Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Ρε τσακάλια πόσες αιτήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωρίζει κάποιος!
Μια σημαντική ερωτηση... Που μπορω να παρω τηλεφωνο να ρωτήσω για το χαρτι που περιμένω για τον στρατο; Εχω κ μια βδομαδα τιποτα
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Ρε σεις να ρωτήσω κάτι. Ξέρω από ένα φίλο που μπήκε πέρσυ ως ΟΒΑ ότι μετά από 10 περίπου μέρες του έστειλαν η με Mail η με Sms τον αριθμό πρωτοκόλλου. Σε εμάς δεν θα στείλουν; Στη προκήρυξη της ΠΑ αναφέρει πως ο ΚΑ (κωδικός αίτησης) είναι ταυτόχρονα και ο Αριθμός πρωτοκόλλου. Ξέρει κάποιος τι ισχύει εν τέλη και τι όχι?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν καταφέρεις και περάσεις εποπ στο πεζικό εάν μπορείς να πας αργότερα ειδικές δυνάμεις και να περάσεις όλα τα σχετικά σχολεία (σβεα κτλπ)
- theodoros
- Posts in topic: 102
re pate kala re έγραψε:nikos521 έγραψε:Μην σας αποθαρρυνουν αυτα παλικαρια σημασια εχει και η ποιοτητα των αιτησεων
αυτό ακριβώς που λέω και εγώ αυτήν την στιγμή γνωρίζω τουλάχιστον 8 άτομα που έχουν κάνει χαρτιά και είναι πάνω από 28
ποιος ο λογος εκαναν αιτηση μετα;
τέτοιος μεγαλος αριθμος αιτήσεων αν αληθευουν τα νουμερα που λετε δεν νομιζω να εχει ξανασυμβει σε προκυρηξη του στρατου και των σωματων ασφαλειας ,εδώ για ειδικους φρουρους εγιναν περιπου 17.000 στον στρατο με ποιο δυσκολες συνθηκες και εγιναν τοσο πολλες,το θεωρω αβεβαιο
Γύρω στις 8 χιλιάδες αιτήσεις θα γίνουν μην λοροιδευεσται από τν κάθε άσχετο
- theodoros
- Posts in topic: 102
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Γύρω στις 8 χιλιάδες αιτήσεις θα γίνουν μην λοροιδευεσται από τν κάθε άσχετο
κατσε μην βγουν αληθεια οι αριθμοι
σε κάθε προκυρηξη υπαρχουν και καποιοι για να αποθαρρυνουν τον κοσμο
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Θα γινουν πολλες αιτήσεις. Αεροπορία που ήμουν πιο καλές συνθήκες δεν υπάρχουν οι γνώστες ξέρουν... Οι εποπ γενικά μετα απο 10 χρόνια ειναι θρυλικοι προκυρηξη ακομα και μεγάλοι ασχετοι σε ηλικία μεγάλη μου λενε... Αχ να δηλώσω τους λεω τι να δηλώσεις βρε 40 είσαι 😂😂 Θα εχει κοσμο. Δυστυχώς.
Προσωπικα θεωρω κοντα στις 20-25.000 αιτησεις θα γινουν καπου εκει περα βαση λογικης
xristoss1996 έγραψε:Μήπως γνωρίζει κανείς εάν καταφέρεις και περάσεις εποπ στο πεζικό εάν μπορείς να πας αργότερα ειδικές δυνάμεις και να περάσεις όλα τα σχετικά σχολεία (σβεα κτλπ)
Ναι μπορείς.
Παιδιά καλησπέρα πόσο καιρός από την στιγμή που θα λήξει η προθεσμία δηλώσεων μέχρι να βγουν οι πίνακες με τα ονόματα επιτυχόντων χρειάζεται;
Μάγκες μια ερώτηση, μπορεί να ε΄χει απαντηθεί και στα πιο πριν δεν ξέρω. Λοιπόν ενας φίλος μ εκανε αίτηση χτες τ απογευμα. Ολα καλα. Μόλις οριστικοποίησε τη αίτηση και την είδε μετα είδε ότι εκει που έλεγε αστυνομικο τμημα Έβαλε τον αριθμό ταυτότητας καταλάθος και απο αγχος λογικά. Ακυρώνετε αμα γίνει τέτοιο λαθος η οχι; Εσεις που εχετε κανει λαθη και πείρατε τηλ τι σας ειπαν αν ξέρετε
Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:Μάγκες μια ερώτηση, μπορεί να ε΄χει απαντηθεί και στα πιο πριν δεν ξέρω. Λοιπόν ενας φίλος μ εκανε αίτηση χτες τ απογευμα. Ολα καλα. Μόλις οριστικοποίησε τη αίτηση και την είδε μετα είδε ότι εκει που έλεγε αστυνομικο τμημα Έβαλε τον αριθμό ταυτότητας καταλάθος και απο αγχος λογικά. Ακυρώνετε αμα γίνει τέτοιο λαθος η οχι; Εσεις που εχετε κανει λαθη και πείρατε τηλ τι σας ειπαν αν ξέρετε
Για σίγουρη απάντηση ας πάρει τηλέφωνο διότι εδω μέσα ελάχιστοι ξέρουν πραγμάτικα να σε πούν οπότε καλύτερη λύση ένα τηλέφωνο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
Και εγω πιστεύω γύρω στις 25 χιλιάδες θα γίνουν τελείως προσωπική εκτίμηση έτσι αν πάρεις δείγμα πληθυσμού και το σκεφτείς δεν θα κανουν και 100 χιλιαδες είπαμε... Το οριο ηλικίας ειναι 8 χρόνια διαφορά αρα μιλάμε για λιγότερο πλυθησμό ατόμων.
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω, αν σε μία ειδικότητα π. Χ. Ειδικών δυνάμεων που χρειάζεται μόνο απολυτήριο λυκείου προσθέσω και μία ξένη γλώσσα, θα πάρω και τα αντίστοιχα μόρια της γλώσσας αυτής ή δεν θα μετρήσουν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης