Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω πτυχίο γεωπόνου από το ΓΠΑ, αλλά δεν νόμιζω να μετράει και τόσο. 

Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
Dimitris99 έγραψε:Παιδιά καλημέρα, έχει ξανά τεθεί αυτό το ερώτημα αρκετές φορές αλλά χτες Μ είπαν κάτι και με αγχωσαν, εγώ π. Χ. Θέλω πλήρωμα άρματος και η ειδικότητα αυτή ζητάει απολυτήριο, και εχώ και πτυχίο και δηλώσω και το πτυχίο, δε θα μετρήσει το πτυχίο έτσι; Το απολυτήριο θα μετρήσουν
τι σου ειπαν ακριβως;έχεις πτυχιο από επαλ ή τει- αει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Φοιτητής ειμαι, αλλά δν έχω περάσει τα μισά. Παραδειγμα είπα ότι εάν είχα πτυχίο. Μου είπαν ότι και πτυχίο να μη ζηταει η ειδικότητα, εάν κάποιος έχει πτυχίο θα πάρει μόρια
Παιδιά το πτυχίο αγγλικών πως πρέπει να το ανεβάσουμε για την προκήρυξη μεταφρασμένο και επικυρωμένο; Αυτό δε το κατάλαβα ευχαριστώ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Dimitris99 έγραψε:Φοιτητής ειμαι, αλλά δν έχω περάσει τα μισά. Παραδειγμα είπα ότι εάν είχα πτυχίο. Μου είπαν ότι και πτυχίο να μη ζηταει η ειδικότητα, εάν κάποιος έχει πτυχίο θα πάρει μόρια
Σου ειπαν οτι ναναι.
Οτιδηποτε αλλο δηλωσεις, εκτος το απολυτηριο Λυκειο δεν θα παρεις μορια.
Το εχουμε πει 100 φορες.
Στις ειδικοτητες που ζηταει απολυτηριο Λυκειου, ακομα και μαστερ να εχεις δεν θα παρεις τιποτα απο μορια.
Το βγαλανε το « τουλαχιστον απολ. Λυκειου» πλεον !
-
- Posts in topic: 74
Συμφωνώ με Λευτέρη... Επίσης αγγλικά θέλουν μετάφραση και επικύρωση... Μόνο ταυτότητα, απολυτήρια λυκείου, πτυχίο επαλ και οικογενειακές καταστάσεις κατά κύριο λόγο δεν θέλουν επικύρωση, οι υπολογιστές θέλουν εκτός και σν είναι γραμμένα και σε αγγλικά και σε ελληνικά
-
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, μπαίνει ο ξάδερφος μου τον Ιούλιο αν δεν κάνω λάθος φαντάρος, αν είναι επιτυχών θα κάνει ανέβει βαθμό στον 1 χρόνο η στα 2; Μιας που η αίτηση που έκανε έγραφε ότι δεν έχει υπηρετήσει... ;
- Zwgrafiotis13
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Andri έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, μπαίνει ο ξάδερφος μου τον Ιούλιο αν δεν κάνω λάθος φαντάρος, αν είναι επιτυχών θα κάνει ανέβει βαθμό στον 1 χρόνο η στα 2; Μιας που η αίτηση που έκανε έγραφε ότι δεν έχει υπηρετήσει... ;
Στα 2 Andri!
-
Δεν νομίζω.
Τι δεν νομιζεις; Αφου δεν θα εχει υπηρετησει ακομα.Andri έγραψε:Δεν νομίζω.
2 χρονια θα ειναι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Andri έγραψε:Δεν νομίζω.
Αν μπει να υπηρετήσει θητεία και μετά βγει η κατάταξη για εποπ τότε θα μετρήσει κανονικά σαν προϋπηρεσία και θα γίνει δεκανέας στον 1 χρόνο αλλιώς γίνεσαι στα 2. Στο λέω εγώ που είμαι 11 χρόνια μέσα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Πω παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
- prokopis23
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,
Ημουν σαν φαντάρος πυροβολητής ασυρματιστής μέσου άρματος (LEO 2A4 - HEL). Τώρα είμαι ΟΒΑ σε τεθωρακισμένη μονάδα με την ίδια ειδικότητα και θέλω να δηλώσω ξανά την ίδια ειδικότητα στην προκύρηξη (LEO 2A4 - HEL). Το πρόβλημα μου είναι πως δεν κατέχω πτυχίο αγγλικών. Σε περίπτωση που πάρουν με σειρά τους επιλαχόντες, θα θεωρούμαι και γώ επιλαχών ή θα έχω αποκλειστεί αυτομάτως λόγω έλλειψης απαιτούμενου δικαιολογητικού;
Ημουν σαν φαντάρος πυροβολητής ασυρματιστής μέσου άρματος (LEO 2A4 - HEL). Τώρα είμαι ΟΒΑ σε τεθωρακισμένη μονάδα με την ίδια ειδικότητα και θέλω να δηλώσω ξανά την ίδια ειδικότητα στην προκύρηξη (LEO 2A4 - HEL). Το πρόβλημα μου είναι πως δεν κατέχω πτυχίο αγγλικών. Σε περίπτωση που πάρουν με σειρά τους επιλαχόντες, θα θεωρούμαι και γώ επιλαχών ή θα έχω αποκλειστεί αυτομάτως λόγω έλλειψης απαιτούμενου δικαιολογητικού;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prokopis23 την Τρί Απρ 06, 2021 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Καλησπέρα φιλε andri στα 2 θα ανέβει βαθμόAndri έγραψε:Δεν νομίζω.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
οχι δήλωσε κανονικά. Απλα θα παρεις κάποια μόρια λιγότερο. Καλή επιτυχίαgreek7 έγραψε:Αμα δεν έχεις παει φανταρος και δεν βαλεις το ΣΑ αποριπτεται η αιτηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες