί του φορουμ θυμούνται οι οβα και οι εποπ με την παρεμφερεί διαδικασίες πόσο κράτησε χρονικά η αναμονή;
Βάση της προκήρυξης του 2009 οι αιτήσεις γινόντουσαν από Μάρτιο έως Μάιο οι ΠΚΕ και η συνέντευξη (είχε γίνει τότε, μετα κρίθηκε αντισυνταγματική και καταργήθηκε) από Ιούνιο έως Αύγουστο και κατάταξη είχε τον Νοέμβριο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει και σε αυτήν, φέτος μπορεί πχ να έχουν τελειώσει όλα ακόμα και τον Ιούλιο ή μπορεί και τον ερχόμενο Ιανουάριο
Καλησπέρα! Γιατί εχθές συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάνω αίτηση για θέση του ΣΞ στο epop.army και εφόσον θέλω να δηλώσω και ΠΑ θα πρέπει να κάνω αίτηση και στο epop.haf;
Γεια σας, τα χαρτια μας για τους ΕΠΟΠ τα κανουμε μόνο ηλεκτριονικα; Η αποστέλλουμε και ταχυδρομικα; Επισης να ρωτησω εγω ημουν Δεα ΤΘ στα Leo 2 hel αλλα επειδη δν εχω αγγλικα δν μπορω να τα κανω εκει θα μπορουσα ομως σε καποια αλλη ειδικοτητα στα ΤΘ και να παρω και τα μορια της ειδικοτητας; Για παραδειγμα να τα κανω ως υπηρετης οπλων και να παρω τα αναλογα μορια η θελει μονο σε αυτο που ημουν εγω;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Stefell έγραψε:Καλησπέρα! Γιατί εχθές συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάνω αίτηση για θέση του ΣΞ στο epop.army και εφόσον θέλω να δηλώσω και ΠΑ θα πρέπει να κάνω αίτηση και στο epop.haf;
Ναι.
-
- Αντιστράτηγος
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Stefell έγραψε:Καλησπέρα! Γιατί εχθές συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάνω αίτηση για θέση του ΣΞ στο epop.army και εφόσον θέλω να δηλώσω και ΠΑ θα πρέπει να κάνω αίτηση και στο epop.haf;
Ναι.
Υ. Γ Μη ξεχασεις να τσεκαρεις στην αιτηση του Σ. Ξ πως εισαι κοινος υποψηφιος και για Π. Α
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ σήμερα θα κάνω τα χαρτιά μου. Στην προκήρυξη αναφέρει συγκεκριμένα ότι ζητούν απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑΛ. Εγώ έχω βγάλει επαγγελματικό λύκειο. Ερώτηση: Ανεβάζω το απολυτήριο επαγγελματικού Λυκείου ή το πτυχίο ΕΠΑΛ που μας έδωσαν; Μοριοδοτείται το απολυτήριο Λυκείου ΕΠΑΛ?
Καλησπεεα αδερφέ αρχικά πες μ. Τι σειρά ήσουν τρελαθώ λίγο. Κατά δεύτερον ναι δεν μπορείς δυστυχώς χωρις έστω το lower να δηλώσεις την. Συγκεκριμενη ειδικότητα και επίσης δυστυχώς δεν παίρνεις μόρια προϋπηρεσία σε άλλη ειδικότητα Μιας και ήσουν ΟΥΛΑΜΑΓΟς, κατά πάσα πιθανότητα περνεις μόρια προϋπηρεσία μόνο στις ειδικότητες πλήρωμα Λέο.lazlo έγραψε:Γεια σας, τα χαρτια μας για τους ΕΠΟΠ τα κανουμε μόνο ηλεκτριονικα; Η αποστέλλουμε και ταχυδρομικα;Επισης να ρωτησω εγω ημουν Δεα ΤΘ στα Leo 2 hel αλλα επειδη δν εχω αγγλικα δν μπορω να τα κανω εκει θα μπορουσα ομως σε καποια αλλη ειδικοτητα στα ΤΘ και να παρω και τα μορια της ειδικοτητας; Για παραδειγμα να τα κανω ως υπηρετης οπλων και να παρω τα αναλογα μορια η θελει μονο σε αυτο που ημουν εγω;
Καλή επιτυχία, στείλε να δω μήπως είσαι καμιά σειρουλα
-
- Αντιστράτηγος
lazlo έγραψε:Γεια σας, τα χαρτια μας για τους ΕΠΟΠ τα κανουμε μόνο ηλεκτριονικα; Η αποστέλλουμε και ταχυδρομικα;Επισης να ρωτησω εγω ημουν Δεα ΤΘ στα Leo 2 hel αλλα επειδη δν εχω αγγλικα δν μπορω να τα κανω εκει θα μπορουσα ομως σε καποια αλλη ειδικοτητα στα ΤΘ και να παρω και τα μορια της ειδικοτητας; Για παραδειγμα να τα κανω ως υπηρετης οπλων και να παρω τα αναλογα μορια η θελει μονο σε αυτο που ημουν εγω;
Τα μορια τα παιρνεις μονο στη συγκεκριμενη ειδικοτητα που δυστυχως δεν μπορεις να τη δηλωσεις λογω του οτι δεν εχεις το προαπαιτουμενο πτυχιο Αγγλικων.
Σε οποιαδηποτε αλλη ειδικοτητα ΤΘ και να κανεις, δεν θα παρεις τα μορια προυπηρεσιας.
Τα χαρτια γινονται ηλεκτρονικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Απρ 07, 2021 5:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωρίζει κανείς κατι για την ειδικότητα χειριστής μηχανημάτων στο μηχανικό; Αν είναι καλή; Και αν έχει ΟΒΑ εκεί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης