Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

tethoras355 έγραψε:
theodoros έγραψε: περνω από χθες τηλεφωνο στο γες τους αριθμούς που εχει μεσα στην πλατφορμα και δεν τον σηκωνουν, εχεις βγαλει κανεις κληση;
Λειτουργούν δεν είναι ότι δεν τα σηκώνουν αλλά επειδή παίρνουν πολλοί τηλέφωνο είναι κατειλημμένο συνέχεια και είναι ζήτημα δευτερολέπτων αν θα βρεις γραμμή. Χτες κατά τις 9 το πρωί δεν ήταν κατειλημμένο και έβγαλα αμέσως σήμερα καθόμουν κανα δεκάλεπτο και βάραγα τα νούμερα εναλλάξ. Δοκίμασε άυριο πρωί 8-8,30 ή αν έχεις υπομονή ξεκίνα να παίρνεις και αν σου κάτσει γραμμή σου έκατσε.

μονο και μονο από αυτό καταλαβαίνεις τι εχει να γινει από αιτησεις!

αν τους στειλω email λες να απαντησουν;

voice
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από voice »

theodoros έγραψε:
tethoras355 έγραψε:
theodoros έγραψε: περνω από χθες τηλεφωνο στο γες τους αριθμούς που εχει μεσα στην πλατφορμα και δεν τον σηκωνουν, εχεις βγαλει κανεις κληση;
Λειτουργούν δεν είναι ότι δεν τα σηκώνουν αλλά επειδή παίρνουν πολλοί τηλέφωνο είναι κατειλημμένο συνέχεια και είναι ζήτημα δευτερολέπτων αν θα βρεις γραμμή. Χτες κατά τις 9 το πρωί δεν ήταν κατειλημμένο και έβγαλα αμέσως σήμερα καθόμουν κανα δεκάλεπτο και βάραγα τα νούμερα εναλλάξ. Δοκίμασε άυριο πρωί 8-8,30 ή αν έχεις υπομονή ξεκίνα να παίρνεις και αν σου κάτσει γραμμή σου έκατσε.

Στο μέιλ μου απάντησαν να πάρω τηλέφωνο. Για προφανείς λόγους. Κανένας τους δε θέλει να δώσει μια έγκυρη έγγραφη απάντηση

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

ChristosMg έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Θα πάρω τα εξτρα μορια προυπηρεσιας;

Λαμβάνεις τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο στην ειδικότητα με τον κωδικό 9002 και στην ειδικότητα με τον κωδικό 9051.

Η ερώτηση μου, που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη, είναι αν χρειάζεται να επισυνάψουμε κάποιο χαρτί για την προϋπηρεσία της ειδικότητας ή απλά το υπολογίζουν μόνοι τους με βάση τα στοιχεία.(Μιλάω για ειδικότητα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιο επάγγελμα έξω)

Τα βρίσκουν μόνοι τους μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία για την θητεία πχ αν έκανες 6μηνο,8μηνο ή 9μηνο αν πήγες ελδυκ κλπ

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν. Η προκήρυξη δεν είναι μέσω ΑΣΕΠ. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει από κλιμάκιο του ΓΕΕΘΑ. Άρα εφόσον το ΦΕΚ λέει πως θέλει το πτυχίο αγγλικών η άλλων ξένων γλωσσών μεταφρασμένα από δικηγόρο τότε αυτό πρέπει να κάνετε. Ο ΑΣΕΠ δεν έχει καμία σχέση οπότε και δεν λαμβάνουμε υπόψιν το τι θέλει ο ΑΣΕΠ. Δεν γίνεται μέσω της πλατφόρμας του. Γίνεται μέσω της πλατφόρμας του στρατού. Στο ΦΕΚ λέει αναλυτικά τι έγγραφα ζητάει και πως ακριβώς τα θέλουν.
voice
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από voice »

Buddha έγραψε:Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν. Η προκήρυξη δεν είναι μέσω ΑΣΕΠ. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει από κλιμάκιο του ΓΕΕΘΑ. Άρα εφόσον το ΦΕΚ λέει πως θέλει το πτυχίο αγγλικών η άλλων ξένων γλωσσών μεταφρασμένα από δικηγόρο τότε αυτό πρέπει να κάνετε. Ο ΑΣΕΠ δεν έχει καμία σχέση οπότε και δεν λαμβάνουμε υπόψιν το τι θέλει ο ΑΣΕΠ. Δεν γίνεται μέσω της πλατφόρμας του. Γίνεται μέσω της πλατφόρμας του στρατού. Στο ΦΕΚ λέει αναλυτικά τι έγγραφα ζητάει και πως ακριβώς τα θέλουν.

Σ' ευχαριστώ! Ωστόσο το ΦΕΚ λέει ΤΕΥΧΟΣ ΠPOKHPYΞEΩN AΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Είχα μια ελπίδα πως εφόσον είναι ΑΣΕΠ τα μόρια θα υπολογιστούν και δε θα μαγειρευτούν.

ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ils »

Buddha έγραψε:Έιχα συνάδελφο με 13 χρόνια προϋπηρεσία στην κινητή. Έφτασε τα 40 και τον απέλυσαν μέσα σε ένα βράδυ. Στην ηλικία που είναι πίστεψέ με δεν παίρνουν κανέναν. Πόσο μάλλον με την προϋπηρεσία που έχει καθώς δεν μπορούν αν τον πληρώσουν τα όσα αξίζει. Με λίγα λόγια θα μείνει άνεργος για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Αν θα βρει δουλειά θα βρει με 500/600? και σύνταξη δεν θα δει ποτέ των ποτών καθώς δεν θα έχει τα απαραίτητα ένσημα στην σωστή ηλικία. Τι λέμε τώρα. Έξω καταστρέφονται οικογένειες. Ας με επιστρατεύσουν στα 50 και ας πάρω 500?. Εγώ θα παίρνω τουλάχιστον. Ναι δεν συμφωνω με την όλη λογική και μπράβο σου που το κυνηγάς γιατί είναι άδικο. Αλλά εκεί έξω υπάρχει μεγαλύτερη αδικία. Συν της άλλης ας σκεφτούμε ότι πλέον κανείς δεν κολλάει ολόκληρα ένσημα. Δεν μιλάω για την ασφάλιση. Οπότε αδερφέ μου με αυτά τα κριτήρια σύνταξη δεν θα δούμε πότε. Δεν θα έπρεπε να παροτρύνεις τον κόσμο να μην δηλώσει. Θα έπρεπε να τον συμβουλέψεις να κάνει οικονομίες και να κάνει ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό. Με όσα μπορεί ο καθένας να δώσει. Σταματήστε την αρνητικοτητα και ανοιχτε τους ορίζοντες σας λίγο.
Καλησπέρα δεν έχεις εικόνα τι σημαίνει ΕΠΟΠ στο στρατό. Δεν έχεις εικόνα τη παίζει πριν μπω στο στρατό είχα δουλέψει 6 χρόνια ιδιωτικό τομέα και νόμιζα ότι στο στρατό θα λύσω οκά τα προβλήματα μου. Απλά καμία σχέση για αυτά που περνάς τα χρήματα είναι παρά πολλά λίγα Και οι ώρες που σε απασχολούν είναι παρά πολλές σε σχέση με κάποιον που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα. ΕΣΥ δεν θεωρείς άδικο και ύποπτο στις προκυρυξεις που βγάζουν τώρα να μην ενημερώνουν το κόσμο Ότι 50 θα τους σουτάρουν ; Μπήκαμε μέσα και κάναμε υπομονή να περάσουν 7 χρόνια και μετά να μονιμοποιηθούμε . Μετά τα 7 χρόνια πάλυ μας έκρυψαν το γεγονός ότι θα μας σουτάρουν αργότερα, αρκετοί από εμάς κάναμε οικογένειες άλλοι πήραν δάνεια. Το ευχαριστώ είναι ότι σε μια ηλικία που δεν βρίσκεις με τίποτα δουλειά έξω με παιδιά στο σχολείο σου λένε αντίο. Ο φίλος σου στη Vodafone δεν έκανε 10 βάρδιες 24 ώρες το μήνα δεν ήταν στο κάθε κατσικοχώρι με παιδιά και μια γυναίκα να μη δουλεύει λογω των μεταθέσεων και να ζούμε με 1000-1100 το μήνα. Ο φίλος σου δεν έφαγε τη ζωή του σε ένα καράβι. Δεν έκανε το χαμάλη 20 χρόνια. Μη συγκρίνεις φίλε Πράγματα. ΕΠΟΠ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πρέπει να είσαι εντελώς κατεστραμμένος η απογοητευμένος από τη ζωή σου για να μπεις. Εγώ τα είχα καταλάβει από τη. Μ αλλά έκανα υπομονή για μια καλύτερη σύνταξη και ξαφνικά πριν μερικά χρόνια έμαθα ότι ούτε αυτή θέλουν να μας δώσουν. Ο θεσμός είναι παρατημένος καλύτερα να πείνας παρά να μπεις εκεί μέσα. Σκέψου ότι αυτά στα λέω εγώ που είμαι Σε ειδική υπηρεσίας με 9,5 εκθέσεις ικανότητας με μηδέν ποινές.

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

voice έγραψε:
theodoros έγραψε:
tethoras355 έγραψε:

Στο μέιλ μου απάντησαν να πάρω τηλέφωνο. Για προφανείς λόγους. Κανένας τους δε θέλει να δώσει μια έγκυρη έγγραφη απάντηση

και στα τηλεφωνα δεν δινουν μια ξεκαθαρη απαντηση + ότι δεν βγαζεις γραμμες

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Φίλε ζεις πραγματικά σε ένα παράλληλο σύμπαν. Περιγράφεις τα πράγματα λες και σπυ κάνουν βασανιστήρια. Επιλογή σου ήταν. Συην τελική παραιτήσου και πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα που είναι καλύτερος όπως λες. Δε σε δεσμεύει κάνεις. Τα 1100 που παίρνεις είναι πολλά περισσότερα από τα 500 που παίρνουν έξω. Μην είσαι αχάριστος. Δε χαράμισες τη ζωή σου όπως δραματικά λες. Πληρωνόσουν και πολύ καλά μάλιστα. Ήταν καλά όταν έπαιρνες Τε Χριστούγεννα τα δώρα και τα περισσεύματα. Έφτανες τα 3,500 ?. Μη τα οσωπεδωνουμε όλα. Αν ήσουν έξω τώρα το πιθανότερο θα ήσουν άνεργος ή σε αναστολή εργασίας. Επίσης έχεις υγειονομική περίθαλψη που πόλοι συμπολίτες σου στερούνται. Έχεις 40 μέρες άδεια τον χρόνο συν τα γκρουπάκια των εορτών. Είσαι το λιγότερο αχάριστος. Αν αληθεύουν όσα λες και δεν εισια ένα φεικ προφίλ
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα παιδιά υπηρέτησα δόκιμος πζ με ειδικότητα Α-Τ Μεσαιου βεληνεκούς πόσα μόρια παίρνω απο την προυπηρεσία της θητείας μου στην ειδικότητα που ζητάει Υπηρέτης Α-Τ πεζικού ;
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Buddha έγραψε:Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν. Η προκήρυξη δεν είναι μέσω ΑΣΕΠ. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει από κλιμάκιο του ΓΕΕΘΑ. Άρα εφόσον το ΦΕΚ λέει πως θέλει το πτυχίο αγγλικών η άλλων ξένων γλωσσών μεταφρασμένα από δικηγόρο τότε αυτό πρέπει να κάνετε. Ο ΑΣΕΠ δεν έχει καμία σχέση οπότε και δεν λαμβάνουμε υπόψιν το τι θέλει ο ΑΣΕΠ. Δεν γίνεται μέσω της πλατφόρμας του. Γίνεται μέσω της πλατφόρμας του στρατού. Στο ΦΕΚ λέει αναλυτικά τι έγγραφα ζητάει και πως ακριβώς τα θέλουν.
Οποτε ειναι εκτος ασεπ η προκηρυξεις.

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ για οποιαδήποτε άλλη θέση στο δημόσιο μπαίνεις από την πλατφόρμα του ΑΣΕΠ. Εδώ σου δώσανε πλατφόρμα στρατού. Τώρα γιατί λένε προκήρυξη ΑΣΕΠ δεν ξέρω αλλά όπου και να διαβάσεις τα κλιμάκια ελέγχου κλπ είναι του στρατού. Ψαξτο κιόλας αν θες μήπως είμαι κάπου και γω λάθος.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

ils έγραψε:
Buddha έγραψε:Έιχα συνάδελφο με 13 χρόνια προϋπηρεσία στην κινητή. Έφτασε τα 40 και τον απέλυσαν μέσα σε ένα βράδυ. Στην ηλικία που είναι πίστεψέ με δεν παίρνουν κανέναν. Πόσο μάλλον με την προϋπηρεσία που έχει καθώς δεν μπορούν αν τον πληρώσουν τα όσα αξίζει. Με λίγα λόγια θα μείνει άνεργος για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Αν θα βρει δουλειά θα βρει με 500/600? και σύνταξη δεν θα δει ποτέ των ποτών καθώς δεν θα έχει τα απαραίτητα ένσημα στην σωστή ηλικία. Τι λέμε τώρα. Έξω καταστρέφονται οικογένειες. Ας με επιστρατεύσουν στα 50 και ας πάρω 500?. Εγώ θα παίρνω τουλάχιστον. Ναι δεν συμφωνω με την όλη λογική και μπράβο σου που το κυνηγάς γιατί είναι άδικο. Αλλά εκεί έξω υπάρχει μεγαλύτερη αδικία. Συν της άλλης ας σκεφτούμε ότι πλέον κανείς δεν κολλάει ολόκληρα ένσημα. Δεν μιλάω για την ασφάλιση. Οπότε αδερφέ μου με αυτά τα κριτήρια σύνταξη δεν θα δούμε πότε. Δεν θα έπρεπε να παροτρύνεις τον κόσμο να μην δηλώσει. Θα έπρεπε να τον συμβουλέψεις να κάνει οικονομίες και να κάνει ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό. Με όσα μπορεί ο καθένας να δώσει. Σταματήστε την αρνητικοτητα και ανοιχτε τους ορίζοντες σας λίγο.
Καλησπέρα δεν έχεις εικόνα τι σημαίνει ΕΠΟΠ στο στρατό. Δεν έχεις εικόνα τη παίζει πριν μπω στο στρατό είχα δουλέψει 6 χρόνια ιδιωτικό τομέα και νόμιζα ότι στο στρατό θα λύσω οκά τα προβλήματα μου. Απλά καμία σχέση για αυτά που περνάς τα χρήματα είναι παρά πολλά λίγα Και οι ώρες που σε απασχολούν είναι παρά πολλές σε σχέση με κάποιον που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα. ΕΣΥ δεν θεωρείς άδικο και ύποπτο στις προκυρυξεις που βγάζουν τώρα να μην ενημερώνουν το κόσμο Ότι 50 θα τους σουτάρουν ; Μπήκαμε μέσα και κάναμε υπομονή να περάσουν 7 χρόνια και μετά να μονιμοποιηθούμε. Μετά τα 7 χρόνια πάλυ μας έκρυψαν το γεγονός ότι θα μας σουτάρουν αργότερα, αρκετοί από εμάς κάναμε οικογένειες άλλοι πήραν δάνεια. Το ευχαριστώ είναι ότι σε μια ηλικία που δεν βρίσκεις με τίποτα δουλειά έξω με παιδιά στο σχολείο σου λένε αντίο. Ο φίλος σου στη Vodafone δεν έκανε 10 βάρδιες 24 ώρες το μήνα δεν ήταν στο κάθε κατσικοχώρι με παιδιά και μια γυναίκα να μη δουλεύει λογω των μεταθέσεων και να ζούμε με 1000-1100 το μήνα. Ο φίλος σου δεν έφαγε τη ζωή του σε ένα καράβι. Δεν έκανε το χαμάλη 20 χρόνια. Μη συγκρίνεις φίλε Πράγματα. ΕΠΟΠ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πρέπει να είσαι εντελώς κατεστραμμένος η απογοητευμένος από τη ζωή σου για να μπεις. Εγώ τα είχα καταλάβει από τη. Μ αλλά έκανα υπομονή για μια καλύτερη σύνταξη και ξαφνικά πριν μερικά χρόνια έμαθα ότι ούτε αυτή θέλουν να μας δώσουν. Ο θεσμός είναι παρατημένος καλύτερα να πείνας παρά να μπεις εκεί μέσα. Σκέψου ότι αυτά στα λέω εγώ που είμαι Σε ειδική υπηρεσίας με 9,5 εκθέσεις ικανότητας με μηδέν ποινές.

Ερωτηση: Αφου ειναι τοσο χαλια τα πραγματα γιατι δεν εχεις παραιτηθει, να βρεις μια δουλεια κι εσυ και η γυναικα σου ωστε να βγαζετε τα προς το ζην, να μη γυρνας τα κατσικοχωρια αλλα και να μην περνας τη ζωη σου μεσα στη λαμαρινα;

Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις μπει με καλο σκοπο στο φορουμ. Χαλαρωσε γιατι εξω υπαρχει κοσμος που δουλευει για 500-600 ευρω σαν ειλωτας. Ακομα χειροτερα, καποιοι δεν εχουν καν δουλεια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τρί Μαρ 30, 2021 2:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Παντα οι προκηρυξεις των ενοπλων δυμεων ηταν εκτος ασεπ.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Mortar έγραψε:Φίλε ζεις πραγματικά σε ένα παράλληλο σύμπαν. Περιγράφεις τα πράγματα λες και σπυ κάνουν βασανιστήρια. Επιλογή σου ήταν. Συην τελική παραιτήσου και πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα που είναι καλύτερος όπως λες. Δε σε δεσμεύει κάνεις. Τα 1100 που παίρνεις είναι πολλά περισσότερα από τα 500 που παίρνουν έξω. Μην είσαι αχάριστος. Δε χαράμισες τη ζωή σου όπως δραματικά λες. Πληρωνόσουν και πολύ καλά μάλιστα. Ήταν καλά όταν έπαιρνες Τε Χριστούγεννα τα δώρα και τα περισσεύματα. Έφτανες τα 3,500 ?. Μη τα οσωπεδωνουμε όλα. Αν ήσουν έξω τώρα το πιθανότερο θα ήσουν άνεργος ή σε αναστολή εργασίας. Επίσης έχεις υγειονομική περίθαλψη που πόλοι συμπολίτες σου στερούνται. Έχεις 40 μέρες άδεια τον χρόνο συν τα γκρουπάκια των εορτών. Είσαι το λιγότερο αχάριστος. Αν αληθεύουν όσα λες και δεν εισια ένα φεικ προφίλ
Σε παρακαλω ρε φιλε μην του κανεις την χαρη. Εποπ και μαλιστα εκει που λεει που εχει 10 χρονια να δει καινουριο δεν θα μιλαγε ποτε ετσι. Επισης δεν υπαρχει καμια βαση για να μας διωξουν. Ξεκινησε ενα θεμα ακυρο που συντηειται για να μας κρατανε σε μονιμο εκφοβισμο.

1) ο νομος του 74 αναφερεται σε εθελοντες υπαξιωματικους και οι εποπ ΔΕΝ ειναι εθελοντες.

Ειναι Επαγγελματιες Οπλιτες που απο την πρωτη στιγμη που υπογραφουν προσλαμβανονται και μετα απο 7 ετη γραφουν εξετασεις και μονιμοποιουνται μαλιστα με φεκ.

2) Εθελοντες ηταν και εχουν καταργηθει πλεον οι ΟΠΥ, ΕΠΥ, ΕΜΘ.

Για τους ΕΜΘ αλλαξε.

3) Δεν υπαρχει ουτε ενας στρατιωτικος στην Ελλαδα που τον διωξανε ενω δεν επρεπε και δεν εφταιγε και δεν γυρισε πισω με δικαστηριο.

Εχουν γυρισει πισω με δικαστηρια χρηστες ναρκωτικων και κλεφτες.

Εμεις σαν μια ομαδα απο την σειρα μου 35 ατομων πηγαμε σε μεγαλο στρατιωτικο δικηγορο και μας ειπε οτι:

1) Οι πιο παλιοι απο εμας εχουν επιληφθει του θεματος και οταν ερθει η ωρα θα προσβαλλουν τον νομο και θα κανουν ασφαλιστικα μετρα. Εχουμε αλλωστε και συνδικαλιστες του στρατου πλεον μαζι μας.

2) Μεχρι να ερθει και η δικη μας σειρα το θεμα θα εχει λυθει ποσο μαλλον για εσας που θελετε 30 χρονια.

3) Μας ειπε οτι ο νομος ειναι απο 12 σημεια ακυρος και ερχεται σε συγκρουση με παρα πολλους νομους της Ελλαδας και της ΕΕ.

Μας ειπε να μην ανησυχουμε.

Ο τυπος λεει με πολυ πεισμα τα ιδια και τα ιδια μεχχρι να αξιωθει ο Διαχειριστης να τον κανει μπαν και το αλλο προφιλακι του για να ηρεμησουμε επιτελους. Εχει γεμισει ολα τα θεματα και καταντα σπαμ. Ειναι απλα ενα παιδακι υποψηφιο που εχει ανασφαλεια με τα μορια του και σου λεει κατσε να τους κανω εναν χαμο να τους πω να μην δηλωσουν μπας και μπω.

babisr21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από babisr21 »

ils έγραψε:
Καλησπέρα δεν έχεις εικόνα τι σημαίνει ΕΠΟΠ στο στρατό. Δεν έχεις εικόνα τη παίζει πριν μπω στο στρατό είχα δουλέψει 6 χρόνια ιδιωτικό τομέα και νόμιζα ότι στο στρατό θα λύσω οκά τα προβλήματα μου. Απλά καμία σχέση για αυτά που περνάς τα χρήματα είναι παρά πολλά λίγα Και οι ώρες που σε απασχολούν είναι παρά πολλές σε σχέση με κάποιον που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα. ΕΣΥ δεν θεωρείς άδικο και ύποπτο στις προκυρυξεις που βγάζουν τώρα να μην ενημερώνουν το κόσμο Ότι 50 θα τους σουτάρουν ; Μπήκαμε μέσα και κάναμε υπομονή να περάσουν 7 χρόνια και μετά να μονιμοποιηθούμε. Μετά τα 7 χρόνια πάλυ μας έκρυψαν το γεγονός ότι θα μας σουτάρουν αργότερα, αρκετοί από εμάς κάναμε οικογένειες άλλοι πήραν δάνεια. Το ευχαριστώ είναι ότι σε μια ηλικία που δεν βρίσκεις με τίποτα δουλειά έξω με παιδιά στο σχολείο σου λένε αντίο. Ο φίλος σου στη Vodafone δεν έκανε 10 βάρδιες 24 ώρες το μήνα δεν ήταν στο κάθε κατσικοχώρι με παιδιά και μια γυναίκα να μη δουλεύει λογω των μεταθέσεων και να ζούμε με 1000-1100 το μήνα. Ο φίλος σου δεν έφαγε τη ζωή του σε ένα καράβι. Δεν έκανε το χαμάλη 20 χρόνια. Μη συγκρίνεις φίλε Πράγματα. ΕΠΟΠ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πρέπει να είσαι εντελώς κατεστραμμένος η απογοητευμένος από τη ζωή σου για να μπεις. Εγώ τα είχα καταλάβει από τη. Μ αλλά έκανα υπομονή για μια καλύτερη σύνταξη και ξαφνικά πριν μερικά χρόνια έμαθα ότι ούτε αυτή θέλουν να μας δώσουν. Ο θεσμός είναι παρατημένος καλύτερα να πείνας παρά να μπεις εκεί μέσα. Σκέψου ότι αυτά στα λέω εγώ που είμαι Σε ειδική υπηρεσίας με 9,5 εκθέσεις ικανότητας με μηδέν ποινές.

Φίλε κόψε κάτι γιατί τα λες παραπανίσια και πιο πολύ μου φαίνεται ότι βγάζεις κόμπλεξ και θέλεις να αποθαρρύνεις τα νέα παιδιά να μπούνε στον στρατό, δηλαδή εσύ τώρα την είδες σωτήρας και θες να τους αποτρέψεις από το να μπούνε και να έχουν μια μόνιμη δουλειά.

Ναι κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολα παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά και στο λέω εγώ που είμαι συνέχεια στο τρέξιμο και πάνω στα ερπυστριοφόρα από το 2010 και σε ότι άσκηση έχει γίνει.

Είμαι από τα 19 μέσα και ποτέ δεν γκρίνιαξα γιατί έβλεπα τι γινόταν έξω και πίστεψε με άσχετα με το ότι μπήκα μικρός πρόλαβα να δουλέψω και έξω επειδή δεν ήθελα να ζορίζω τους δικούς μου.

Ποιός θα κάτσει να σου δώσει στεγαστικό δάνειο ενώ είσαι έξω χωρίς μόνιμη δουλειά; Ενώ αν κάποιο παιδί μπει τώρα θα μπορέσει να πάρει σε λίγο καιρό. Που θα βρεις τόσο καλή ασφάλιση για σένα και τα παιδιά σου; Το ξέρεις ότι έξω για τον γιο μου δεν δίνω ούτε ένα ευρώ ξέρεις τι βοήθεια είναι αυτό; Οπότε κόψε την κλάψα και δες την ζωή διαφορετικά.

Παίδες μπείτε άφοβα και άμα δεν γουστάρετε η ζωή δεν τελειώνει στον στρατό τέτοιους τύπους εδώ μέσα τους αποφεύγουμε σαν τον διάολο το λιβανι.

Ότι γουστάρετε εδώ είμαι.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες